short olanlar akbank grafigine baksınlar
zirveyi geçmiş
Printable View
short olanlar akbank grafigine baksınlar
zirveyi geçmiş
Dikkaayytt,,
bugunku trade aralıgını acıklıyorum, 47825-46875
herkeş kendını buna gore ayarlasın,
yasal uyarı; bu aralık bırebır tutabıır, tutmayabılır de, alakası da olmayabılır, pıyasa herhangı bır yone kopabılır, kopmayabılır de, yukardakı trade aralıgı tamamen sallamadır.
[QUOTE=juliano;133882]sana kızarmıyım dayıcım aşkolsun felan.[/QUOTE]
abi yuaw sien önceden boynuzların yokhtu ne ara çıkardın gayri ...... heral gizli geyik ajanı olmalısın :::
yukarki geyike az analiz ekleyek ::: 47350 üstü tugarekin 48xxx ine 47350 altı füxcünün 46700 üne atakh olcak kibin...
valla tam dirence vurdular bunnar gı fXci...direncin önünde bekliyore kırsam mı yohsam aşavı mı çahılsam diye düşünüyore herhalde gı...
çok olumlu hava oldu çakarlar gibi...ama kısa açmadım..
[QUOTE=SEYYAH;133886]valla tam dirence vurdular bunnar gı fXci...direncin önünde bekliyore kırsam mı yohsam aşavı mı çahılsam diye düşünüyore herhalde gı...[/QUOTE]
abi saaa söyleyem ne ettikhlerini ::: şindi ben cortladım ya 300 den::: bunnar 350 yi gıracakh ben cort stop etcem long etcem 48xxx icin::: zonra tekrar 350 altına incekler bende fake miş deycem long stop cort etcem::: zonra bunlar tekrar 350 üstüne geccek bende hadi bakalım ossun geçek lonka dıycem cort stop long etcem::: zonra biraccık üstünde durcaklar 350 nün ::: gene gırcaklar 350 yı asaaa tabi bende tekrar long stop cort cort stop long long stop cort derkene förtpöy kuş olcak :::
banka endekside zirveyi geçti
bugünkü sloganı açıklıyorum...
YA RALLİ YA ŞELALE BAŞKASINI KABUL ETMİYORE ! :::
Aha size mobius :mad:
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12033016.asp?gid=254[/url]
Piyasa almış başını gitmişken "piyasalar ucuz, ralli olacak" vs der ama elindeki hisseleri satar ! .boks.
[QUOTE=Vob Trader;133881]gnd
modası geçti buraların da artık :)
don gömlke long devam[/QUOTE]
Yeni moda neresi?
[quote=VOBiX;133891]Aha size mobius :mad:
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12033016.asp?gid=254[/URL]
Piyasa almış başını gitmişken "piyasalar ucuz, ralli olacak" vs der ama elindeki hisseleri satar ! .boks.[/quote]
mark dayı hıc oyle bır adam değildir, iftira etmeyelım, onun ongorusu aksıne bır pıyasa gerceklesmesı oldugunda kac gun ağladıgını bılıyormusunuz, '2ah ben ne yaptım, zavallı ky benım yuzumden mahvoldu' dıye hungur hungur agladığına bızzat sahıt olanlar var.
SEYYAH gı bunnar dırencın tam altında niye durarlar ? herkeşler direncı gorsunde dırencten cort etsin diyemi ::: yoksam direncte durup gırcakhmıs gibin yapıp zonra gırıp mılletı mallandırıp birden 46700 e gitmek icinmi ::: allah belelarını verecek gayri..
yuada temiz bir teknik yapıp bana para gazandırmak icinmi ? :::