[QUOTE=enorton;134025]Malesef bu sefer [B]Hayvan Terli[/B] :D[/QUOTE]
Bugünkü kapanış tahminim 46300 :D
Printable View
[QUOTE=enorton;134025]Malesef bu sefer [B]Hayvan Terli[/B] :D[/QUOTE]
Bugünkü kapanış tahminim 46300 :D
[quote=yoden;134028]Salladılar azıcık???*[/quote]
yok oyle bırsey, kamyon gecmıstır, sızın hıssettıgınız sarsıntı o olsa gerek, valla birsey yok, bakın valla dıyorum:)
[quote=enorton;134029]Bugünkü kapanış tahminim 46300 :D[/quote]
bu saatte kapanıs tahmını yapacaksan bari okkalı olsun kardesım, ne o 46300,
benım tahmınım 48125, olmadı 45275,
46775 den saatlik sat verdi..
2.satış dalgası bekliyorum 46625 inde altında yeni minumum yapacak..
[QUOTE=jerfin;134012]diğer büyük bankalar eksiyken vakbn %3 artı..:confused: en son böyle olduğunda zirveden 2000 puan çakmışlardı 1 saat içinde..:D.dng[/QUOTE]
VAKBN+HALKB devlet kontrolündekielr faiz indirimi zmanı olmuştu bu hareketin benzeri.
[QUOTE=abilag;134016]Sanayi Bakanı: Çin malları boykot edilsin... cnbce
Bütün ithal ürünler boykot edilcek desene şuna :..:
orada üretim yapmayan mı var
Ama önce ne alırsan 1 milyoncular yanar[/QUOTE]
Onalr da Türk malı satsın iki milyoncu olsunlar .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;134033]2.satış dalgası bekliyorum 46625 inde altında yeni minumum yapacak..[/QUOTE]
Hatta gebersin, Allah belasını versin :D
Fikrim geldi, sızlerle de paylaşayım dedım,
düşüş tamamen feyk, dolar dusuyor, yurtdısı fena değil, spot desen aynı, tıpkı verdıklerı gıbı hızla 47000 uzerıne atarsa, vay ben okumadım, haberım olmadı olmasın.
ben flat,
lem astı nerdesın, sigara paketı yarıya ınmış, sen mı aşırıyon?
Multipass
5dk = 47225 sat, 46825 al
15 dk = 47125 sat
60 dk: Bugün sinyal yok..sat vermesi için biraz daha küsküye ihtiyacı var
[i]Piyasalar ABD'de satış eğiliminin durup durmayacağına odaklanmış durumda. ABD'de dün S&P 500 Endeksi'nde önemli seviyeler aşağı doğru geçildikten sonra kapanışta toparlanma geldi. Alcoa bilançosu da beklendiği kadar kötü gelmeyince bugün vadeli işlemlerde endekslere destek veriyor. Bilanço dönemi dün başladı ancak önemli bilançolar gelecek haftanın ortasından itibaren gelmeye devam edecek.[/i]
Negatif ayrışmas denir mi buna denir _ ? Eee kaç gündür karşı koyan borsa bundan sonra yurtdışı artsa bile imkb nin düşmesi lazım. Yoksa dünyanın en pahalı borsası turkiye dünyanın yeni süper gücü olur...
Yalnız bi tuhaflık var... Tam veremiyorlar gibi :=) tırışkadan verişler mi yine bunlar..
Verip yine aynı kademeye hemen alış yazıyorlar. Dünkü gibi. Tırstım...