[quote=tuareg;133654]canımın ıcı derken?
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.[/quote]
Vileda bugünkü yengenin adı olmasın.dng
Printable View
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.[/quote]
Vileda bugünkü yengenin adı olmasın.dng
dow dünkü düşüşü geri alcak...beraber çıkcaz biraz..
ne bu şimdi taşmı kıskançlık mı hem araya girme gökhanımla bi daha ki sefere beni de götürecek taylan da yoksa böle sistemle biz zor görürüz oraları..boks.
demek 3 kısayız... culyan, ben ve treydırix....atos portos aramis gibi ha...sabah ben gelmeden ağlamaya başlamayın ha...kırılırım...
culyan sen kimsin yaww..pek bi sıcakkanlı pek bi "asılgan" girdin foruma :) :)
[QUOTE=Astatin;133655]Vileda bugünkü yengenin adı olmasın.dng[/QUOTE]
hehee..temizlikde yapar vileda yenge..hamarat olur..:D
geceye her zamanki gibi flat.
yarın piyasanın gerektirdiği neyse onu yaparız...
herkese iyi akşamlar.
biraz don cansın saçmalaması yapayım;
şincik eğer don cansın açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..parite ve gold dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..teprik ne yaww...selçuklu bozdu telaffuzumuzu heee :) :) atos ve portos sizde he rihtimale hazır olun
ilk kez dow kapanış tahmini veriyorum.: 8100 kılçıksız
[quote=Astatin;133652]Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş[/quote]
umreden yenı dondu namazdadır.
[QUOTE=Astatin;133652]Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş[/QUOTE]
yaptığım hatayı düzeltmekle meşguldüm..:..: kuruma 4.000 papel girdi..:..::..:.dng
[quote=juliano;133657]ne bu şimdi taşmı kıskançlık mı hem araya girme gökhanımla bi daha ki sefere beni de götürecek taylan da yoksa böle sistemle biz zor görürüz oraları..boks.[/quote]
asla, neyı kıskanacam allasen:::
zateb gokhan da bıldıgım (burada okudugum) kadarıyla cok mutaassıp bırıdir, uzakdoğu turları sadece ulke tanıtımı maksatlı zannımca.:::
[URL=http://img40.imageshack.us/i/arasi1.png/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/2348/arasi1.png[/IMG][/URL]
tam dirnçden kapamış gııı....geçerse çanağı tamamalar..yoksa aşağı kanala..