[QUOTE=Astatin;133903]satış baskısı var sanki[/QUOTE]
ona pozisyon ayarlaması deniyordu sanırsam...dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;133903]satış baskısı var sanki[/QUOTE]
ona pozisyon ayarlaması deniyordu sanırsam...dng
dow çıkarken çıkmıyo..kısaya davet ediyo..tuzakmı yoksa
[quote=jerfin;133907]ona pozisyon ayarlaması deniyordu sanırsam...dng[/quote]
kesinlikle..:D:D misal 5 dklık ve 15 dklık göstergelerin motorunu soğutup, tekrar yukarı yaparlarsa, bunu teknik olarak küçük relizasyon bitti yukarı yaptı diyeceğiz...yok basarlarsa, göstergeler doymuştu beklenen şeydi diyeceğiz... :) yani teknik olarak yazı tura hikayesi...ama her durumda pozisyon ayarlamasıdır :) bu yöne karar veren iradenin pozisyon ayarlaması...
kısmetse bugun kuruma ne kadarlık bır gacırt yapmayı dusunuyorsunuz jerfın hanım, aklınızda bır rakam var mı:)
[quote=QUEEN;133908]dow çıkarken çıkmıyo..kısaya davet ediyo..tuzakmı yoksa[/quote]
oylesıne tırsımışım kı bugun, alıs ıcın 46200e satıs ıcın 48125 e satıs yazmısım, hem de sadece 2 kontrat, onu bıle 1 mı yapsam dıye ıkıde bır elım tuslarda, allahım sen bana cesaret ver.
[QUOTE=SEYYAH;133902]bunların fiyatı nedir? birde ne kadar yetiyor? mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
connect card değil mi bu? lap topa takılıyor.
teşekkür ederim,[/QUOTE]
şu an reklamı yapılan usb stick li 3g modemlerle 3g hizmeti alınamayor.. cunku daha hizmede gecmeyen seyin reklamını yapayorlarmış::: eee ozaman edge ile gireceyik dimek olayor bu...
hani filmlerde olur ya 2 sene önce der eskiye giderk onun gibin olcak emme denize bişeylerini düşüren arkidişlere tecube ossun
Müjdemi isterik benim denize attığım pda oldu gayri :::
hikayeye en baştan başlayam ::: denize attıvım pdanın çantasında,,, kimliklerim,,,, banka gartlarım vs vs hepisi olduuundan ve zati pda da denizdeykene üzerimde cep tilifonu olmadıından bende peşinden denüze atladıydım ::: ... herniyse karaya çıkhtıktan zonra hemen pda nın pilini çıkarı virdim gayri ::: zonra eve gidince pda yı bi kova suyun içine attım 1 gün beklettim ::: 1 gun sonra elentrik supurgesinin hortumunu pda nın deliklerinin agzına .....elimnen vakum yaparak duttum.... içindeki tüm suyu vakumladım ::: zonra pdanın içini parça pinçik edip kolon yavıylan sildim günlerce eyyle durdu. geçende pda nın yedekh pilini buldum ve deneyem dedim çalışcakmı eşşekh zıphası .. yedek pili takıp çalıştırınca ilk günkü kibin çalışmaya başladı gayri:::
lafın gısası pda yı modem olarakh gullanıp turkcellin aylık 3gb lık net paketiynen nete girecem ..
[QUOTE=tuareg;133910]kısmetse bugun kuruma ne kadarlık bır gacırt yapmayı dusunuyorsunuz jerfın hanım, aklınızda bır rakam var mı:)[/QUOTE]
cıkk yokk:o:o:rolleyes:
[QUOTE=fXci;133894]SEYYAH gı bunnar dırencın tam altında niye durarlar ? herkeşler direncı gorsunde dırencten cort etsin diyemi ::: yoksam direncte durup gırcakhmıs gibin yapıp zonra gırıp mılletı mallandırıp birden 46700 e gitmek icinmi ::: allah belelarını verecek gayri..
yuada temiz bir teknik yapıp bana para gazandırmak icinmi ? :::[/QUOTE]
voba küsme deyu accuk para kazandıracakalr
xu100 de 37,600 geçilemez ise burası zirvemiz olarak kalır..
yuaw arkidişler alın paketler
buyrunsss
[url]http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/servisler/mobilinternet/tarifeler/EkonomikinternetPaketleri[/url]
[IMG]http://i25.tinypic.com/125j38m.png[/IMG]
misal don cansındaki OBO...paldır küldür düşerse aaa evetttt OBO çalıştı diycez...düşmez yukarı dönerse yok yA ÇALIŞMADI obo DİYECEĞİZ.
O zaman bende misal, OBF diye bir formasyon tanımlayayım... Bir yükseliş barı olsun..peşinden ilk bara göre oldukça kısa ama kapanışıda ilk barın en yükseğine yakın bir bar olsun ve ilk barın en yükseğini geçemesin....sonra ilk bara yakın aynı boyda onun en yükseğini geçemeyn ama kapanışı kendi açılış seviyesine yakın bir bar olsun..4 üncü bar bu 3 barın en yükseğini kırarsa en az bu 3 barın toplamı kadar yükseliş olur...en düşüğünü kırarsa bu 3 barın toplamı kadar düşüş olur en az...
Şekli tasavvur ettiyseniz OBF nin açılmını da tasfir etmişsinizdir :) :)..tutma şansı %50 aynı OBO gibi.. :) :) :)
bana sadece
1-sanko terminal(fiyat görmek ve işlem için)
2-msdowloader lazım.5 dakikada bir 5 daklık ve 60 daklık veri yeniliyorum(refresh data)...
bu ikisi için ayda 3gb yeter mi..