dowun son 45dk -1 lerden gelip artı kapaması, sabaha uzuncular için önemli bir avantaj diye düşünüyorum.. muhtemelen futureler ve asyada + olacaktır... kanaatimce haftayı 48,000 üzerinde kapatırız .. gelecek hafta ne olur bilemem :)
Printable View
dowun son 45dk -1 lerden gelip artı kapaması, sabaha uzuncular için önemli bir avantaj diye düşünüyorum.. muhtemelen futureler ve asyada + olacaktır... kanaatimce haftayı 48,000 üzerinde kapatırız .. gelecek hafta ne olur bilemem :)
[QUOTE=YAVUZHAN;133806]çokta önemli değil..
dün gecede % 2 eksi yaptı dow un bizzat kendisi bugün vob + kapadı..
yukarı iştah devam ediyor ancak uzun periyotlu grafikler su koyvermeye başladı..pozitif ayrışımda bir yere kadar..
sabah ola hayrola..[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum 2 gün önceki son mesajımda işte hendekişte deve bu desrek kırılmaz demiştim amma sanırım bu sefer yıkıcı parçalayıcı bir hareketle destek yalan olacak lakin son bir yukarı yapmamız lazım belkide sabah bu hareketi göreceğiz destek kırılmadan short açmak şu an son derece riskli ama long açmakta çok tehlikeli çünkü nu lar günlük grafikte son derece yoğun saatlik ve günlükler aynı yönde buluşunca bomba patlayacak şu an saatlik grafiklerde sorun yok ve net yukarı sinyal veriyorlar!
saatlik grafik görülüyorki kalk gidelim diyor!
Günlük ise halt yeme otur diyor!
dışardan geldim..dow hoplatmış herkesi..yatay açılır..ama future gözü yukarda gibi
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]9 Temmuz Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Dış Ticaret Dengesi (May) 09:00 €9,2Mlyr €9,4Mlyr Yüksek [/U]
[U]GER Cari İşlemler Dengesi (May) 09:00 €3,9Mlyr €5,8Mlyr Yüksek [/U]
[U]GER İhracat (a/a) (May) 09:00 %1,0 -%4,8 Yüksek [/U]
[U]GER TÜFE (a/a) (Haz) 09:00 %0,4 %0,4 Yüksek [/U]
[U]EUR Merkez Bankası Aylık Rapor (Tem) 11:00 Yüksek [/U]
[U]GBP Toplam Dış Ticaret (May) 11:30 -2750 -3014 Yüksek[/U]
[B]GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek[/B]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (4 Tem) 15:30 614K Düşük
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (27 Haz) 15:30 6702K Düşük
USD Fed-Duke'un Konuşması 16:00 Düşük
USD Toptan Satış Stokları (May) 17:00 -%1,0 -%1,4 Düşük
USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Haz) 18:00 -%4,6 Orta
[B]USD 30 Yıllık Tahvil ihracı sonuçları 20:00 Yüksek[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Chevron (CVX) 1.27$ (24:00 TSI)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Temmuz ayına ilişkin beklenti anketinin ilk sonuçlarını açıklayacak
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:8123[/B]
[B]VOB: 8148[/B]
[B][B]NOT: Brezilya ve Arjantin borsaları bugün kapalı.[/B][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
günaydın.
şu anki destekler ve dirençler görüşüme göre şu şekildedir.
destekler: 46,900****/46,850/46,800/46,625
dirençler: 46,200**/46,375 (oldukça zayıf)/46,625
görüldüğü gibi ilk 3 destek birbirine yine çok yakın. hepsinin bir seferde geçilmesini sağlayacak bir haber, hareket vs. olmadığı sürece yukarı olasılık çok daha güçlüdür.
kısa olan arkadaşlar için (tabii ki işlem yapılan vadeye bağlı olarak değerlendirilmek üzere) 47,250'nin üzerine çıkılması durumunda alışların bir hayli hızlanabileceği uyarısını da yapalım. umarım orayı gap ile geçmeye kalkmazlar ki herkes stop veya devam için değerlendirme yapabilsin. ne de olsa dünkü açılışı abartmışlardı.
herkese bol kazançlar.
maalesef en az +150 gap yapar..lem FXCi beni mi tatile göndereceksin
Bu arada unutmadan,
DÜn artı 1 olarak şans topu için en çok raytinigi 4 hit ile "8" sayısı almıştı. Ve enteresan ki "8" çıktı çekilişte. 8 tahminini yapan güzide 4 arkadaşı "teprik" ediyorum.
Bize ne düştü, 2 dene 3+1 bilmişiz..onlarıda bugün "huy" a yatıacağım :)...Sayı tahminlerinizi bekliyorum.. Var bu grupta bir şey!!!! metafizik bir şey.. 1 ile 54 arasındaki tahminlerinizi bekliyorum..büyük ikramiye çıkarsa, söylediği sayılar çıkan arkadaşlara 10 :), tahmini tutmasa da tahmin yapmış olan ilk 20 arkadaşa ise 5 şort kontrat ödül var :) :)
Lem FX Ci bak bu VOB adamı ne hale getiiryo...Benim VOB overall, 1 ay önceki ile aynı..son bir hafta %4 eksi...Yaşlandırdı bu VOB beni bak saçlarım döküldü, kızım bile oldu hemde 6 yaşında...way be..köpek bile almışız....
günaydın bol kazançlar ... tahminim 1500 puan yukarı gap olur ...
cümleten günaydın neşeli saglıklı ve bereketli bir gün dilegiyle
[i]ABD'de borsalar sert satışların ardından toparlanarak kapanmayı başardı. Asya'da satış baskısı sürüyor. ABD'de 10 yıl vadeli ihaleye yüksek talep gelmesi ve ABD Hazinesi'nin kamu-özel sektör fonları aracılığıyla bankaların kötü varlıklarından 40 milyar dolar alım yapacağını açıklaması, emtia fiyatlarının ve endekslerin gerilediği ortamda arka planda kaldı.[/i]
1500 MÜ, bende ağlayacam yahu dow kapanışa göre eksi fdowda bizim kapanışa göre aşağıda, tatilciler sıraya girsin:o:o
günaydın bu arada herkese.lelele
[i]Alcoa, analistlerin 38 sent zarar beklentisine karşılık hisse başına 26 sent zarar ettiğini açıkladı. [/i]