USD deki APS de ilginç..11000 artmış
Printable View
USD deki APS de ilginç..11000 artmış
[QUOTE=Astatin;62506]USD deki APS de ilginç..11000 artmış[/QUOTE]
endeksdede 12500 kdr
[QUOTE=sazan;62501]Sn Mbm,
Cuma günkü tuzakların acısını sanırım kat be kat çıkardık.[/QUOTE]
aynen sn sazan...
cuma günü sistem geregi çok al sat yaptık...
aşagı yukarı kafamızı döndürdüler..
bugun açılışla satta başlayınca sıfır işlemle buraya geldik...
ben tepsede kımıldamıyorum..tekrar al verene kadar...
belki arada yarısını flatlarımda..
trendi yakalayınca al satların acısı çıkıyor böyle...
saygılar
citigroup'da katliam var.... :(
CITIGROUP CEO'SU PANDIT:" [B]TOPLAM ISGUCUMUZU 350 BINDEN 300 BINE INDIRECEGIZ[/B]"
-MATRIKS-
[QUOTE=sazan;62286]Bence Yukarı, 2 gece evvel hissede pozisyon almaya başladım, VOB'da ise şu anda da 5. denememde Long taraftayım (4 Stop Loss sonrası)[/QUOTE]
[QUOTE=sazan;62501]Sn Mbm,
Cuma günkü tuzakların acısını sanırım kat be kat çıkardık.[/QUOTE]
ilk mesajı cuma günü 17.02 de yazmışsınız. şimdi tuzakdı diosunuz. hangisi doğru???
[QUOTE=Vob Trader;62505]bence uzundakilerin hepsini yakaladılar garanti haric 1ooo er tanede sankoyla şekerde var[/QUOTE]
Öyle oldu galiba. Benim için DİĞER alış önemli orada birikme var yine.
[QUOTE=sentinus;62511]Öyle oldu galiba. Benim için DİĞER alış önemli orada birikme var yine.[/QUOTE]
sabah bende ilk inenlerden oldum trenden. sonra da 200-300 puan yakalicaz diye koşuoz arkadan.
31200 den dediğim gibi yarıyı flatladım..
tekrar kısalacagım....
[QUOTE=sentinus;62232]Teorem: Ayı piyasasında piyasa hem düşüşe hem yükselişe direniyorsa bir müddet sonra satış gelir. :D:D[/QUOTE]
Teorem çalıştı. :)))
[QUOTE=Vob Trader;62510]ilk mesajı cuma günü 17.02 de yazmışsınız. şimdi tuzakdı diosunuz. hangisi doğru???[/QUOTE]
vobtraderim sabahki acılma system gore harket edene 32700 de short fırsat verdi orda acmıstır.
31325 den verdim tekrar yarıyı.....
flama olabilir aşagı 5 dakikalıkta...erken inmeyelim..
tepersede flatlarım yarıyı tekrar
[QUOTE=hexen;62515]vobtraderim sabahki acılma system gore harket edene 32700 de short fırsat verdi orda acmıstır.[/QUOTE]
ama buraya yazmadı biz bilemeyiz ki yazmadan açıp açmadığını:) onu takip edenler yanılmış olur o zaman :)
[QUOTE=hexen;62515]vobtraderim sabahki acılma system gore harket edene 32700 de short fırsat verdi orda acmıstır.[/QUOTE]
açılışla sattaydık zaten hexen dostum..
33000 üzeri bile sat fırsatı vardı... 5 dakikalıkta
[QUOTE=mbm;62518]açılışla sattaydık zaten hexen dostum..
33000 üzeri bile sat fırsatı vardı... 5 dakikalıkta[/QUOTE]
ben atladım zıpladım kedi gibi beklesem alcağım puandan 600 puan daha az aldım:) artı bide komisyon gideri:)
para çıkışı -20 trlyon
Yabancı ordinosu gelmiş gibi fiyata bakmadan ver kurtul hesabı...
[QUOTE=Vob Trader;62519]ben atladım zıpladım kedi gibi beklesem alcağım puandan 600 puan daha az aldım:) artı bide komisyon gideri:)[/QUOTE]
bende senin taktiği yaptım..
kıpraşmayayım diye arkadaşların odaya gittim.. hepsini ziyaret ettim.. çaylarını içtim...
hatta öglen arası işyerinin dışarda halledilecek işleri vardı..
dışarı çıkıp benim görevim olmamasına ragemen onları bile hallettim...
bu al sat hastalıgından kurtulmamız lazım.....
ben bu sıralar sistem dışına çıkmamak için çok çaba sarfediyorum
[QUOTE=mbm;62522]bende senin taktiği yaptım..
kıpraşmayayım diye arkadaşların odaya gittim.. hepsini ziyaret ettim.. çaylarını içtim...
hatta öglen arası işyerinin dışarda halledilecek işleri vardı..
dışarı çıkıp benim görevim olmamasına ragemen onları bile hallettim...
bu al sat hastalıgından kurtulmamız lazım.....
ben bu sıralar sistem dışına çıkmamak için çok çaba sarfediyorum[/QUOTE]
bugün kazandığım puanın çoğunu da seda sayan meriçi çağırmış onu izlerken kazandım zaten:) onu izlemesem bu kdr gene kazanamazdım:)
30975 den üçte bir flat....kar cebe olayı...
üçte ikiyle devam edecegim
[QUOTE=Vob Trader;62503]stop oldunuzmu bekliomusunuz hala??[/QUOTE]
Oldim oldim zarar yok.
[QUOTE=jelibon;62525]Oldim oldim zarar yok.[/QUOTE]
sizin adınıza sevindim
[QUOTE=Vob Trader;62526]sizin adınıza sevindim[/QUOTE]
şu spden haberler gelince tırstım. saol.
sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı
[QUOTE=abka;62528]sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı[/QUOTE]
Aynen 14:55 ten beri bana da gelmiyor
Bu ne yalandan vermedir, Ali Babanın çiftliği, madem düşeceğini düşünüyorsun , niye en aşağıdan 200 ,200 geri alıyorsun.
Kapanışa doğru yine yukarı çıkarırlar,Tam çete sarmış vobu...
[QUOTE=abka;62528]sankonun foreksinden veri gelmiyor...başka kimsede var mı[/QUOTE]
aynı saatten beri matriksim de kesilmeye başladı
[QUOTE=hexen;62483]32400 asayasında 30400 potanstayız.. amma gun icte trade eden dikat olsun
neden dikat olsun ?
30400 potans tetik etcek yer 31700 ....
eyer 31700 yeresi asaya olur gun sona 30400 yeresi .. amma eyer 31700 yeresi asaya kırmaz
bugun dusme devam olmaz
5dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde[/QUOTE]
GÜn sona eyer 30400 önem yeresinde kapar.. gun sona pozis.. ne girceyimiz onemli olur..
cunki 30400 onem yeri yukarya tepme potans sahip .. eski malyet onemli deyil amma yeni shorts gun sona dikat olsun.
systems
5dakk short signalde 15dakk short signalde gun short signalde
cnbc ye bakıom kaçtır. boyna japonya resmen resesyonu ilan etti diye haber geçiolar sürekli. ee japonya dün gece nie düşmedi:)
[QUOTE=Vob Trader;62533]cnbc ye bakıom kaçtır. boyna japonya resmen resesyonu ilan etti diye haber geçiolar sürekli. ee japonya dün gece nie düşmedi:)[/QUOTE]
japonyada haftanın ilk günü bugun diye biliyorum....
yanlışım varsa düzeltin....
forex hala yok..
[QUOTE=abka;62535]forex hala yok..[/QUOTE]
Aynen...
[QUOTE=mbm;62534]japonyada haftanın ilk günü bugun diye biliyorum....
yanlışım varsa düzeltin....[/QUOTE]
borsası dün gece 3 de açıkdı :) bugün 2. işgünü olcak
Arkadaşlar 30 dakikalıkta 14.30 ve 15.00 barlarının yüksek ve düşüklerini verebilir misiniz... Bizim foreks çalışmıyor...
[QUOTE=özdenil;62538]Arkadaşlar 30 dakikalıkta 14.30 ve 15.00 barlarının yüksek ve düşüklerini verebilir misiniz... Bizim foreks çalışmıyor...[/QUOTE]
14.30 düşük 30,925 yüksek 31350
15.00 düşük 30,775 yüksek 31,000
...............
Sn. Hexen teşekkür ederim...
30400 önem yeresi artık 30300.......30150 arası
........
matriks veri izleme ekranı da bugün fıs.
bunlar pis herifler..piyasa hareketli iken forex çalışmaz..