-
[QUOTE=tuareg;134223]özetle, ''nevrim döndü'' desenıze:)[/QUOTE]
sistemin 1. ve 2. sinyalinde kısa yaptım..46850 de bekleyen ise 1.nesil sistem dahilinde tepkinin tepesi olmalı..
ama sisteme al derse acımam kısa kapat,uzun aç olur...bir nevi stoploosum sistemin al demesidir.
-
[quote=tuareg;134220]Herkese gunaydın,
no paz, no trade, no stres.
KYye bır cağrım var, bugun herkes ızlemede olsun, py bırbırını yesın.[/quote]
no passarant!!!!!!
tobre, bir vakittir hep gündüzleri takılmaktasın foruma, daha eski vakitlerde ise sadece geceleri takılmaltaydın.. bu durumda,
a) İşten atıldın boş gezenin forum kalfası olarak takılıyorsun
b) Terfi edip müdür oldun, millet çalışırken sen forumlarda vizyonunu geliştiriyorsun
c) Yıllık izne çıktın ama krizden dolayı tatile gitmiyorsun forumlarda oyalanıyorsun.
d) Yıllık izne çıktın, para da bok gibi ama foruma takılmayı tercih ediyorsun.
e) Kendine tatile çıkamıyo süsü verip, KEGEN in seni tayland a çağırmasını bekliyorsun.
f) Vardiyalı bir işte çalışıyorun..2 ayda bir gece -gündüz değişimi oluyor
:..:
-
[quote=Astatin;134226]no passarant!!!!!!
tobre, bir vakittir hep gündüzleri takılmaktasın foruma, daha eski vakitlerde ise sadece geceleri takılmaltaydın.. bu durumda,
a) İşten atıldın boş gezenin forum kalfası olarak takılıyorsun
b) Terfi edip müdür oldun, millet çalışırken sen forumlarda vizyonunu geliştiriyorsun
c) Yıllık izne çıktın ama krizden dolayı tatile gitmiyorsun forumlarda oyalanıyorsun.
d) Yıllık izne çıktın, para da bok gibi ama foruma takılmayı tercih ediyorsun.
e) Kendine tatile çıkamıyo süsü verip, KEGEN in seni tayland a çağırmasını bekliyorsun.
f) Vardiyalı bir işte çalışıyorun..2 ayda bir gece -gündüz değişimi oluyor
:..:[/quote]
son secenek
ğ) kendı işimde çalısıyorum, yaz sezonu iş, kıs sezonu kış uykusu, tayland çağrısı ise her daim canlı durur kalbımın bır kosesınde.
lem astı, 127 şık sıralamıssın bırını tutturamamıssın.
-
[QUOTE=Astatin;134219]hala tatile gitmemişsin???.dng sen gitmezsen ben gidiyorum bak..[/QUOTE]
gidiyoö gidiyom ::: daha pılımı pırtımı felan toplama aşamasındayım gayri :::
-
vob un şahsından kormuyorum..ama dow dan çekiniyorum..kaçgündür düşüyor..şimdi kuv. bir tepki gelir melir...gerci biz ne kadar iştirak ederiz oda belli olmaz..ama yinede yusufffff
-
[quote=tuareg;134227]son secenek
ğ) kendı işimde çalısıyorum, yaz sezonu iş, kıs sezonu kış uykusu, tayland çağrısı ise her daim canlı durur kalbımın bır kosesınde.
lem astı, 127 şık sıralamıssın bırını tutturamamıssın.[/quote]
bildim saylır..vardiya..ama mevsim vardiyası..bu arada iş va rmı abi..maaş ne veriyon:)
-
kımse bırsey yazmıyor, barı ben yazayım sayfa atlasın, kegen in tayland cağrısı, tatıle cıkamıyor ıması derkene, kegen acısın tayland tatılı ısmarlasın mı demek ıstedın?
ben hayatım boyunca hıc tatıl yapmadım, nasıl bırsey bılmem, benım hıc tatılım olmadı,
kegene cıger yaptıgım sanılmasın, misal astı var, o bır tatıl ısmarlar, üwwwwwwwwww
-
[quote=Astatin;134230]bildim saylır..vardiya..ama mevsim vardiyası..bu arada iş va rmı abi..maaş ne veriyon:)[/quote]
bır oncekı mesajı oku, sevabına, karın tokluguna calısacak eleman aranıyor, üste para verecekler tercıh sebebı, sıstemı olnalar ekstra tercıh sebebı.
üüüüüüüüü
-
Bugün,
Çogunluğun beklediğinin aksine iyi bir + Kapanış günü olacağını düşünüyorum. Nedenleri birazdan.
-
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı,az çarpılmalı,güzel bir gün dilerim herkeşe....hayırlı cumalar...
yallah VOBORSA :::
-
[quote=sazan;134233]Bugün,
Çogunluğun beklediğinin aksine iyi bir + Kapanış günü olacağını düşünüyorum. Nedenleri birazdan.[/quote]
oldu olacak araya reklam da al, cık cık,
yekten soylesene kardesım, bız de nasıplenelım.
-
DJI Haftalık,
Son gece aşağıda dokunduğu kırmızı yatay altına gitmeden, yukardaki 9000 hemen üstündeki yatay çizgiye gideceğini düşünüyorum. Nedenler uzun anlatım gerektiren Elliott. Ancak dün geçen dokunduğu kırmızı yatay altı kapanış (haftalık) olumsuz senaryoya döndürür.
[URL="http://img256.imageshack.us/i/djihaf.png/"][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6783/djihaf.png[/IMG][/URL]