[quote=enorton;134309]Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??[/quote]
nıye öyle didin arkadeş, paz alasım gelmıstı, 450 den gül gibi lönk olacaktım, tırstım sımdı.
Printable View
[quote=enorton;134309]Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??[/quote]
nıye öyle didin arkadeş, paz alasım gelmıstı, 450 den gül gibi lönk olacaktım, tırstım sımdı.
alt kademel çok dolu..üstelik güçlenme başladı gibi..neyse 1 kademeye flat oldum..herkese hayırlı cumalar...
[QUOTE=tuareg;134312]nıye öyle didin arkadeş, paz alasım gelmıstı, 450 den gül gibi lönk olacaktım, tırstım sımdı.[/QUOTE]
Sayın hexen ve sn fxci nin sayesinde forumun Türkçesi sizlere ömür :) Ben senin yerinde olsam buraya hiç girmem, nasılsa flatsın git gez dolaş...
şelale şelale....yuvaş yuvaş..tepklili..
[quote=QUEEN;134315]şelale şelale....yuvaş yuvaş..tepklili..[/quote]
ne zaman short oldun
uzun olan bir benmiyim tüm forumlarda:(
[quote=enorton;134314]Sayın hexen ve sn fxci nin sayesinde forumun Türkçesi sizlere ömür :) Ben senin yerinde olsam buraya hiç girmem, nasılsa flatsın git gez dolaş...[/quote]
Demesi kolay, işimizin başındayız mecburen,:::
ama arada dışarı cıkıp manzara izlemıyorum değil:D
[QUOTE=martoniki;134311]Herkese selam,
Forumdaki ilk mesajım.
Bugün her ne hikmetse VOB ile FDAX birbirlerini çok takip eder oldular :confused:[/QUOTE]
abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin
450 den alıp 475 den kuzu kuzu satacaktım, 25 puanımı yedın enorton.
hayır, ıkı gundur flatım, poz krızım tutmustu, ne guzel günü kapatacaktık.
[quote=fXci;134318]abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin[/quote]
Hoşbulduk, piyasalar yüzünden.. :D
[QUOTE=sovalye;134316]ne zaman short oldun
uzun olan bir benmiyim tüm forumlarda:([/QUOTE]
uzun vade sistem iki gün önce sat vermişti.. ala geçemedi çıkşlarda..bence sıkı düşüş geliyor..yinede herkes kendi bilir..:confused:
[quote=fXci;134318]abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin[/quote]
Sen kendininkine bak Paletli Küpeng.kom
[quote=QUEEN;134321]uzun vade sistem iki gün önce sat vermişti.. ala geçemedi çıkşlarda..bence sıkı düşüş geliyor..yinede herkes kendi bilir..:confused:[/quote]
Hay allah, her türü gaza gelesim tutmuş bugun, şimdi de short yapasım geldı,
en ıyısı ben bı sütlü kahve içeyim