şakaydı juliano, full kaldıraç 41000 uzlaşırım :D pariteler düştü gbpusd veya eurjpy alınır +100 pips
Printable View
şakaydı juliano, full kaldıraç 41000 uzlaşırım :D pariteler düştü gbpusd veya eurjpy alınır +100 pips
dow jansın maffettin ortalığı temizlemekde sana düşer..ikili dip fırsatın varken yap..yoksa kimse kurtaramıycak..
[QUOTE=Astatin;133688]ben uyumsuzluk olaylarını bıraktım VOBIX im..ben uyumlu biri olmaya çalışıyorum...:..::..: uyumsuzlukda neym,iş beeee..onun reytingi %50 den bilem az..trend abicim trned...[/QUOTE]
O zman QUEENin graftaki düşüş trendine bak sen. .dng
[quote=Astatin;133690]Alıntı:
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133661#post133661"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]biraz don cansın saçmalaması yapayım;[/I]
[I]şincik eğer [COLOR=red]don cansın[/COLOR] açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..[COLOR=red]parite ve gold[/COLOR] dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..[/I]
sabahda manzara böyle veya daha beter olursa çekeceğin var benden tobreg. :)
treydırix ve culyan; kırmızılardan her birinden birimize bir dene düşüyor...ama mühüm olan VOB..yani şlimdi DOW, parite ve gold göçer ve buna rağmen biz yarın kısadan yine para kaybedersek çok ayıp olur..bütün dünyada küsküler çalıştı siz naaptınız diye sormazlar mı adama .......:D:D
don cansın kapanış tahminim 799x.xx dir ..kayılara geçsin...O OBO, gerçek değil süsü verilmiş gerçek bir mükemme simetrik OBOdur...umarım[/quote]
anlat anlat, ben dınlıyorum, rahatlarsın, valllaaaa.
bende bıraktım uyumsuzluk takip etmeyi..
vob ta sökmüyor.söküyorda düğün bittikten sonra hesabı :)
[QUOTE=QUEEN;133693]dow jansın maffettin ortalığı temizlemekde sana düşer..ikili dip fırsatın varken yap..yoksa kimse kurtaramıycak..[/QUOTE]
dow ne yaparsa her gün yatay açılalım sistemelr sapıtmasın terste kalan pozsiyonunu ayarlama imkanı sunulsun. :D
şu dax ın dow dan çektiği nedir ya :)
saatlerini değiştirirler bunun yakında :)
[QUOTE=VOBiX;133689]Benimki karışıktı seninki sade ve net olunca grafiğini arakladım affet. üüü
Flat giren longcualrın destek noktası o dirençten kapanış olması işte.[/QUOTE]
ni dimek vobiximm.sen daha güsel yorumluyosun..bulması bizden yorum sizden..
bovesbanın belini kırdılar..tepki bekliyoruz..
[QUOTE=YAVUZHAN;133695]bende bıraktım uyumsuzluk takip etmeyi..
vob ta sökmüyor.söküyorda düğün bittikten sonra hesabı :)[/QUOTE]
Ben de kapnıştan sonra ayzıyorum zaten. Biraz ayulkara biraz boğalara moral olsun. Dayanak olsun diye. Yoksa sabahı zor edenler oluyor. .kom
obo devreye girdi gözümüz aydın..
[quote=juliano;133662][B]ilk kez[/B] dow kapanış tahmini veriyorum.: 8100 kılçıksız[/quote]
heyecan var mı? nasıl bir duygu? :::