::: vallah su teknik trade in gozu korolmasın emi zisteme gore hareket etsem poku yimiştim yatayda çarpacaktı gayri
Printable View
::: vallah su teknik trade in gozu korolmasın emi zisteme gore hareket etsem poku yimiştim yatayda çarpacaktı gayri
Akgrt %10+
zayıflık emareleri var.baskın satış yiyebiliriz..
[quote=tuareg;133884]Dikkaayytt,,
bugunku trade aralıgını acıklıyorum, 47825-46875
herkeş kendını buna gore ayarlasın,
yasal uyarı; bu aralık bırebır tutabıır, tutmayabılır de, alakası da olmayabılır, pıyasa herhangı bır yone kopabılır, kopmayabılır de, yukardakı trade aralıgı tamamen sallamadır.[/quote]
telaşa mahal yok, trade aralıklarını vermısız, daha ne ıstıyosunuz,
ben fillettt:..:
gösterge sarmaşdolaş oldu...hafif satta gibi..devamı gelirmi bilmem..
[QUOTE=YAVUZHAN;133995]zayıflık emareleri var.baskın satış yiyebiliriz..[/QUOTE]
37,000 i kırmadan bi yukarı atak daha yaparlar sanırsam.. galiba... emin değilim..:)))
sigortalara da agresıf alışlar geldıyse yukselısın bıtmesı yakındır, elı kulağında.
[QUOTE=tuareg;133999]sigortalara da agresıf alışlar geldıyse yukselısın bıtmesı yakındır, elı kulağında.[/QUOTE]
bi kıytırık holding daha var, hep en son hareket çeker..:..:
kuın hanım, acıkbufe anonsu yapmıyor musunuz, seyyah yıne masa basında uyumustur, yemek sesı duyarsa gelir.
yaw bu seyyah arkadas, gunde beş vakıt mc yese bana mısın demez ama acıkbufe saatını kacırsın, kalp krızı gecırır.
[quote=jerfin;134000]bi kıytırık holding daha var, hep en son hareket çeker..:..:[/quote]
ihlas mı:)))
[QUOTE=tuareg;134002]ihlas mı:)))[/QUOTE]
cık..:..:
[quote=YAVUZHAN;133995]zayıflık emareleri var.baskın satış yiyebiliriz..[/quote]
aha bunu kastetmiştim.
net satışa geçti benim sistem.