8200 kırmak ıcın o kadar ter döktü, hepsı bu kadar mıydı, noluyo lenn, hoppp, nereye gıdıyo bu yaaa,
pardon arkadaslar bırden gaza geldım,
bana ne kı, nereye gıder gıtsın:)
Printable View
8200 kırmak ıcın o kadar ter döktü, hepsı bu kadar mıydı, noluyo lenn, hoppp, nereye gıdıyo bu yaaa,
pardon arkadaslar bırden gaza geldım,
bana ne kı, nereye gıder gıtsın:)
yetiştim long devam
şimdi çoğu kişi yarına da eksi gaplı açarız diye tahmin ediyordur
[QUOTE]08.07.2009 16:55:49 YENİLEME-IMF,''DÜNYA EKONOMİSİ, DURGUNLUKTAN ÇIKMAYA BAŞLIYOR''
Uluslararası Para Fonu (IMF), krizin
başlangıcından bu yana küresel ekonomik performans beklentilerini ilk defa
pozitif yönde gözden geçirerek, ''dünya ekonomisi durgunluktan çıkmaya başlıyor''
ifadesini kullandı.[/QUOTE] Maksat IMf muhababeti olsun pozsiyonalrı etkilemesin.
Selçuklu is temporarily out of service …. Today Selçuklu broke pink boys head with a baseball thick at 16:15 pm …
pink boy is on hospital …pink boy is getting medical treatment…..
Selçuklu hold his long position .. he expect a new high for vob30 contracts .. he says projection is clear …rally rally rally ... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
kapansın artık yoruldumm
bunlar orkların kuru gurultusu değil, urughai bunlar, ky nın kökünü kurutmaya gelmışler,
aman dikkaytttt.
saatlik kesin olarak 46800 den al vermiştir..bar kapandı..
selçukluyuda saflarımıza kattık artık dahada güçlüyüz geçen saflarımıza kattığımızda 5bin puan sıçramıştık
Long olacağıma, short olmam, flat kalırım daha iyi.:)
[quote=abka;133613]saatlik kesin olarak 46800 den al vermiştir..bar kapandı..[/quote]
ordan aldım bende
geceye long devam
geceye long dow 9000 kapatır :D
:)))çok agresif uzunum..kullandığım 2 sistemde alda(5 ve 60 dak)..kaldıraç 4..eger terse gelirsem büyük bir kazan yaz helvası yapacagım..:)))