-
[QUOTE=tuareg;133869]Herkeşlere günaydın,
acılıs tahmınlerıne yetısemıyorum ama yıne de yazayım, 47150 acması elzemdır,
ülem astı gül gibi ''5'' numeromu harcamıssın,
öğleden sonra amerıkaya komunızm gelebılır, bız de cokerız allahın ıznıyle,
flat devam, pis pis piyasaı seyretmek, ona buna laf atmak daha keyıflı, poz almak da neymış yerım pozu.[/QUOTE]
ayvayı yidin gari.
gacırtatisyon sendromunun ilk aşamasını yaşayorsun...... bende bi aralar hep flayt kalardım gı ::: zonra ayvayı yiyore :::
-
-
[quote=traderx;133864]düşmüyor yahu düşmüyor, dow düşsede düşmüyor, ağlayacam nerdeyse:..: 275 puan gap yedik.[/quote]
sabah ki gaptan sonra gözyaşlarımı temizleyip 46825 kısalara 47300 ten ilave yaptım lanet olası sistem hala daha al vermedi. :..:
-
[quote=fXci;133871]ayvayı yidin gari.
gacırtatisyon sendromunun ilk aşamasını yaşayorsun...... bende bi aralar hep flayt kalardım gı ::: zonra ayvayı yiyore :::[/quote]
durduk yere sabah sabah nıye ıcıme korku salıyon arkadas,
ayva derken??
misal??
-
ahan da 275 short
pıyasa kopsun, azraılın olurum fxcı
-
[QUOTE=juliano;133873]sabah ki gaptan sonra gözyaşlarımı temizleyip 46825 kısalara 47300 ten ilave yaptım lanet olası sistem hala daha al vermedi. :..:[/QUOTE]
valla sattım ayıları lanet olsun ayulara, ayu dediğin dowun dünkü hareketine 300 puan çakmalıydı aşağı, 47200 şortcover long devam.
-
[quote=tuareg;133875]ahan da 275 short
pıyasa kopsun, azraılın olurum fxcı[/quote]
allahtan, sanal shortum, ama yıne de cınnet kıvamındayım, demedı deme fx.
-
[quote=juliano;133873]sabah ki gaptan sonra gözyaşlarımı temizleyip 46825 kısalara 47300 ten ilave yaptım lanet olası sistem hala daha al vermedi. :..:[/quote]
50.000 gibin SHORT COVER yaptıracak sanırım senin çistem 55.000 e kadar FLAT kal der 55.000 de LONG der bu gayrı :p
kızma lem jun-juli-august :::
-
-
kapadım ben longlari..flat izliycem
-
gnd
modası geçti buraların da artık :)
don gömlke long devam
-
[quote=SEYYAH;133878]50.000 gibin SHORT COVER yaptıracak sanırım senin çistem 55.000 e kadar FLAT kal der 55.000 de LONG der bu gayrı :p
kızma lem jun-juli-august :::[/quote]
sana kızarmıyım dayıcım aşkolsun felan.