dow yine renk vermiyor..
Printable View
dow yine renk vermiyor..
[QUOTE=YAVUZHAN;134177]dow yine renk vermiyor..[/QUOTE]
bas bayavı yeşil bueyaw ::: hem boşver duvı sen yarın vopta 500 pıvan yukar ı potans var :::
altta vob_ustad diye bi üye gordum yeni üye olmuş arkidiş :::
normalde bu dowu ucuz alıp pahalı satmayı severimde şimdi pahalı alıp pahalı satacam fdow8127 sanal long bakalım ne olacak uçup kaçacakmı İşallah çöker yoksa yarın bizi çökertecekler:(
[QUOTE=fXci;134179]altta vob_ustad diye bi üye gordum yeni üye olmuş arkidiş :::[/QUOTE]
kesin hexen baboştur bıkmıştır ısrardan hafiye modunda yeni isimle gelmiştir diyecem ama onun türkish zayıf üstad lafını kullanmaz heralde:..:
o değilmilş yaş 41 miş abinin hexen baboş az daha büyük:..:
Mini Istatistikler
Mesaj adeti
1
Tüm istatistikleri göster
Yeni ziyaretçi
Son 1 Kişi Bu Sayfayı Ziyaret Etti.
traderx
[quote=fXci;134178]bas bayavı yeşil bueyaw ::: hem boşver duvı sen yarın vopta 500 pıvan yukar ı potans var :::[/quote]
nereye olduğu önemli değil,potans potanstır :::
dow dün son saatte toparlamıştı.
bugünde tersinimi yapacak nedir ?
tahminim azda olsa + kapatacak..
fx çi kardeş ben hortumlu anna yı merak eder dururum.
bi boş vaktinde son durumu gösterirsen sevinirim..
YavuzHan artı olsa N olucak eksi olsa N olucak Eksi olur yukarı dan mal almak için bin takla atarlar artı olur aşagıya basmak için takla atarlar.. bugun bunun en ıyı ornegı oldu. şöyle adam gibi %2.5 düşmedikce dönüş başlamadı. dışarsının her yukselişini MaL yedirmek için kullanıyorlar..
iş c tam bir [IMG]http://www.tacirler.com.tr/tcrpictures/isctr09072009.GIF[/IMG]üçgen sıkışma yapmış yukarıya patlaması kuvvetli olasılık
içimde şelale hissi var...
AIG ve BAC...
bınnardan işkilleniyorum abi...düşüş için BİŞEY EKSİK...
eksiklik acaba bınnardan birisi mi?