46625-50 tepki direnci..
Printable View
46625-50 tepki direnci..
[quote=fXci;134289]ben vopdan sahal kıyısından 1 duplex ev 1 yazlık 1 de araba aldım bunların hepsinide sistemsiz teknik treytle yaptım :::
beni bitiren zistemli treyd oldu ::: küllerimden zistemle doğamam isterse 3. nesil olsun .[/quote]
bütün bunları nekadarlık bir zamanda yaptın ortalama ne kadar kaldıraç kullanıyorsun bu kadar başarılıysan iyi bir trader olmalısın yada paranın üçüne beşine bakmayıp yüksek kaldıraç kullanıyor olmalısın
[QUOTE=fXci;134275]Abi küllerinden doğma dedinde aklıma geldi:::
[B]
arkadaşlar vopda KÜLLERİNDEN doğabilen varmı acep yuani hikayesini anlatmak isteyen varsa motive amaçlı diynemek isterim .[/B]
tabiki özelden deel cunku özelim mesajla dolu bilerek boşaltmayorum. forumdan yazın çokh meraklandım gayri ::: :::[/QUOTE]
Gökhan anlattı ya zamanında. Ondan iyi hikaye mi olur...
[QUOTE=Astatin;134278]ben değil fekat bir yakinim..gercekten ben değil la..VOB a başladı 1 test kontratı ile cortladı...dir daha 1 kontratla yaptı cortladı... sonra 5 ile başladı..arada para falan kattı..toplam 25 kontrata çıktı..yine 3 kontrata düştü..para koydu az daha.. 190 kontrata kadar çıktı... şu an 160 larda... al saa motivasyon..feyk değil gerçek ses[/QUOTE]
Neye göre yapmış?
tüm kısalar kapandı..çıkmam lazım..flatim..
yeni en düşük yapacakmıyız bakalım ?
yapamazda toparlarsak günün 2.yarısı durum değişebilir..
Bak bak bak jerfin hala yok. Gidiyom bak....
Ben alışkınım kendim yazıp kendim okumaya 3 yıl önce dalga geçenler vardı kendi yazıyor kendi okuyor diye ama onlar şu an yok. Kedi maması olmuşlar.
full short..
46450 den biraz long..umarım dönünce çarpılmamış olurum..
[QUOTE=abka;134308]46450 den biraz long..umarım dönünce çarpılmamış olurum..[/QUOTE]
Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??
[QUOTE=enorton;134309]Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??[/QUOTE]
sadece kaşıntı..ama birazdan kapatacagım..sistemler sat iken bu beni yorar.tek mantık.fdow toparlar ,dow artı yapar mantığıydı..
Herkese selam,
Forumdaki ilk mesajım.
Bugün her ne hikmetse VOB ile FDAX birbirlerini çok takip eder oldular :confused: