-
[quote=unlimitted;263448]öhm abi övünmek gibi olmasın benim göstergeler 68,500'den 68,300'e düşüşü onaylamamıştı ya.
aha o günden beri giçbir düşüşü onaylamadı. yani 68,300'den beri alda :D[/quote]
unli,
teprikler abicim ,.brv
seninki iyiymiş valla,:rolleyes:;)
övün abi,rahat ol yaa...:D:..:
-
YYLD.....ZİLD...zzzzzzzzzzzzzzzz
-
[quote=halojen;263449]%50 şans kafadan var abi, en güzeli vob vala... başka yerde yok bu kadarı.. :D[/quote]
halojen doğrusun,
üstüne sistem +analizle bir %30 da biz koyuyoruz,
kazanma şansı %80 e çıkıyo....brv
%20 kaybetme de olsun artık...:::
valla vobu ben de seviyorum,:)))
hatta kaybettiğim zaman bile seviyorum...:cool::::
iyi bişi...::::..:
-
[quote=saraylı;263463]unli,
teprikler abicim ,.brv
seninki iyiymiş valla,:rolleyes:;)
övün abi,rahat ol yaa...:D:..:[/quote]
yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
yalnız şu ara gözüme takılan bişiler var. bakalım. sistem olarak onu kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
benim 6 yaşındaki kıza vericem grafikleri. aha şurda şu çıktığında şu tuşa bu çıktığında bu tuşa bas diyecem.
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::
-
[quote=Astatin;263465]YYLD.....ZİLD...zzzzzzzzzzzzzzzz[/quote]
tebrikler abi.brv hesap numaranı söyleseydin direk eft yapardık uğraştırmasaydın beni:..:
-
73500 dördüncü denemede aşıldı diyebiliriz artık..
5 dk lıklar en son dün 72100 den beri alışta hiç bozulmadan.trend zamanları şovu devam ediyor..
trend 5 göstergem 73600 ve üzeri fiyatlarla aşırı alım bölgesine girdi,ufaktan kısalmaya başladım ben..ama bi süre unmüsterih olucaz :)
-
75 den satış gelir daha :D :D ahahah
-
[quote=unlimitted;263469]yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
yalnız şu ara gözüme takılan bişiler var. bakalım. sistem olarak onu kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
benim 6 yaşındaki kıza vericem grafikleri. aha şurda şu çıktığında şu tuşa bu çıktığında bu tuşa bas diyecem.
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::[/quote]
unli ,
öle bişi varsa çalış abi üzerinde ,bakarsın iyi bişi çıkar..??:confused:
çok iyi fikir,bi bakıyosun senin kız 3 ay sonra ,3 sekreter kız oturtmuş laptopun başına ,sistemleri çalıştırıyo...::::..:
olur mu olr ,hehe...:..:
-
flat flat bakiyoz benim gibi bir boga ruhlu insana yakismadi....ama short basmamak icin kendimi zor tutuyorum
-
[quote=saraylı;263477]unli ,
öle bişi varsa çalış abi üzerinde ,bakarsın iyi bişi çıkar..??:confused:
çok iyi fikir,bi bakıyosun senin kız 3 ay sonra ,3 sekreter kız oturtmuş laptopun başına ,sistemleri çalıştırıyo...::::..:
olur mu olr ,hehe...:..:[/quote]
çalışıcam abi. önce bi manuel hesap yapayım ne kadar getiri sağlamış. malum matriksten anlamıyoz, sistem testır mestır bişiler diyonuz siz her bi haltı otomatik yaptırıyonuz kaç para getirmiş kaç para götürmüş. ben hiçbirini bilmiyorum onların.
biz grafiği açıp çalakalem püh deyip başlıyoz şurdan al vermiiiş, şu kadarı şu sinyalde gitmiiiiş diye hesaplamaya. :D
sonuçları paylaşırım illa ki.
bi bakmışsın benim kız bana "benim kazandırdıklarımı zirve-dip avlıycam diye kaptırıp durma baba" diye fırça atmaya başlamış :D:D
-
[quote=kitaro;263470]tebrikler abi.brv hesap numaranı söyleseydin direk eft yapardık uğraştırmasaydın beni:..:[/quote]
Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:
-
ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin