-
[quote=temese;263441]Şimdi üstadım;
yazımı yanlış anlamışsınız dolayısıyla alttaki yazı gereksiz olmuş:)
lakin faydasız olmamış tabii ki
tüm yazdıklarınıza katılıyorum ve hatta bunları yıllar önce başka forumlarda da savunmuştum
bu ülkede doların 1.50 altında kaldığı her gün bence vatana ihanettir
ve yıllarca bu politika yürütülmüş ülke resmen peşkeş çekilmiştir
faizler zamanında düşürülmemiştir
ancak bu kriz sebebi ile doğru yolu bulabildiler
fakat daha çok şey eksik
üretime dayalı bir politikaya geçilmedikten sonra hiç bir şey düzelmeyecektir
eninde sonunda duvara toslayacağız
merkez bankası 1.50 altında doları para basarak almalı
aldığı doları karşılık olarak tutmalı
faizi de çok önce düşürmeli idi
zaten o zaman dolar 1.25 falan olmayacaktı..
çok para akıtıldı çoook
bu arada uykusuzluğun çeneye vurduğunu da ilk defa görüyorum:)
dün akşam veranda da çay içerken yorgunluktan masada uyuyakalmış biri olarak:)[/quote]
doların düşmesinin ülke ekonomisine verdiği zararı bilmeyen/okumayan/öğrenemeyen bir toplum olduğumuz sürece, biz doları 1,19'a düşürdük diyerek övünen politikacılar malesef varolmaya devam edecek.
-
[quote=kitaro;263487]ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin[/quote]
kitaro iyi tatiller,benim yerime de şöle şezlonga uzan ,güneşte yan ,denizde yüz...:..::D
-
[quote=Astatin;263484]Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:[/quote]
buradaki adamlar çok zeki kazanmak zor olur kendi aramızda oynarsak zararlı çıkarız yani:D
-
[quote=saraylı;263490]kitaro iyi tatiller,benim yerime de şöle şezlonga uzan ,güneşte yan ,denizde yüz...:..::D[/quote]
saolasın abi sende kediciğe iyi bak bol kazançlar
-
[quote=unlimitted;263469]yok abi, şaka yapıyorum ben. benimki sistem değil bikere. :)
yalnız şu ara gözüme takılan bişiler var. bakalım. sistem olarak onu kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
benim 6 yaşındaki kıza vericem grafikleri. aha şurda şu çıktığında şu tuşa bu çıktığında bu tuşa bas diyecem.
kendim de zirve-dip avına devam etçem. nasıl fikir. :::[/quote]
Çook zaman önce bir yaşanmış olay ;
Bir arkadaşımız, serbest danışman, çokca evde bulunur VOB la uğraşır. Oğlu var çocuk yaşda..Biizmkini izliyor merakla, VOB grafiklerini, indikatörleri falan..Baba bende oynayayımmı diye de ısrar ediyor v.s...Bizimki bir gün uzunca bir süre yurtdışına çıkacak...Çozuğun merakı tatmin olsun diye hesapta 1 kontratlık teminatta az birşey fazla para brakıyor..hadi sen oyna ben yokken diyor..zaman geçiyor, bir kaç hafta...bizimki dönüyor, neetin koç bizim parayı diye soruyor oğluna..oğlu umursamaz bir tavırla ha oynadım ama sıkıldım ben ondan diyor... hesaba bakıyor bzimki..para iki katı olmuş...!!!!!!!!!!!! çocuk bir bilgisayar oyunu oynar gibi oynamış...sadece fiyatı gözle takip....:o:o:o veri yok, cnbc yok, mkro yok, teknik yok..yani kafasını bulandıracak bir şey yok.. :)
-
[quote=Astatin;263484]Darısı hepimizin başına:)
EFT konusunan gelince, benim de hep aklımdadır..Ula toplanalım 100 adam. kendi aramızda VOB yapalım, niye aracı kurumlara komisyon ödüyoruk ki:p heheheheh....ne çıngar çıkar ama..abi affet beni çocuğumun rızkını riske ettim, kaybettim aam gönderemeyeceğim parayı kusura kalma felan...:eek:[/quote]
cıngar ondan çıkmıyo aste. paranı göndermiyo ki. bak misal adaş.
msn'den dedim ki ben şortluyorum, (o longluyodu) boş yere para vermeyelim sanal olarak birbirimize açalım kontratları.
200 puan düştü piyasa. sonra 400 puan yükseldi.
200 puan düştüğünde ben dedim ki ben buradan cover yapıyorum gönder 200 puana tekabül eden paramı. adaş dedi ki ben cover yapmadım ki, bekliyorum pozda hala. ba ba ba çamura baa! :D:D
aha yüzü burada, yalansa yalan desin. :..:
-
[quote=kitaro;263487]ben tatile kaçıyorum biraz kafa dinleyeyim kayıplı işlemden sonra asla yeni işleme girmem sizede tavsiye ederim haydi herkese kolay gelsin[/quote]
iyi dinlen..iyi datiller
-
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE]4.Direnç : 76.900[/B]
[B]3.Direnç : 75.525[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.150[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Direnç : 73.675[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]Pivot : 72.775[/B]
[/COLOR][B]1.Destek : 72.300[/B]
[B]2.Destek : 71.400[/B]
[B]3.Destek : 70.025[/B]
[B]4.Destek : 68.650[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.975[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 74.325[/B]
[B]2.Direnç : 73.900[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Direnç : 73.625[/B]
[/COLOR][B][COLOR=magenta]1.Destek : 72.725[/COLOR][/B]
[B]2.Destek : 72.450[/B]
[B]3.Destek : 72.025[/B]
[B]4.Destek : 71.375[/B]
buralarda takıldık ya,tevekkli dirençmiş burası..:eek:geçebilir de ama,belli olmaz...
aşağıda 73.625 civarı destek gözüküyor...:)
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
-
[QUOTE=saraylı;263467]halojen doğrusun,
üstüne sistem +analizle bir %30 da biz koyuyoruz,
kazanma şansı %80 e çıkıyo....brv
%20 kaybetme de olsun artık...:::
valla vobu ben de seviyorum,:)))
hatta kaybettiğim zaman bile seviyorum...:cool::::
iyi bişi...::::..:[/QUOTE]
abi cüzdansal katkının yanında, kişisel gelişime de olumlu etkileri var vobun şaka maka...
sabrı, disiplini ve kanaatkar olmayı öğretiyor... öğrenmeyenlerin de parasını alıyor, ders ücreti olarak....
:)
bende seviyorum keratayı....
-
Merhaba arkadaşlar. Bol şanslar
-
where is the boss of the bosses..where is kingboss..where is selçuklu..üwwwww
-
74.000 den flat..uzunlar kapandı..operasyon tamam..