800 short
700 long
625e 2 kat şartlı satış emri girdim
625 görülmezse long devam
görülürse short
Printable View
800 short
700 long
625e 2 kat şartlı satış emri girdim
625 görülmezse long devam
görülürse short
Bugun ımf ıle ılgılı bır haber gelmedımı daha, hay allah,
tr masası şefı ahızeyı kaldırmıs numaraları cevırıyor, bılgınıze,
evını mı arıyor bızı mı bılemem.
[QUOTE=enorton;132502]Evet dediğim gibi sancılı bir trend başladı, ilk sancıları yaşıyoruz. Mart ayında da yurtdışı düşer biz düşmezdik, onlar çıkar çıkmazdık. Sonrasını malum. Bence bu sefer de aynısı olacak ama trend aşağı olacak...
Başka yorum yok short devam :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;132471]Bence düşüş trendi başlamıştır hayırlı olsun :D Tabi algı değişti, herkes burası düşmez dediği için sancılı bir düşüş trendi olacak. Mart ayı da böyleydi hatırlarsınız. O zaman da kafalar düşüşe alışmıştı...[/QUOTE]
Sancılara devam... Pascal az çarpılsa bari...
875den döner demiştim, 625 den dondu, ''xx.xx5'' son rakamı nokta atısı bılmısım, nerde tesekkurlerım.
[i]Beyaz Saray sözcüsü Robert Gibbs bugün yaptığı açıklamada, ABD Doları'nın rezerv para birimi statüsü için bir tehdit görmediklerini söyledi. [/i]
cimrilik yapmayın, alt tarafı 3 tesekkur, 1000 olursa hayratını verıcem, mevlut okutucam falan, hadı...
eşşek gibi alacaklar. başka izahı yok. 700den alan kimse o güç vobu 47ye çizme gücü var
[quote=tuareg;134020]875den döner demiştim, 625 den dondu, ''xx.xx5'' son rakamı nokta atısı bılmısım, nerde tesekkurlerım.[/quote]
ne oldu allah aşkına arkadaşlar ??????
[QUOTE=Fantom;134023]eşşek gibi alacaklar. başka izahı yok. 700den alan kimse o güç vobu 47ye çizme gücü var[/QUOTE]
Malesef bu sefer [B]Hayvan Terli[/B] :D
cortlarımı 46400 den vırmeden yukarıya cıkamaz bunnar tutuyorem ben halen cortları aman py iddalasmayorum senle yuani çıkmasan eyi olur benim icin gııı
[quote=yoden;134024]ne oldu allah aşkına arkadaşlar ??????[/quote]
bana mı soruyorsunuz, haberler muhtelıf, misal muhtarın kızı kactı, plajda bır cocuk kayboldu ama buldular hemen, bunun gıbı seyler. Telaşa mahal yok.
Salladılar azıcık???*