-
[quote=BORSACIOZGUR;133708][B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133599#post133599"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]Güzel bir gündü.. Teşekkürler herkese.... [/B][/I]
[I][U]Amman haa bugece dow düşük kapatıcak gibime geliyor. [/U][/I]
[I][U]Dikkatli oluun... iyi seyirler...[/U][/I]
[I]saat 16:56 :) :).lelele.lelele.lelele 46850 FULL SHORT... Dow un bu çıkışı yeter gibi geliyor içimden..Dansöz dow..[/I]
[I]-------------------------------------------------[/I]
[I]--Yukarıdakiler 1 saat önceki mesajlarım..[/I]
[I]Şİmdi de yeni mesajım. Dow kapanış tahminim...atıyorum. :) 8080 mantıklı geliyor.[/I]
[I]Yukarıdaki 1 saat önceki mesajıma göre dow tam 90 puan aşağıda...[/I]
[I]yarın aşağı gap lı açılabiliriz.. sonra özgür demedi demeyin :)[/I][/quote]
Dow 10 gündür eksi kapatıyor biz de artı kapatıyoruz.
-
VOB un ..... ....... . paritelere bişi olmasın bilmeyen oynamasın amma yazıyorum şuraya geçen haftada yazdım..bu eurusd yılsonu kalmaz 1.25 görür..buda 1 e 15 yapat...gol olur
-
[quote=Astatin;133719]washhh pariteye bak..neymiş la VOB..yemişim VOB u...1000 gayme oldu 2300 gayme 4 günde...yılsonuna 20000 le çıkacam bundan..çok iddialıyım..tobreg mobreg anlamam, şortlarım..her 200 pipsin karın 50 pipsi piramite, 50 si treiling stopa..100 u likit likit ıscah ıscah[/quote]
Abi 5 gece de 1000 er ve 2000 er dolar şeklinde para yatırdım.Hep 6000 dolara çıktı anında sıfırlandı.Çıktı sıfırlandı giren 12 milyar lirama oldu.Sen yine de dikkatli ol paritede.Öyle parasız anımda umuttur diye atladık ama tam geçirdiler.Borç harç dötü zor kurtardık.
-
[quote=fXci;133721]yuaw arkidiş noldu baa yuaw ::: dibi boyladım gercekten ::: üüüüüüüüü teknik disen uymadımmı sorunsuz çalışıyore . zistem desen uymadımmı sorunuz çalışıyore..
::: emme uymaya başladımmı ikiside tepetaklak oluyore beni mahfediyore :::[/quote]
Bırak Bangkoka gelmeyi Bangkok adını foruma konferanslara yazdığımdan beri elime para geçmedi.::::..::..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;133749]Abi 5 gece de 1000 er ve 2000 er dolar şeklinde para yatırdım.Hep 6000 dolara çıktı anında sıfırlandı.Çıktı sıfırlandı giren 12 milyar lirama oldu.Sen yine de dikkatli ol paritede.Öyle parasız anımda umuttur diye atladık ama tam geçirdiler.Borç harç dötü zor kurtardık.[/quote]
abi bunda trade ederken, çook ekstrem noktaları bekliyorum..bu piyasada her şeyin bokunu çıkarıyorlar çünkü...çıkmaz denilen noktaları beliycen..bokunun bokunu suyunun suyunu çıkardıkları seviyelerde işlem yapmak şart..izleyen stop koymak şart..vob daki disiplinin 10 katı disiplin şart...ama yinede para kazanmak zor..şaşırtıcı ama ben genelde bunda uzun vadeli işlemelrde para yapıyorum..
-
[quote=traderx;133724]kesinlikle tavsiye ederim bir tatile çıktım geldim, geliş o geliş çok agresif büyüdü portföy(Maşallah) geldiğimden beri yatay günlerde olsun trend günlerde olsun genelde artı oldu, 10 gün sonra tekrar 1hafta tatile çıkmayı planlıyorum çok işe yarıyor.[/quote]
Abi dün şu kadar para yaparsam cari borcu morcu sıfırlayacam dedim.Kaçacam.Baktım 5000 lira artıyım.Bir dakika durmam borç harç ne varsa kapattım.Çektim dışarı işime bakıyorum.Başlarım vobmu verdi ulan canımı.Bunla mı uğraşacam ben de insanım be.Gezmeye hakkım yok mu?:D:D:oüüü
-
ne oluyor bu dowa paraşütsüz gidiyior
-
[quote=selçuklu;133730]gidelim abi senle beraber taylanda gidelim... anasını satarım böyle işin .. :o:o:o[/quote]
Masanız hazır abi bekleriz.:::Taylant nerden esti?Akraba falan mı var?:..:İçinden misin gurban.:..::..::(
-
[quote=Astatin;133741]kegen,
avatar göremedik yeni? hayır her tayvan gününde bir partnerle çekilmiş foto oluyodu da...yani at duruyo hala avatarda..o açıdan:D:D değiştir onu değiştir[/quote]
Çünkü kızlarla foto çekilmeyi yasakladı bu kız artık çekinemiyom.Ayrıca o telefon bozuldu elimde başka telefon var onun da kablosu lazım.Ondan çeksem de koyamayacam.Bu arada Taylant national day bugünler.4 gün budist günü burada.Diskolar kapalı.Yarın da kapalı cuma akşamı açık.
-
[quote=truva;133753]ne oluyor bu dowa paraşütsüz gidiyior[/quote]
Bizim dolar da artmış epey euro dolardan yarısı yarısı dowdan.Dow düşse bile böyle bir günde akbanka 3 4 kademe artı kapattırabilen bir güç dow hep geberse yine affetmez.Yarın bugünden daha güçlü olacaz.Çünkü shortlar yine pes edip aynı 43500 patlaması gibi olacak dow artarken alacaklar bizi düşerken nahh düşecez.Bu arada yaklaşık 2 senedir bir gün içinde 1 adet bile işlem yapmadığım tek gün bugün oldu.Elimi hiç dokundurmadım klavyeye.
-
Bizim tescilli ayu Selçuklu abi pempe donluları doktora falan götürdü galiba.Yav nasıl sen abi bunlara ihanet edip boğa olursun aklım almıyor.Oha.
-
yuarın direkt 46400 açar bura bugidişinen :::