[QUOTE=bull market;62465]Aloooo, kimse yokmudur?[/QUOTE]
bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)
Printable View
[QUOTE=bull market;62465]Aloooo, kimse yokmudur?[/QUOTE]
bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)
[QUOTE=bull market;62452]Yanlış, yıllardır ne bir film, nede tv de tek bir dizi seyretmişliğim vardır:..::..:, kurtlar vadisini bile o kadar methettiler, seyredicem diye oturdum da , 10 dakika seyredemedim sıkıldım kalktım:..:, durum budur, saygılar.[/QUOTE]
Ben de mafya dizisi diye seyretmezdim fakt birsi bana arka planı analtınca CD setini alıp izleyeyim dedim. Ard arda izleyince de Asiye türküsünden nefret etmiştim. Fakat en baştan sakin kafayla izlenmesi faydalı olabiliyor.
32300 long oldum hayırlısı bakalım. günlüktür.
[QUOTE=Vob Trader;62466]bence sende görüşlerini paraya çevirmeye çalışsan iyi olur. foruma herzaman yazılır:) millet işlem yapıor işlem vakti:)[/QUOTE]
Benim işlemler faso fiso, bu dönemde döviz derim kardeşim biliyorsun, hernekadar vobda kısa uzun desemde, asıl pozisyonum belli:) full gerçek döviz, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;62467]Ben de mafya dizisi diye seyretmezdim fakt birsi bana arka planı analtınca CD setini alıp izleyeyim dedim. Ard arda izleyince de Asiye türküsünden nefret etmiştim. Fakat en baştan sakin kafayla izlenmesi faydalı olabiliyor.[/QUOTE]
Piyasalar bakımından mı faydalı olur, yoksa Ülke gerçekleri bakımındanmı, eğer ikincisiyse hiç değmez, saygılar.
Bu arada 31500 yoluda gözüktü anlaşılan, 32000 altından kısa bir süreliğine duraklama ve yukarı denemeside mümkündür, saygılar.
içimi tiksindiren bi olayı yazayım buraya. bu sebeple bu ülkede idam ve işkence olmalı. adamın birisi seneler evvel kardeşinin eşine yani yengesine tecavüz ediyor. kadıncağız korkudan ses edemior ve hamile kalıor ve kız cocuk dünyaya getirior. o cocuk büyüor. o şerefsiz ahlaksız amca o cocuğa yani öz kızına da tecavüz ediyor ve kız bunu çıkıp tv de anlatıor. nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya.
[QUOTE=bull market;62470]Piyasalar bakımından mı faydalı olur, yoksa Ülke gerçekleri bakımındanmı, eğer ikincisiyse hiç değmez, saygılar.[/QUOTE]
Sizin bahsettiğiniz 4 kişi gibi 4 aile var orada da. Ülkeyi yönetiyorlar. Biri finansın başında biri medyanın vs.
Şu G20 toplantısındanda çıkan sonuç konuşuluyor, toplantıda birbirlerine şunu demişler [B]herkes başının çaresine baksın[/B], ama dediklerine göre kayıtlı değil ve bunu basın açıklaması yapmamış hiçbiri, haliyle öyle olacak bir toplantı olmuş, herkes başının çaresine baksın, ne güzel değilmi? aynı zamanda herkes içinde en güzeli demekki böyle demişler, saygılar.
Amcalar pozisyonda oturtmamak için her türlü numarayı deniyor. Ya yatay takılıyorlar bant içinde sonra gapla aşağı ya sabahtan akşama kontrollü yukarı sonra gapla düşülüyor. Bu adamlar illüzyonist midir nedir? Yüksek kaldıraç dayanmaz bu oyunlara. Düşük kaldıraçla sisteme uyuyorum illüzyon numaraları boşa çıkıyor o zaman. .boks.
idamın gerekliliğine inanırım...kasıtlı adam öldürmek,tecavüz ve esrar-eroini neşreden...bu üçüne benden direk idam..toplum populasyonunu temizlemek,zararlı genleri toplumda azaltmak için bu 3 suçun cezası idam olmalıdır..küçük bir kızım ve bir oğlum var.bana eğitim falan demeyin..yüksek sanatla uğraşan tenörün(babasıda emekli polis müdürü) kararttığı hayatlar 15 tane..
[QUOTE=abka;62476]idamın gerekliliğine inanırım...kasıtlı adam öldürmek,tecavüz ve esrar-eroini neşreden...bu üçüne benden direk idam..toplum populasyonunu temizlemek,zararlı genleri toplumda azaltmak için bu 3 suçun cezası idam olmalıdır..küçük bir kızım ve bir oğlum var.[/QUOTE]
+.+.+.
Spot ikinci seansa düşerek başlayacak anlaşıldı, saygılar.
yani :)
[QUOTE=Astatin;62479]yani :)[/QUOTE]
Yani beklenen gap olayı olmuş olacak :) saygılar.
Longa geçtim..
[quote=bull market;62474]Şu G20 toplantısındanda çıkan sonuç konuşuluyor, toplantıda birbirlerine şunu demişler [B]herkes başının çaresine baksın[/B], ama dediklerine göre kayıtlı değil ve bunu basın açıklaması yapmamış hiçbiri, haliyle öyle olacak bir toplantı olmuş, herkes başının çaresine baksın, ne güzel değilmi? aynı zamanda herkes içinde en güzeli demekki böyle demişler, saygılar.[/quote]
[quote=Astatin;62419]-FED sadece ABD yi kurtaramazken, IMF gelişmekte olan ülkeleri kurtarabilir mi?
- G1 (ABD) kendini kurtaramıyorken, G20 dünyayı kurtarabilir mi ?
- USDTRY 1.618 şu an...IMF ile anlaşmaya yakın olunduğunun haber bültenlerinden geçmeye başlamasından sonra bile...
Soruların yanıtları gayet net...E o zaman 38000 den açtığımız kısaları 36000 dan kapatmış olmanın hüznü düşer bize :(
Bir AYI rallisi yaşansada fırsat bulsak :)[/quote]
[quote=bull market;62480]Yani beklenen gap olayı olmuş olacak :) saygılar.[/quote]
soru olarak dememiştim.. e yani olsun tabi manasından demiştim :)
32400 asayasında 30400 potanstayız.. amma gun icte trade eden dikat olsun
neden dikat olsun ?
30400 potans tetik etcek yer 31700 ....
eyer 31700 yeresi asaya olur gun sona 30400 yeresi .. amma eyer 31700 yeresi asaya kırmaz
bugun dusme devam olmaz
5dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde
S&P, DOGUS HOLDING A.S'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGATIF"E DUSURDU
S&P, TURKIYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P YAPI VE KREDI BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P GARANTI BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P, ZIRAAT BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGATIF"E DUSURDU
Saat 13:03, Pazartesi günü gönderildi
[QUOTE=Astatin;62484]S&P, DOGUS HOLDING A.S'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGATIF"E DUSURDU
S&P, TURKIYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P YAPI VE KREDI BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P GARANTI BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGFATIF"E DUSURDU
S&P, ZIRAAT BANKASI'NIN GORUNUMUNU "DURAGAN"DAN ""NEGATIF"E DUSURDU
Saat 13:03, Pazartesi günü gönderildi[/QUOTE]
vob trader s&p nin güvenilirliğini negatif den yatacak yerin yoka düşürdü
.brv.brv[quote=Vob Trader;62485]vob trader s&p nin güvenilirliğini negatif den yatacak yerin yoka düşürdü[/quote]
.brv.brv.brv
[QUOTE=hexen;62483]32400 asayasında 30400 potanstayız.. amma gun icte trade eden dikat olsun
neden dikat olsun ?
30400 potans tetik etcek yer 31700 ....
eyer 31700 yeresi asaya olur gun sona 30400 yeresi .. amma eyer 31700 yeresi asaya kırmaz
bugun dusme devam olmaz
5dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde[/QUOTE]
Hap gibi tahliller. Teşekkürler Sn. Hexen ...
Çok tatlı bir çift dip olma ihtimali var..
Daha düşücez, şu an end üşük 31875 görmüş ve aşağıda 31500 sevileri kalmış, orayada düşecek görülüyor, ondan sonrasını bilene madalya takarlar :) saygılar.
sıfır işlemle cumadan 33250 kısaya devam.....
tepkiyede olsa uzunla işim olmaz şimdilik....
[QUOTE=mbm;62490]sıfır işlemle cumadan 33250 kısaya devam.....
tepkiyede olsa uzunla işim olmaz şimdilik....[/QUOTE]
Valla .brv sn mbm, formunuzdasınız yine, hemde haftasonunu kısada geçirmek, sabah fırsat verdi kısa için, ama Cuma dan 33250 den kısa olmak sisteminin en büyük avantajı, saygılar.
[QUOTE=mbm;62490]sıfır işlemle cumadan 33250 kısaya devam.....
tepkiyede olsa uzunla işim olmaz şimdilik....[/QUOTE]
yokluğunu aratmam :) heheh.
Short flat oldu. 60 ve günlük SAT'ta.
Neyse, bende kaçar, nasılsa al sinyali gelmez bu gidişle, bol kazançlar, saygılar.
yaşar erdinç çıktı kriz kaptanı diye çıkardılar en az zararla çıkalım diye ne günlere kaldık yarARBİm ya
BÜTÜN MESELE: DJI da görünen çift dip ihtimali gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi? Eğer tutmazsa, bizimki 29000 a yollanır
anında görüntü
Devlet su işleri betonlamaya başladı alışta izdiham oluştu ben tekrar kısaldım.
oha deutsche
verilir de böle de verilmezki garibana
apds artı 12 bin korkunç bi artış var.
Sn Mbm,
Cuma günkü tuzakların acısını sanırım kat be kat çıkardık.
Gedik'in maliyetini görebilen var mı ? Eğer bacağı yoksa karşıda onu yakalamış olabilirler terste.
[QUOTE=jelibon;62468]32300 long oldum hayırlısı bakalım. günlüktür.[/QUOTE]
stop oldunuzmu bekliomusunuz hala??
oy oy oy kır gerdanı :)
[QUOTE=sentinus;62502]Gedik'in maliyetini görebilen var mı ? Eğer bacağı yoksa karşıda onu yakalamış olabilirler terste.[/QUOTE]
bence uzundakilerin hepsini yakaladılar garanti haric 1ooo er tanede sankoyla şekerde var