-
[quote=selçuklu;133622]selçuklu says
"everyone is long?? . .. i am a little afraid because this ... but my opinion is not changed .. i m long .. rally rally rally ... this market is bull market ..
ohhh where is bullmarket he is ok ??? "[/quote]
Dear Hodja Dear Hodja,
What are you doing there? Are you mayaling the lake ? :) :) (mayaling-mayalıyor olmak) :)..Are you crazy? IS it possible to earn money with lönnkss??? cmonnnnnnnnnnn:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;133627]Bırak dowu falan dipler yükseliyor.Nikkei gebermiş vob artı olmuş.50000 banko sonrasını bilmem.Gece de long.[/QUOTE]
ahanda Gökhan gelmiş .. hacı küskü sendeydi en son ... sakla biyere onu sakın çıkarma ... 50.000 görene kadar çıkarma sakın .... :o:o:o
-
yuaw çöküş gunnerını hafızasına gaydeden varmı aramızda gayri beyle gunlerden sonramı oluyodu çöküş :::
-
[quote=juliano;133605]aynı durum x30 da da var ama rsi çok zayıf rsi güçlü olsa sistemin canı cehenneme deyip longlayacam ama... işte o ama yok mu heralde zarar edecem baya. olsun yine de suçlu ben değilim sonuçta suçlu olan sistem.[/quote]
Yav abi yemişim rsı ya.Masal o işler.Alış baskısı var long time.Dow geberiyor artıyız.Daha ne bakacam başka birşeye long işte hergece.
-
[quote=selçuklu;133632]ahanda Gökhan gelmiş .. hacı küskü sendeydi en son ... sakla biyere onu sakın çıkarma ... 50.000 görene kadar çıkarma sakın .... :o:o:o[/quote]
ya rahat bak adamı.. o kadar para verip tayland a gitti..küskü çıkarmıcekte ne çıkarecek....kızamık mı çıkarecek :)
-
geceyede long devam
zero işlem cocacola zero gibi oldu bu soğukta iyi gider
-
[quote=selçuklu;133622]selçuklu says
"everyone is long?? . .. i am a little afraid because this ... but my opinion is not changed .. i m long .. rally rally rally ... this market is bull market ..
ohhh where is bullmarket he is ok ??? "[/quote]
anlamadım :)
-
[quote=tuareg;133615]Long olacağıma, short olmam, flat kalırım daha iyi.:)[/quote]
Flat kalacağıma gapı kaçırmam yarın.Her saniye daha da güçlüyüz.Dow daha altta geberiyor nikkei falan biz uçuyoruz.Long timeeeee.
-
[QUOTE=Astatin;133631]Dear Hodja Dear Hodja,
What are you doing there? Are you mayaling the lake ? :) :) (mayaling-mayalıyor olmak) :)..Are you crazy? IS it possible to earn money with lönnkss??? cmonnnnnnnnnnn:D[/QUOTE]
yes it is .i dont know understand you .. where are you from pikidap ?? . hahahhahahahhhaa :D:D:D:D:D:D ..
patron .. herkes uzun yarınki açılışı çok merak ediyorum walla .. yaşasın ky ....
-
adet oldu spot kapandıktan sonra yukarı sürümek..
dün gece çok kötü kapanan dow a ertesi gün + yaparak cevap verdi vob.
yani ters / yüz olduk..olumlu..
-
Sistemlerim alda fakat piyasaya güvenemedim geceye flat
-
[QUOTE=Astatin;133635]ya rahat bak adamı.. o kadar para verip tayland a gitti..küskü çıkarmıcekte ne çıkarecek....kızamık mı çıkarecek :)[/QUOTE]
... olmaz .. küskü çıkmaz taylantta ... Gökhan muhterem bir arkadaşımız .. öyle gavur ellerinde küskü çıkartılmaz ... :D:D:D:D