anayasa mahkemesi bu kanunu %100 veto eder.anayasaya aykırı der.(askerlerin sivilde yargılanması).o açıdan pekde sorun yapmamak lazım..
Printable View
anayasa mahkemesi bu kanunu %100 veto eder.anayasaya aykırı der.(askerlerin sivilde yargılanması).o açıdan pekde sorun yapmamak lazım..
[quote=abka;133717]anayasa mahkemesi bu kanunu %100 veto eder.anayasaya aykırı der.(askerlerin sivilde yargılanması).o açıdan pekde sorun yapmamak lazım..[/quote]
mesele o değil ki, askerler ıcınde bır tasfıye surecı soz konusu gıbı gıbı, atlantık otesı desteklı.
washhh pariteye bak..neymiş la VOB..yemişim VOB u...1000 gayme oldu 2300 gayme 4 günde...yılsonuna 20000 le çıkacam bundan..çok iddialıyım..tobreg mobreg anlamam, şortlarım..her 200 pipsin karın 50 pipsi piramite, 50 si treiling stopa..100 u likit likit ıscah ıscah
[quote=tuareg;133716]ne kadar yuzsuzsun be astı, selam verenden sayı ıstıyorsun, barı bır de mendıl ac, bı sayı, bu garıbe bı sayı....dng[/quote]
tobi,
bi sigara varmı... bir tane sadece :)
yuaw arkidiş noldu baa yuaw ::: dibi boyladım gercekten ::: üüüüüüüüü teknik disen uymadımmı sorunsuz çalışıyore . zistem desen uymadımmı sorunuz çalışıyore..
::: emme uymaya başladımmı ikiside tepetaklak oluyore beni mahfediyore :::
yuaw ben tatile çıkam azcuk ::: üüü bende sorun var arkidiş
DOW çöküyoya heemn ayu yorumu yapayım;
1) Dün 47100 lerden 4 kere aşağa saldılar..tüm sistemler alda olacak şekilde 200-300 pointikaya sıkıştırdılar, önceki kapanışın bir hayli üzerinde
2) Bugün 600-650 bandına kadar kendi oyunlarını oynadılar..sonra +400 puanda bol bol şort patlatıp long açtırdılar..ortalama bir sistem zati 600 lerde al vermiştir... Güçlü duruyor dediğimiz şey, dar alanda mal kitleme operasyonudur
3) DOW %2.5 düşer bu gece
ohaaa çöker burası..paritede çöker goldda çöker..ohaa bile çöker oooooooooohhhhhhhhhhaaaaaaaaaa olur... konuşmak bedava nasılsa
[QUOTE=fXci;133722]yuaw ben tatile çıkam azcuk ::: üüü bende sorun var arkidiş[/QUOTE]
kesinlikle tavsiye ederim bir tatile çıktım geldim, geliş o geliş çok agresif büyüdü portföy(Maşallah) geldiğimden beri yatay günlerde olsun trend günlerde olsun genelde artı oldu, 10 gün sonra tekrar 1hafta tatile çıkmayı planlıyorum çok işe yarıyor.
[QUOTE=Astatin;133658]demek 3 kısayız... culyan, ben ve treydırix....atos portos aramis gibi ha...sabah ben gelmeden ağlamaya başlamayın ha...kırılırım...
culyan sen kimsin yaww..pek bi sıcakkanlı pek bi "asılgan" girdin foruma :) :)[/QUOTE]
asti fazla gürültü yapmıyalım herkes long tepki çekecez valla.dng, son olarak dow zor toparlar gibi ancak alcoa, coalamı nedir belki iyi gelirse biraz toparrlar
dow kapanış tahminim 8600.ltf kayıtlara geçsin..:)
[QUOTE=abka;133646]2 sistemde alda..en önemlisi burası..
macd 30 al da..
ccı artıda..bunlara ragmen kar yapamazsam''[B],vermezse HALIK ,ne yapsın mahluk diyeceğim.''.[/B]:)[/QUOTE]
kısmetim bağlanmış.:).herkese iyi akşamlaar..
[QUOTE=traderx;133725]asti fazla gürültü yapmıyalım herkes long tepki çekecez valla.dng, son olarak dow zor toparlar gibi ancak alcoa, coalamı nedir belki iyi gelirse biraz toparrlar[/QUOTE]
zor toparlar gibi ... yarın 1800 gap olacak gibi düşüyor meret .... ama günlükler uyumsuz ... belli olmaz ....teperse pis teper ..