[QUOTE=abka;62545]bunlar pis herifler..piyasa hareketli iken forex çalışmaz..[/QUOTE]
Evet... Bende bunun sistematik olduğuna inanmaya başladım...
Printable View
[QUOTE=abka;62545]bunlar pis herifler..piyasa hareketli iken forex çalışmaz..[/QUOTE]
Evet... Bende bunun sistematik olduğuna inanmaya başladım...
foreks şimdi çalışıyor.
[QUOTE=hexen;62542]30400 önem yeresi artık 30300.......30150 arası[/QUOTE]
bu sevyeler asayasında systems long signalde kadar shorts tutup sakin oturma doru olur
fiyata da yetişmioki
gedik ya bacak ya da hakkaten burası dip dior
apds 20000e dayandı
[QUOTE=VOBiX;61872]serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. Bir de yarın en az 32,300ün görülmesini bekliyorum.[/QUOTE] Dow Cuma değil Perşembe günü tepkisini verdi. VOBda Cuam değil bugün en 32,300ü gördü. Yani ben burada birer günlük farklarla ters köşeye yatmışım. Ama 1 Kasımdaki tahminde ters köşeye yatıramadılar. .lelele
[QUOTE=VOBiX;59360][COLOR="Blue"][B]Yükseliş sürerken çöküş senaryomu vereyim. Bu tepkinin 41,000i geçememesini ilk etapta düşe kalka 32,000lere yolculuk bekliyorum. Bunu da Aralık ayına bırakmayacaklarını tahmin ediyorum.[/B][/COLOR] 29,000 dibinden soluksuz %23lük bir yükseliş var. 2,28den alınan GARANlar yeni sahiplerine devredilince düşüş gelecektir. [COLOR="Red"][B]Aralık vadede 30,000 altına inileceğini düşünüyorum. [/B][/COLOR]Çünkü hem bizim hem de DOWun rallisi sağlıksız olmuştur. Dowunki seçim molası da olabilir. Haa 30,000 altına inilecekmiş hemen short olalım demiyorum. Fakat aşağı potansiyelin yukarı potansiyelden daha fazla olduğunu yükseliş devam ettiği sürece geceye taşınacak longların risklerinin arttığını söylüyorum. Bu dönemde sistemlerinizi yolundan gitmeye devam edin.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;62550]gedik ya bacak ya da hakkaten burası dip dior[/QUOTE]
Bacaktır bacak senin meşhuır formasyonu bekliyordur. .dng
30150..30250 bölgenin üstesinde shorts tepki icun dikat olsun..
asayasında longs yeni düsme potans icun dikat olsun .....
Sn. abka durdumu sizde de yine...
[QUOTE=VOBiX;62553]Bacaktır bacak senin meşhuır formasyonu bekliyordur. .dng[/QUOTE]
apds ye göre facia olcak sanırsam
Önce trend başlar sonra haberler uydurulur diye boşuna dememişler. Japonyanın resesyonu öğleden sonra mı akıllarına geliyor sabah kahve içmemişler mi bu yorumcular? .dng
[QUOTE=özdenil;62555]Sn. abka durdumu sizde de yine...[/QUOTE]
şuan itibari ile normal çalışıyor..
dow futur 9236 dikat edin... ora ustesinde yukarya tepki yapma potansı olcak. 9236 asaya gıtmeden bizde dusme devam olmaz
[QUOTE=hexen;62559]dow futur 9236 dikat edin... ora ustesinde yukarya tepki yapma potansı olcak. 9236 asaya gıtmeden bizde dusme devam olmaz[/QUOTE]
Hexen baba hakikaten harikasın.
Abuk sabuk banka adı yazıp milleti panikletmeyin banka batıyo falan diye. Batan banka falan yok.
O cezası yeni biten kişi banka adı zikredip gereksiz dedikodulara sebep olmasın .
yazmayım yazmayım dedimde yazayım.
bu işaret dowun yeni dibinin işareti.
20 sine kadar düşüş yeni dip ve toparlanma öngörüsü devam. dip neresi olursa olsun ay sonuna kadar düşüşün ilk dalgası bitecektir.
sevgiler.
Sn. Bulut açıkça manipülasyon yapıyorsunuz, bunun suç olduğunu hatırlatırım...
atın şu adamı ya dışarı
[quote=Vob Trader;62564]atın şu adamı ya dışarı[/quote]
bencede
bizimkiler niye celallendi durduk yere.. 1000 puan teptiler...
komik adamlar...
fdow saatlik uyumsuzmuş..
tepebilir...biraz daha flatladm 30350 den
flatladıgımı 30525 den verdim geri...
Naaptınız yaa, kapanışa bakayım dedim bidene göreyim, fazla düşmüş kısalar stop :)
Habermi geldi ?
Hımm, yarın 31000-31500 olur bu, yurtdışı akşama toparlar, yarın sabaha biz yukardan açarız sonra yavaş yavaş tekrar düşme riski taşırız, belli olmaz yükselişde yapabiliriz diyorum, kısa kalınmaz, sabah bu kadr düşeceğimizi düşünmediğimden uzun kalınmaz diyordum, ama şimdi akşama uzun, saygılar.
Voba bakın, şu anda %-8,52 ve fiyat 30350.
Bu biraz fazla değilmi?
geceye kısa kalcam. seans sonu tezgahına gelmem
AMerika topladı biraz, sabah yukarı gap bizi bekler derim, saygılar.
Spot 30 kapanışına göre Olması gereken fiyat 31,054
Şu anda 30.350
İlginç, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;62573]geceye kısa kalcam. seans sonu tezgahına gelmem[/QUOTE]
trend varsa uymak lazım...
bende kısa kalacagım..yarım
her yer sattayken uzun girmem...
yarın yukardan açsın sistemleri ala getirsin alayım...
yoksa devam kısaya....
ama sakat iki açıdan kısada....
fdow saatlik uyumsuzluk ... tepkisi bittimi bitmedimi ..
ve bizdeki günlüklerdeki çift dip olayı...
yalnız çift dip olup yukarı gideceksede sistemleri ala getirmeleri lazım..
işte o zaman almak daha mantıklı gibi...
o yüzden yarım kısa geceye...
benim kısalar 33250 den geldiği için bu şekilde yazdım..yeni kısa olurmu bilmiyorum...
Bugün ikinci seans dalışı yapmuışlar, bunun düşüşü yok bence, yarın en az 31,300 açar, sonrası 32000 bekliyorum, günlük 30000-34000 bolinger alt bandında hareketlere devam edeceğimiz bir hafta olacak görülüyor, saygılar.
[QUOTE=bull market;62577]Bugün ikinci seans dalışı yapmuışlar, [B]bunun düşüşü yok bence,[/B] [B]yarın en az 31,300 açar,[/B] sonrası 32000 bekliyorum, günlük 30000-34000 bolinger alt bandında hareketlere devam edeceğimiz bir hafta olacak görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
abkanın lafı borsa gridir......
ve kesin konuşmayı sevmez piyasalar... :D
Kısalarımın maliyeti epey yukarıda kaldığı için geceye kısa giriyorum.
Geceye tam pozisyon kısa dow 8000 lerde kapatır iyi akşamlar
gece yarımdan vazgeçtim.. üçte iki kısa girdim...
herkese iyi akşamlar....
beklentim 8000 altı kapanış.
[QUOTE=mbm;62578]abkanın lafı borsa gridir......
ve kesin konuşmayı sevmez piyasalar... :D[/QUOTE]
Borsa gridir evet, ama bugün vadelinin düşüşü kırmızıdır ve kapanış itibarı ile %-8,52 dir, biraz ayıptır, en azından yarın yatay açılamazmıyız :) , sonra bugünkü gibi düşerdik sn. mbm, saygılar.
[QUOTE=bull market;62574]AMerika topladı biraz, sabah yukarı gap bizi bekler derim, saygılar.[/QUOTE]
"Sabah yukarı gap olursa acımayın shortlayın hem de pis olanından" diyeceğim yatırım danışmanlığına gireceğinden demiyorum. AL - SAT tavsiyesi değildir!
[QUOTE=hexen;62559]dow futur 9236 dikat edin... ora ustesinde yukarya tepki yapma potansı olcak. 9236 asaya gıtmeden bizde dusme devam olmaz[/QUOTE]
dow futur önem yeri artık 8230 yeresi