47150 (5 dakikada bir yükseliyor) [B]ek alım noktam[/B]...yeni alış yazdım ....
Printable View
47150 (5 dakikada bir yükseliyor) [B]ek alım noktam[/B]...yeni alış yazdım ....
[i]Piyasada kulislerde konuşulanlara göre ise, endeksi etkileyen bankacılık hisselerinin getireceği yüksek karlara bağlı alımların devam etmesi ve IMF beklentisi ana sebep olarak gösteriliyor.[/i]
multipass 5 dklık sata geçti..ama 15 dk hala alda
[QUOTE=juliano;133895]abicim ismi lazım değil başka bi forum da yazıyodum. sevdiğim bi arkadaş birilerine sayıp sövüyodu ona sadece 'boşver beddua etme yakışmaz sana' dedim diye beni 3 gün karantinaya aldılar ben de gururuma yediremedim bu laf yüzünden beni karantinaya alıyosanız kırın kalemimi deyip kendime sürekli uzaklaştırma cezası verdim. o gün bu gündür burdayım. bi hatamı ettim acaba diyerek o arkadaştan (beni şikayet etmiş olabilir diye) özür dilemek için bekledim ama o da çıkmıştı bi daha da gelmedi zaten. benim sadece para kaybedince çenem biraz düşüyor kusura bakmayın artık para kazanıncaya kadar idare edin..dng[/QUOTE]
Var öyle dengesiz kendini bi şey sanan denyolar. Benim tek bir mesajım yokken banlamışalr beni de bir forumdan. Biriyle mi karıştırdılar ne halt yediler bilmem. Sonra ToKoBa ile girdim insanda utanma olur yazmışalr. NE yaptım da atıldım diye mesaj attım cevap yok. Forum açmak bedava da adam olmak parayla bile satın alınamayacak kadar değerli işte.
full long
47300 üstü rahatlar longcular
[IMG]http://i29.tinypic.com/29qf790.jpg[/IMG]
48000? no additional comment..selçuklu is a most popular name in both graphic manipulation and using english.. go selçuklu go..looking forward to hear you soon.. :) no comment no cry
[QUOTE=fXci;133912]şu an reklamı yapılan usb stick li 3g modemlerle 3g hizmeti alınamayor.. cunku daha hizmede gecmeyen seyin reklamını yapayorlarmış::: eee ozaman edge ile gireceyik dimek olayor bu...
hani filmlerde olur ya 2 sene önce der eskiye giderk onun gibin olcak emme denize bişeylerini düşüren arkidişlere tecube ossun
Müjdemi isterik benim denize attığım pda oldu gayri :::
hikayeye en baştan başlayam ::: denize attıvım pdanın çantasında,,, kimliklerim,,,, banka gartlarım vs vs hepisi olduuundan ve zati pda da denizdeykene üzerimde cep tilifonu olmadıından bende peşinden denüze atladıydım ::: ... herniyse karaya çıkhtıktan zonra hemen pda nın pilini çıkarı virdim gayri ::: zonra eve gidince pda yı bi kova suyun içine attım 1 gün beklettim ::: 1 gun sonra elentrik supurgesinin hortumunu pda nın deliklerinin agzına .....elimnen vakum yaparak duttum.... içindeki tüm suyu vakumladım ::: zonra pdanın içini parça pinçik edip kolon yavıylan sildim günlerce eyyle durdu. geçende pda nın yedekh pilini buldum ve deneyem dedim çalışcakmı eşşekh zıphası .. yedek pili takıp çalıştırınca ilk günkü kibin çalışmaya başladı gayri:::
lafın gısası pda yı modem olarakh gullanıp turkcellin aylık 3gb lık net paketiynen nete girecem ..[/QUOTE]
pirincin işine koysaydın vakum yapacağına. Pirinç emiveriridi bütün suyu nemi fekat sen halletmişsin zati.
[quote=VOBiX;133922]Var öyle dengesiz kendini bi şey sanan denyolar. Benim tek bir mesajım yokken banlamışalr beni de bir forumdan. Biriyle mi karıştırdılar ne halt yediler bilmem. Sonra ToKoBa ile girdim insanda utanma olur yazmışalr. NE yaptım da atıldım diye mesaj attım cevap yok. Forum açmak bedava da adam olmak parayla bile satın alınamayacak kadar değerli işte.[/quote]
abi burası gerçekten mükemmel gereksiz polemikler acıtıcı laflar yok.üyeler sanki birbirlerini gerçek hayatta tanıyolarmış gibi muhabbet edip fikir alışverişinde bulunuyorlar.
sadece aşti var işte dün bi numara falı baktı çıkmadı. bu gün beraber kahve içip bi de onu deniyecez bakalım ya çıkarsa yarın ki poz. ayarlamak babından yani.:..:
[QUOTE=abka;133918]bana sadece
1-sanko terminal(fiyat görmek ve işlem için)
2-msdowloader lazım.5 dakikada bir 5 daklık ve 60 daklık veri yeniliyorum(refresh data)...
bu ikisi için ayda 3gb yeter mi..[/QUOTE]
MS downloader 1 MB bile tutmaz. Sankoyu bilmiyorum.
[QUOTE=abka;133918]bana sadece
1-sanko terminal(fiyat görmek ve işlem için)
2-msdowloader lazım.5 dakikada bir 5 daklık ve 60 daklık veri yeniliyorum(refresh data)...
bu ikisi için ayda 3gb yeter mi..[/QUOTE]
Tatile çıkana kadar sadece bunlarla deneyin, normalde yetmeli fakat yetmiyor...
[B][COLOR=#0000ff]IMF'nin son raporu eskisi kadar karamsar değil ... Uluslararası Para Fonu IMF, dünya ekonomisinin resesyondan çıkmaya başladığını açıkladı.
[/COLOR][/B]
Bununla birlikte IMF, yeniden istikrar ve iyileşme sağlanmasının düzensiz ve ağır şekilde gerçekleşeceğini bildirdi.
IMF'nin dünya ekonomisinin durumuna ilşkin olarak yayımladığı bu son değerlendirmenin, İtalya'nın L'Aquila kentinde düzenlenen G8 zirvesinde yapılacak görüşmelerde de ele alınması bekleniyor.
IMF'nin son raporu fazla iyimser değil. Ama örgütün daha az karamsar olduğuna da kuşku yok.
Uluslararası Para Fonu, resesyonun henüz sona ermediğini vurguluyor. Birçok ülkede emlak piyasasının daha da değer kaybedeceğini kaydediyor.
Mali piyasalar ve bankalardaki sorunların sürdüğü belirtiliyor. Gelişmiş ülkelerin ekonomilerinin, gelecek yılın ikinci yarısına kadar yeniden büyüme sürecine girmesi beklenmiyor.
Bununla birlikte IMF, genel olarak ekonomik durumda istikrar sağlanmaya başladığını, bunda da, ekonomik ve mali politikalarda görülmemiş çabaların rol oynadğını belirtiyor.
Uluslararası Para Fonu, söz konusu politikaların sürdürülmesini gerekli bulmakla birlikte, kimi uygulamaların da yavaş yavaş gevşetilmesi için hazırlığa geçilmesi gerektiğini bildiriyor. Bu uygulamalar arasında, bankalara yapılan müdahaleler ve hükümet borçlanmalarındaki büyük artışlar sayılıyor.
47175 e kadar geri gelme çok olagan..