-
[quote=GOKHANFINDIK;133634]Yav abi yemişim rsı ya.Masal o işler.Alış baskısı var long time.Dow geberiyor artıyız.Daha ne bakacam başka birşeye long işte hergece.[/quote]
bırak gökhanım allah aşkına yemişim alış baskısını sistem zaten kısa diye kısa kapattım sitres bastı yarın şimdi nasıl olur sen bana onu söle:..:
-
neyse geç geldik gücümüz anca 47.000 e atmaya yetti bunada şükür
bu yataylıkta bir günü daha kazasız belasız azda olsa karda kapatmışım
herkese iyi akşamlar
-
[quote=tuareg;133581]kapanıs 47000 uzerı bıryer, kesın, ama ben hala flat, nereye gıderse gıtsın, py ıle artıkın muhatap olmuyorum[/quote]
son sanıye sattısıyla py aklı sıra benı yalancı cıkaracak, yer mı lem anadolu cocugu.dng
bana ne bana ne ben demıstım.
(astatının sıstemı gıbıyım, doğru yonu bılıyorum ve fakat bunun bana faydası yok)
-
2 sistemde alda..en önemlisi burası..
macd 30 al da..
ccı artıda..bunlara ragmen kar yapamazsam''[B],vermezse HALIK ,ne yapsın mahluk diyeceğim.''.[/B]:)
-
[quote=juliano;133643]bırak gökhanım allah aşkına yemişim alış baskısını sistem zaten kısa diye kısa kapattım sitres bastı yarın şimdi nasıl olur sen bana onu söle:..:[/quote]
300 artı gap sonra uçuş devam.Dün verdiğiniz küsküyü Taylantlı arkadaşlar ile paylaşıyorum.:D:D
-
geceye en son 925 ten kısa, biz güçlüydük ama dow satış yiyecek öyle düşünüyorum.
-
[quote=GOKHANFINDIK;133647]300 artı gap sonra uçuş devam.Dün verdiğiniz küsküyü Taylantlı arkadaşlar ile paylaşıyorum.:D:D[/quote]
afiyet olsun canımın içi..lelele
-
[quote=selçuklu;133639]yes it is .i dont know understand you .. where are you from pikidap ?? . hahahhahahahhhaa :D:D:D:D:D:D ..
patron .. herkes uzun yarınki açılışı çok merak ediyorum walla .. yaşasın ky ....[/quote]
valla bende çok merak ediyorum:..::..:
-
eger dow şaka yapmıyorsa dün 8200 kırıldı gösterıp cok can yakacak
-
Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş
-
[quote=traderx;133648]geceye en son 925 ten kısa, biz güçlüydük ama dow satış yiyecek öyle düşünüyorum.[/quote]
valla ben de kısayım ama ben senin gibi düşünemedim dorusu sadece benim yerime saolsun sistem düşündü kardeş.
olmadı sabaha beraber ağlarız artıkın..dng
-
[quote=juliano;133649]afiyet olsun canımın içi..lelele[/quote]
canımın ıcı derken?
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.