-
[quote=QUEEN;133702]obo devreye girdi gözümüz aydın..[/quote]
daha erken diycem ama..yok yok 799x diyorum...böyle olursa sabah forum gergin olur, böyle gözaydın falan yorumlaru tepki çekebilir..ha toplarlar artı kapatırsa rahat ol..ben culyan ve treydıriz den baka kısa yok..bizde uslu çocuklarız..bişi demeyiz zati..sen bi smaç daha çok şu don cansına yaww
-
[QUOTE=Astatin;133704]daha erken diycem ama..yok yok 799x diyorum...böyle olursa sabah forum gergin olur, böyle gözaydın falan yorumlaru tepki çekebilir..ha toplarlar artı kapatırsa rahat ol..ben culyan ve treydıriz den baka kısa yok..bizde uslu çocuklarız..bişi demeyiz zati..sen bi smaç daha çok şu don cansına yaww[/QUOTE]
Asti faizleri ne yaptın öyle?
12,13
%4,21 artı kapamış. :confused:
-
cumbaba yasayı onaylamıs, askerı mahkemelerleılgılı olanı, carsı karısabılır belkı, kısalar ıcın kursakta kalacak cınsten olumlu bır habercık
-
:D[quote=VOBiX;133705]Asti faizleri ne yaptın öyle?
12,13
%4,21 artı kapamış. :confused:[/quote]
one yaww..bi yanlışlık vardrı onda...
PS: Faizler artacak elbet..Malum batıda MB faizleri ile banakaların birbirleri arasındaki işlemlerde kullandıkları faizler arasındaki makas açılıyor şeklinde bir yorum vardı...Bu bir çeyrek daha sürerse;
1) Aylardır 3 vardiye basılan paralardan kaynaklanan enflasyon
2) Yükselmeye başlayan faizlerden kaynaklanan yatırımda "shortage", tüketimde "shortage"
Sen talebin düştüğü halde fiyatların arttığı ortama ne ad verilir bilir misin TOKOBA!!! :) Bilirsin...:D
-
[B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133599#post133599"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]Güzel bir gündü.. Teşekkürler herkese.... [/B]
[U]Amman haa bugece dow düşük kapatıcak gibime geliyor.
[/U]
[U]Dikkatli oluun... iyi seyirler...[/U][/I]
[I] [/I]
[I]saat 16:56 :) :).lelele.lelele.lelele 46850 FULL SHORT... Dow un bu çıkışı yeter gibi geliyor içimden..Dansöz dow..[/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I]-------------------------------------------------[/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I]--Yukarıdakiler 1 saat önceki mesajlarım..[/I]
[I] [/I]
[I]Şİmdi de yeni mesajım. Dow kapanış tahminim...atıyorum. :) 8080 mantıklı geliyor.[/I]
[I] [/I]
[I]Yukarıdaki 1 saat önceki mesajıma göre dow tam 90 puan aşağıda...[/I]
[I] [/I]
[I]yarın aşağı gap lı açılabiliriz.. sonra özgür demedi demeyin :)[/I]
-
[quote=SEYYAH;133703]heyecan var mı? nasıl bir duygu? :::[/quote]
dayıcım artık duygularımla deil sistematik bir şekilde hareket edmeye karar verdim. artık vob da duygusuz olacam sistem al demeden (tabi çizittirdiğim çizgiler de) 1000 puan gap yesem ruhsuzmuşum gibi davranıcam.
daha önce de dediğim gibi x100 ve x30 üçgenin içinde kapattı sistem de al vermedi ben kısa kaldım.:::
tahmine gelince tamamen duygusal yükselir yükselir 8080 deki desteğine düşer az bişi üstünden kapatır diye düşündüm. ama saat 11 e çok var. 11 olsa da fdow u var var da var. gap yemek dünyanın sonu deil sonuçta daha önce de yemiştim şimdi de yerim.:..:
-
-
[quote=QUEEN;133710]Dow 8288..toplar buu[/quote]
erken düşerse ya toparlar artıya geçer yada çoookk pis düşer der eski bir türk atasözü
-
[QUOTE=Astatin;133678]"MAŞUK" bey:..::..::..:[/QUOTE]
Nick itibariyle ......efendim Asti.:..:
-
[quote=maşuk;133712]Nick itibariyle ......efendim Asti.:..:[/quote]
hakikaten enteresan olmuş :):..::..: 1ile 14 arasında bir sayı yazsana
-
[QUOTE=traderx;133648]geceye en son 925 ten kısa, biz güçlüydük ama dow satış yiyecek öyle düşünüyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;133436]775 şort, [B]stop 47050[/B].[/QUOTE]
BU dow şey gibin olacak galiba geçen bi arkadaş demişti, hızlı koşan öhüzün pohu tez düşermiş gibi :..:dow biraz dur kapanışta düş böyle olmuyor.dng
günün maximumu, stop dediğim seviyeye gelmişiz:::
-
[quote=Astatin;133714]hakikaten enteresan olmuş :):..::..: 1ile 14 arasında bir sayı yazsana[/quote]
ne kadar yuzsuzsun be astı, selam verenden sayı ıstıyorsun, barı bır de mendıl ac, bı sayı, bu garıbe bı sayı....dng