-
[QUOTE=Astatin;133815]Bu arada unutmadan,
DÜn artı 1 olarak şans topu için en çok raytinigi 4 hit ile "8" sayısı almıştı. Ve enteresan ki "8" çıktı çekilişte. 8 tahminini yapan güzide 4 arkadaşı "teprik" ediyorum.
Bize ne düştü, 2 dene 3+1 bilmişiz..onlarıda bugün "huy" a yatıacağım :)...Sayı tahminlerinizi bekliyorum.. Var bu grupta bir şey!!!! metafizik bir şey.. 1 ile 54 arasındaki tahminlerinizi bekliyorum..büyük ikramiye çıkarsa, söylediği sayılar çıkan arkadaşlara 10 :), tahmini tutmasa da tahmin yapmış olan ilk 20 arkadaşa ise 5 şort kontrat ödül var :) :)
Lem FX Ci bak bu VOB adamı ne hale getiiryo...Benim VOB overall, 1 ay önceki ile aynı..son bir hafta %4 eksi...Yaşlandırdı bu VOB beni bak saçlarım döküldü, kızım bile oldu hemde 6 yaşında...way be..köpek bile almışız....[/QUOTE]
sen yat kalk halıne dua et 1 ay oncekıynen aynıysa :::
-
dün 60 dk ve altında tüm periyotlar alda kapattı ancak mesele poziyonda kalma riskini göze almaktı.alanlar kazandı..
amerika bi ara korkuttu gerçi :)
-
[QUOTE=selçuklu;133833]ahanda forum bildi terse gelmedik .. helal olsun voborsaya .. diğer forumlarda .. bu kadar yüksek oranda uzun poz yoktu sanırım ... teprik ederim herkesi ... .brv.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
forum bir numara..+.
-
[QUOTE=selçuklu;133833]ahanda forum bildi terse gelmedik .. helal olsun voborsaya .. diğer forumlarda .. bu kadar yüksek oranda uzun poz yoktu sanırım ... teprik ederim herkesi ... .brv.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
abi dün bende uyardım gı 46900 üstünde bura 47350 deneycek deyüü
-
[QUOTE=fXci;133591]valla 46900 ustunde 47400 e gıderız soyleyem[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;133626]47350 ye kadar short stoplar cızebılır burayı :::[/QUOTE]
yuani tekniğe görem beyle olması gerenkiyodu
-
[QUOTE=okansak;133834]selçuklu ıyıkı varsın[/QUOTE]
eyvallah abi saolasın .. .Allah razı olsun .. .brv .brv .brv .brv
-
vallah benım longs 47300 den veda oldu burdan cort accam ben 300-350 kibin
-
uçacaksın uaçacaksın havalara uçacaksın...rınnn ..rıınnn
-
gut mornik VOBORSA,
güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
ezberler bozuluyor piyasa kuralları yeniden yazılıyor :::
-
47300 corts açtım hayırlı olsun
-
[quote=fXci;133841]vallah benım longs [B]37300[/B] den veda oldu burdan cort accam ben 300-350 kibin[/quote]
10.000 pıvan zararın var o zaman.neyse dert etme çıkarırsın gı sen :D
-
[QUOTE=SEYYAH;133845]10.000 pıvan zararın var o zaman.neyse dert etme çıkarırsın gı sen :D[/QUOTE]
geşke 10 000 pıvan osssa onada rızayım :::