-
[QUOTE=YAVUZHAN;134273]küllerinden doğma çabasında yine vob canavarı :)[/QUOTE]
Abi küllerinden doğma dedinde aklıma geldi:::
[B]
arkadaşlar vopda KÜLLERİNDEN doğabilen varmı acep yuani hikayesini anlatmak isteyen varsa motive amaçlı diynemek isterim .[/B]
tabiki özelden deel cunku özelim mesajla dolu bilerek boşaltmayorum. forumdan yazın çokh meraklandım gayri ::: :::
-
[quote=fXci;134275]Abi küllerinden doğma dedinde aklıma geldi:::
[B]arkadaşlar vopda KÜLLERİNDEN doğabilen varmı acep yuani hikayesini anlatmak isteyen varsa motive amaçlı diynemek isterim .[/B]
tabiki özelden deel cunku özelim mesajla dolu bilerek boşaltmayorum. forumdan yazın çokh meraklandım gayri ::: :::[/quote]
yandım,bittim,kül oldummu diyosun yani :)
-
işc tam 4.44den döndü saglam sort yapabilmek için enaz 4.40 altına inmeli ki destegin tam kırıldıgı kesinleşmiş olsun şimdilik destek çalıştı
-
[quote=fXci;134275]Abi küllerinden doğma dedinde aklıma geldi:::
[B]arkadaşlar vopda KÜLLERİNDEN doğabilen varmı acep yuani hikayesini anlatmak isteyen varsa motive amaçlı diynemek isterim .[/B]
tabiki özelden deel cunku özelim mesajla dolu bilerek boşaltmayorum. forumdan yazın çokh meraklandım gayri ::: :::[/quote]
ben değil fekat bir yakinim..gercekten ben değil la..VOB a başladı 1 test kontratı ile cortladı...dir daha 1 kontratla yaptı cortladı... sonra 5 ile başladı..arada para falan kattı..toplam 25 kontrata çıktı..yine 3 kontrata düştü..para koydu az daha.. 190 kontrata kadar çıktı... şu an 160 larda... al saa motivasyon..feyk değil gerçek ses
-
garanti direkten döndü..
iştah hortladı yine.
-
46650 tepki direnci..son kısaları ordan yapcam..
-
cnbce de vob başkanı konuşuyor
masallar başladı yani
-
[i]vob başkanı cnbc e de[/i]
-
voba ilk başladığımda kullandığım sistemi kullansaydım son 5 günde sıfırı tüketmiştim.
[B]Bu demektir ki çok yakın zamanda bir yere yolculuk hazırlığı var hemde çok uzaklara...[/B]
-
[QUOTE=Astatin;134278]ben değil fekat bir yakinim..gercekten ben değil la..VOB a başladı 1 test kontratı ile cortladı...dir daha 1 kontratla yaptı cortladı... sonra 5 ile başladı..arada para falan kattı..toplam 25 kontrata çıktı..yine 3 kontrata düştü..para koydu az daha.. 190 kontrata kadar çıktı... şu an 160 larda... al saa motivasyon..feyk değil gerçek ses[/QUOTE]
3 kontrata düştü deyorsun sonra para kattı deyorsun nekadar kattı le 187 kontrat katmış olmasın sonra onu 160 konkrata düşürmüş :::
-
1.nesil sistemler bazen çok iyi kazandırıyor..2.nesil sistemler,son nesil diye ''herzaman daha iyidir ''anlamı çıkmamalı...
-
[quote=fXci;134284]3 kontrata düştü deyorsun sonra para kattı deyorsun nekadar kattı le 187 kontrat katmış olmasın sonra onu 160 konkrata düşürmüş :::[/quote]
"para koydu az daha" demişim tombalak :) senin için az para 167 kontratsa sürünme buralarda...:..::..::..:
walla
%400 küsür karda işte ...