full short .lelele
Printable View
full short .lelele
950-975 de pis işlem oldu ancak Multipas-15 halen satta..47000 ve üzerinde ala geçer. Emme zor..Multipass 5 dk da tüm indikatörler Pamık gibi duruyo..Tıka basa doymuş
[quote=fXci;134060]5d graf tobo yapayor gayri ::: hedefi 47200 yereleri ::: 46975 kırılırsa oraya gidebilir[/quote]
O TOBO değil :) Sabah tariini yaptığım OBF:::
benim 60 dk lık hala satta dünden beri. ya bildiği bişe var ya da mezarımı baya derin kazıyor
simdi sayın astatın, sıze bır sorum var,
buradan ıkı kontrat short acsam, vade sonunda da ekıme devretsem, zarar etme ıhtımalım nedır, sıstemlerın ne dıyor?
not ben istop kullanmam, erkek adama ıstop ters.
ayy sıktı bunnar he şindi flat kaldııma görem
artıkın yeni raya oturan fiyatlarda yeni planım şöyle ossun.
46600 lere giderse long 47250 lere giderse cort acıp 200-300 pıvan kara kapama plansındayım gayri şindilik flat yatayorum
[IMG]http://i31.tinypic.com/2dc8qix.png[/IMG]
yalnız millette bir isteksizlik bir bıkkınlık var sebebini anlayamadım
yoksa ayılara yeteri kadar bal vermemişlermi. short iştahı yok piyasada bu şekilde çizmek zor yukarı doğru
850 altı küskü 025 üzeri püskül..
[quote=tuareg;134069]simdi sayın astatın, sıze bır sorum var,
buradan ıkı kontrat short acsam, vade sonunda da ekıme devretsem, zarar etme ıhtımalım nedır, sıstemlerın ne dıyor?
not ben istop kullanmam, erkek adama ıstop ters.[/quote]
sordum sisteme..aşağıdaki mesajları verdi
"Invalid input value"
"Syntax error"
"Sender denial"
"Tobreg not allowed"
::::::::: sanıyorum ilk 3 üde seni kast ediyor
way anasını..tekrar long:::
şindi 300-500 pıvanı aldımmı günü flatleyerek kapatmak gerek yoksa her harekete yetismeye calısmak kârı eritiyore ... hergun grafta bir dene av belirlemek oraya gorem hareket etmek gerenk bence :::
meselam yeni avım 47250 lere giderse kafasına cort basmak burdan 200-300 pıvan asagı giderse fiyat flat olup beklemek :::
47.000 den kısa