[QUOTE=jerfin;134092]ben parayı 45,000 e basıyorum fxciiii[/QUOTE]
jerofino bende 45000den yanayım gayri emme belli olmaz bunnarn işi ......bu sıralar üstümde uvursuzluk var ondan ben naaparsam tersini yapıver :::
Printable View
[QUOTE=jerfin;134092]ben parayı 45,000 e basıyorum fxciiii[/QUOTE]
jerofino bende 45000den yanayım gayri emme belli olmaz bunnarn işi ......bu sıralar üstümde uvursuzluk var ondan ben naaparsam tersini yapıver :::
AKGRT +%10dan +%3e düştü
[quote=fXci;134100]yok le longda gıı ::: hemide van munut tam munut yarım munut fayf munut 15 munut hepisi longta[/quote]
valla ben 23 dakıkalıga bakıyorum, flat dıyor, hatta yarında flat dıyor, cumartesı sanal short yapabılırım.
[QUOTE=abka;134099]boş zamanlarında eminim sörf babından py ler burayı okuyordur...
Allah bilir..ne diyo yahu bunlar diyorlardır..:)[/QUOTE]
pynin başka işi kalmadı gelsin abka ne yazmış fantom ne yazmış ona baksın
adamlar katrilyon götürüyor katrilyon .dng
pozdakı dostlara bol kazanclar, ben guzellık uykusuna yatayım azcık.
kapanıs 47375 olursa bana seslenın.
benım cort yapcaam yerelere geleyor namıssız piyase :::hadı bakelım az kaldı gayri bascam gozune gozune :::
[QUOTE=fXci;134106]benım cort yapcaam yerelere geleyor namıssız piyase :::hadı bakelım az kaldı gayri bascam gozune gozune :::[/QUOTE]
Ayşe teyzesi cortladı bak .dng
ben çoktan cortladım
075de Ayşe teyze de kurtaramaz burayı long olurum.dng
[QUOTE=Fantom;134107]Ayşe teyzesi cortladı bak .dng
ben çoktan cortladım
075de Ayşe teyze de kurtaramaz burayı long olurum.dng[/QUOTE]
47250 den cortlaycam tamfom ayşe teyze artıkın rüşvetinen çalışayor ::: istediğin yerden cortalttırıyor gayri ::::::
hadi gülüm yandan yandan yandan ver küsküyü yandan yandan
[QUOTE=fXci;134108]47250 den cortlaycam tamfom ayşe teyze artıkın rüşvetinen çalışayor ::: istediğin yerden cortalttırıyor gayri ::::::[/QUOTE]
yaw efiksçi sana dedim Ayşe teyzesi cortlattı diye bak kütür kütür veriyorlar küsküyü .lelele
gel gel buda uyar 46700 e gelde longlayam barim :::
850 oldu 15 dklık sat vermedi..şortlar kavır..hayret ya para kaznadık hemde 300 puan