[QUOTE=SEYYAH;133857]onun gafası anca şans topuna çalışır...:p[/QUOTE]
he yuaw.. o biçim sistem yapıyo..sonra kafasına göre takılıyo.. üüüwwwwww
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;133857]onun gafası anca şans topuna çalışır...:p[/QUOTE]
he yuaw.. o biçim sistem yapıyo..sonra kafasına göre takılıyo.. üüüwwwwww
[quote=QUEEN;133854]asti sisteme uysana..:..::..:[/quote]
bu aralar sistemle tek vüct olamıyoruz...sisteme uymaya başlıyorum, piyasa yataya giriyo anında..bırakıyorum sisteme uymayı anında trend oluyo:..::..:..
FX ci 1 ay öncesine göre de %3 eksiye geçmiş oldum....tatil ısmarla bana.dng..filat
[QUOTE=Astatin;133860]bu aralar sistemle tek vüct olamıyoruz...sisteme uymaya başlıyorum, piyasa yataya giriyo anında..bırakıyorum sisteme uymayı anında trend oluyo:..::..:..
FX ci 1 ay öncesine göre de %3 eksiye geçmiş oldum....tatil ısmarla bana.dng..filat[/QUOTE]
sistem yatayda senin kadar çarpılmıyo dimi..disiplinsiz çuçuk..
[quote=selçuklu;133852]bu kanal kırıldı vadelide .. ...önemli bir kanal kırdık yukarı ...Seyyah çizdiydi bunu ilk ... teprik ederim .. az geri gelip kırdığı direnci destek yapabilir ... kanalın içine girerse kötü dikkat etmek gerekir ...
.....[/URL][/quote]
abi o kanalın direnci 46900 dü o kırılınca üst kanal direnci 47350 vardı sindi üst kanal direncindeyik.. bu kırılmazsa düşlerik belkim ben ondan 47300 cortum :::ü
Kırılırsa zati direk 48200e giderik
ahanda graf
[IMG]http://i29.tinypic.com/s2tcaa.png[/IMG]
Zero işlem 53000 e kadar işlem yapmam.Paraya ihtiyacım yok.Cari bakiyem sıfıra yakın.Mevcut para ile 5 ay kalabilirim heryerde dünya üzerinde.
düşmüyor yahu düşmüyor, dow düşsede düşmüyor, ağlayacam nerdeyse:..: 275 puan gap yedik.
full+full kaldıraç 50000 uzlaşma :D usdjpy eurjpy artık poz almayacam dün 132 den 127 ye ordan bugün 130 a geldi, forex kötü, vob iyi :)
hexen hedefi 38XXX neresiydi tam..??
arkidişler uyarayım ben gene...... 47350 üstünde galamazsak gayri burası 46700 e yollanır :::
[QUOTE=QUEEN;133866]hexen hedefi 38XXX neresiydi tam..??[/QUOTE]
37050 üstünde 38100 dediydi galibe :::
Herkeşlere günaydın,
acılıs tahmınlerıne yetısemıyorum ama yıne de yazayım, 47150 acması elzemdır,
ülem astı gül gibi ''5'' numeromu harcamıssın,
öğleden sonra amerıkaya komunızm gelebılır, bız de cokerız allahın ıznıyle,
flat devam, pis pis piyasaı seyretmek, ona buna laf atmak daha keyıflı, poz almak da neymış yerım pozu.
[quote=fXci;133867]arkidişler uyarayım ben gene...... 47350 üstünde galamazsak gayri burası 46700 e yollanır :::[/quote]
47350 uzerınde olursak da 48000 yollanır, naberr.