bu dow göçer ama, bu vob yine artı açar namussuzlar.
Printable View
bu dow göçer ama, bu vob yine artı açar namussuzlar.
[QUOTE=Astatin;134148]AYIP AYIP BOYUNUZ DEVRİLSİN EMİ...
HEXEN PAŞA GERİ DÖNSÜN TOPİĞİNDE DESTEK 18 de kalmış..utanın utanın...!!!!! Sessiz izleyiciler sizde utanın!!!![/QUOTE]
Asti bu konuyu okuyan 100 kişiye denk gelemedim ki ben o konuya denk gelelim.
Konuyu Toplam 133 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ....
80 küsür olduğunuda hatırlarım..18 nere 80 nere
asti kirli ve karanlık teşekkür birinciliği emelllerine alet etme hexen babayı, ben sana bol bol teşkür ederim.dng
[QUOTE=Astatin;134153]Konuyu Toplam 133 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ....
80 küsür olduğunuda hatırlarım..18 nere 80 nere[/QUOTE]
sen yazdıkdan sonra gaçtı millet :::
Konuyu Toplam 92 Üye okuyor. (47 Kayıtlı üye ve 45 Misafir)
üle o topiği kim görerki herkeşler buraya bakayor ben duşa gireyorum bıcı bacı yapem :::
[QUOTE=fXci;134156]sen yazdıkdan sonra gaçtı millet :::
Konuyu Toplam 92 Üye okuyor. (47 Kayıtlı üye ve 45 Misafir)
üle o topiği kim görerki herkeşler buraya bakayor ben duşa gireyorum [COLOR="Red"][B]bıcı bacı [/B][/COLOR]yapem :::[/QUOTE]
bıcı tamam da bacı ne ola ki? bıcı başı mı? .dng
[QUOTE=Astatin;134153]Konuyu Toplam 133 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ....
80 küsür olduğunuda hatırlarım..18 nere 80 nere[/QUOTE]
iyide asti hexen baba yazmak istese yazar, demek ki yazmak istemiyor..üüüüüü
[QUOTE=jerfin;134158]iyide asti hexen baba yazmak istese yazar, demek ki yazmak istemiyor..üüüüüü[/QUOTE]
sıhatler ossun baa bemce hexen buba tam celallen yazcaydı emme gacırt mahfetti herbiseyi.. adam yazmaya korkayor sindi ::: ::: gacırt gelcekte bişeyler deycek deyüü
[QUOTE=fXci;134160]sıhatler ossun baa bemce hexen buba tam celallen yazcaydı emme gacırt mahfetti herbiseyi.. adam yazmaya korkayor sindi ::: ::: gacırt gelcekte bişeyler deycek deyüü[/QUOTE]
Allahını seversen söyle gacırt ne yazdı neol du olay ne, hep merak ettim bunu:p
çünkü benim bildiğim hexen hayranıydı kötü bir şey yapmazdı tahminim:::
bu arada asti şaka yapıyorum kırılma ha, gerçi bu forumda alınacak en son kişisinde yinede belli olmaz ben söyleyimde:..:
Traderx ;
Birşey sormak istiyorum , uzlaşmaya oynayarak mı güniçi trade ediyorsun herzaman?
Çünkü bugün 1000pts alırdım diyordun
[QUOTE=delinda78;134162]Traderx ;
Birşey sormak istiyorum , uzlaşmaya oynayarak mı güniçi trade ediyorsun herzaman?
Çünkü bugün 1000pts alırdım diyordun[/QUOTE]
[U]yok her zman değil uzlaşmaya oynamak için 1- o gün kendi işim olmayacak masa başı olacam2- açılıştan önce yatay bir gün geçireceğimizi tahmin edersem,[/U]
bugün uzlaşma olmazdı bugün tam trade yani al sat günüydü uzlaşma olmazdı mesela sabah yurtdışı giderken fdow giderken biz 350 den 250 ye düştük gidemedik ordan şort bankoydu ama 650 den longlamak kolay olmazdı.
benim işler yoğundu fazla poz değiştiremediğim için ve sabah gapıda olunca çuvalladık:..:
[QUOTE=traderx;134161]Allahını seversen söyle gacırt ne yazdı neol du olay ne, hep merak ettim bunu:p
çünkü benim bildiğim hexen hayranıydı kötü bir şey yapmazdı tahminim:::
bu arada asti şaka yapıyorum kırılma ha, gerçi bu forumda alınacak en son kişisinde yinede belli olmaz ben söyleyimde:..:[/QUOTE]
adama çok ilgi gostereyor bubayı goklere cıkarayor ::: hexen buba eyle seyleri sevemyor bence :::