-
[quote=fXci;133885]abi yuaw sien önceden boynuzların yokhtu ne ara çıkardın gayri ...... heral gizli geyik ajanı olmalısın :::
yukarki geyike az analiz ekleyek ::: 47350 üstü tugarekin 48xxx ine 47350 altı füxcünün 46700 üne atakh olcak kibin...[/quote]
abicim ismi lazım değil başka bi forum da yazıyodum. sevdiğim bi arkadaş birilerine sayıp sövüyodu ona sadece 'boşver beddua etme yakışmaz sana' dedim diye beni 3 gün karantinaya aldılar ben de gururuma yediremedim bu laf yüzünden beni karantinaya alıyosanız kırın kalemimi deyip kendime sürekli uzaklaştırma cezası verdim. o gün bu gündür burdayım. bi hatamı ettim acaba diyerek o arkadaştan (beni şikayet etmiş olabilir diye) özür dilemek için bekledim ama o da çıkmıştı bi daha da gelmedi zaten. benim sadece para kaybedince çenem biraz düşüyor kusura bakmayın artık para kazanıncaya kadar idare edin..dng
-
arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?
-
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell 3gb paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
ben bi ara bakmıştım günde 100 mb civarında çekiyor heralde
-
[QUOTE=tuareg;133893]mark dayı hıc oyle bır adam değildir, iftira etmeyelım, onun ongorusu aksıne bır pıyasa gerceklesmesı oldugunda kac gun ağladıgını bılıyormusunuz, '2ah ben ne yaptım, zavallı ky benım yuzumden mahvoldu' dıye hungur hungur agladığına bızzat sahıt olanlar var.[/QUOTE]
Aman kalpten gitmesin .dng
-
Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş
-
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
la tatilde bırak fobu bari...
-
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
Telefonu eğer 5dk'lık peryotta çalışıyorsan 5 dk'da bir açıp bak,kapat.:D
Periyota göre değişimi sen ayarla artık[FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT]
-
[quote=MMO;133899]Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş[/quote]
bunların fiyatı nedir? birde ne kadar yetiyor? mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
connect card değil mi bu? lap topa takılıyor.
teşekkür ederim,
-
-
arkadaşlar bu arada konumuz deil ama sölemeden edemicem. dünyada herşey pahalı tek ucuz olan şey ise TÜRK kanıdır. etrafımız hainlerle çevrilmiş. Çin de yürütülen Uygur Türklerine karşı olan KATLİAMı şiddetle kınıyorum sebep olanların hepsi Allahlarından bulsun diyorum.
-
[quote=MMO;133899]Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş[/quote]
Java yüzeyselle bakarık ozaman bizde zati derinlik bi poa yaramayorki :::
[IMG]http://i31.tinypic.com/20p3rb7.png[/IMG]
-
[quote=seyyah;133902]bunların fiyatı nedir? Birde ne kadar yetiyor? Mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
Connect card değil mi bu? Lap topa takılıyor.
Teşekkür ederim,[/quote]
1 gb 4 tl kampanyası varmış 40 gb 39 tl , bende sony ericson p1i var onunla laptopa bağlanıp internete girebilyorum ayrıca telefonla 3 dk gecikmeli data görebiiliyorum. Matriksle görüştüm java yüzeysel için 1 aylık 1 gb yeterli dediler.