bu ne en sinir olduğum gün..flat iyimiş..
Printable View
bu ne en sinir olduğum gün..flat iyimiş..
[quote=juliano;133541]dayıcım o kadar paran var bi kılima taktıramadın haa. ne pintiymişsin:..:[/quote]
lem jun-juli-august,
memlekette bi uyanık sen mi varsın? :::
bizde düşündük onu fakat çocuk var ufak KLİMA iyi bişey değil gelmez ufak çocuğa...
biz yaz günü kutup havası keyfi yapacaz diye çocuğun ciğerlerinin içine mi edek lem?
hı? pinti miymişik? söyle bakem...nabeeerr? :::
PY bı numara cevırıyor ama anlayamadım, bugun baska ıslem yasak bana, bön bön bakarım sadece, işlem yapanlara allah zıhın acıklıgı versın.
bak bi manyadılar yine..
[quote=QUEEN;133547]bu ne en sinir olduğum gün..flat iyimiş..[/quote]
slogan ıyıdırrrr, sen bu kardesının dedıklerını yabana atma,
flat ıse en ıyısıdır
bu namert hafıfmesrep py bırseylerın pesınde, allah bunların şerrınden korusun herkeşi
[QUOTE=tuareg;133551]slogan ıyıdırrrr, sen bu kardesının dedıklerını yabana atma,
flat ıse en ıyısıdır
bu namert hafıfmesrep py bırseylerın pesınde, allah bunların şerrınden korusun herkeşi[/QUOTE]
zarara kapamak istemiyorum..üwww imf haber yokmu şimşek..
bu gece dow pek fazla eksi yapmaz gibi, hatta artı bilem olabilir.. ama bizimkiler napar hiç bilmiyorum:)
[QUOTE=jerfin;133553]bu gece dow pek fazla eksi yapmaz gibi, hatta artı bilem olabilir.. ama bizimkiler napar hiç bilmiyorum:)[/QUOTE]
bizimkiler dünden artı yapar ozaman:D:::
[quote=SEYYAH;133548]lem jun-juli-august,
memlekette bi uyanık sen mi varsın? :::
bizde düşündük onu fakat çocuk var ufak KLİMA iyi bişey değil gelmez ufak çocuğa...
biz yaz günü kutup havası keyfi yapacaz diye çocuğun ciğerlerinin içine mi edek lem?
hı? pinti miymişik? söyle bakem...nabeeerr? :::[/quote]
tamam da dayı klopatra zamanın da kılima mı vardı sanki bi tane adam tut yelpaze yapsın:..:
ama sıkma canını sıcaklar bi kaç gün daha sürecekmiş sonrası ferahlama:..:
[QUOTE=selçuklu;133540]650 kısa ... sat geldi .. şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
aynı yerden uzun ...
daxa bak yuaw ne biçim
________mun seansı ya .. vay anasını .. uyutuyolar resmen ... küfür edecem ayıp olacak ...