[QUOTE=selçuklu;133568]625 uzun[/QUOTE]
geceyede uzun .. düşüş bu hafta olmayacak gibi ben çıktım .. size Allah sabır versin ..
Printable View
[QUOTE=selçuklu;133568]625 uzun[/QUOTE]
geceyede uzun .. düşüş bu hafta olmayacak gibi ben çıktım .. size Allah sabır versin ..
haydin goçlar..
cık, bu borsa dusmez, cıkması da mumkun değil, ıkı yone de cok sey eskik.
zarar büyüdü,psikolojim bozuldu..
longa gitmiyor elim,coşku gerek harekete geçebilmem için..
şöyle 850 falan bi yansa..
47,000 üstüne atarlarsa uzuna geçerim, onun dışında kapanışa kadar no işlem...
bu gece kısa poz tehlikeli gibi..
en tepeden kapıycaz gibimmm..
[quote=Astatin;133495]cümlede yanlışlık yok dimi... "elimde yeni tuttuğum arkadaşım, vileda ile temzliyoruz evi" olmasın.dng[/quote]
Yok abi ev kiraladık beraber viledayı aldım elime temizliyom.Bitti şimdi full long no işlem.Ağır kitleyim ben.Daha dokunmam.Dow 150 puan altta isc en tepeye geldi.Long devam.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;133578]Yok abi ev kiraladık beraber viledayı aldım elime temizliyom.Bitti şimdi full long no işlem.Ağır kitleyim ben.Daha dokunmam.Dow 150 puan altta isc en tepeye geldi.Long devam.[/QUOTE]
gökan geldin... rahatladım yuaw bu yoruma.lelele
dışarı yükselir ama kapadım pozu bu vob en fazla 41000 eder uyanın :D imf yok büyüme yok her yer düşüyor bizimki bir günde %7 düşse şaşırmam
kapanıs 47000 uzerı bıryer, kesın, ama ben hala flat, nereye gıderse gıtsın, py ıle artıkın muhatap olmuyorum
bugün şu ana dek kıpraşmadım.LONG lar duruyore...emme kıpraşıp sisteme uysam sabah GAP ile SAT verdi sonrada döndü AL verdi...attığı tokat 1000 pıvandan fazla böyle kıçı kırık bir günde...
kucak dansı yapıyor bunlar yine geleni dövüp sepetleyip evine yolluyorlar...