-
[i][color=#FF0000][b]Dönmez: VOB'da manipülasyon iddiası haksız [/b][/color]
Vadeli İşlemler Borsası (VOB) Başkanı Çetin Ali Dönmez, VOB'da yabancı yatırımcıların manipülasyon yaptığı iddialarının haksız olduğunu söyledi. CNBC-e'ye konuk olan Vadeli İşlemler Borsası (VOB) Başkanı Çetin Ali Dönmez, yatırım tavsiyesi veren danışmanların önerileri yanlış çıktıkça suçu manipülasyon iddialarında aradığını ifade etti. Vadeli hisse senedi işlemlerinin VOB'da yapılmasına hazır olduklarını da ifade eden Dönmez, bu konuda Sermaye Piyasası Kurulu'nun kararını beklediklerini kaydetti. Dönmez, vadeli işlem sözleşmelerinin İMKB'de olmasının hukuken tartışmalı olacağının da altını çizdi. Dönmez, Türkiye'de lisanslı depo kurulmasıyla ciddi biçimde ilgilenen yabancıların da bulunduğunu belirtirken "Türkiye'de ilk lisanslı depoyu kuracak kişi tarihe geçecek" dedi. [/i]
-
bedava 5 cayı dedık kımse yüzvermedi, tamam yaa, yanında bırer dılım de kek, allah gözünüzü doyursun, alo pambıkkk, sana ekmek arası kek var. Bolkepçe cınsınden.
-
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..
-
[quote=QUEEN;134335]650 üzerine çıkamazsa uzunlara hayır yok..[/quote]
şuan piyasanın kime hayrı var kiüüü
-
[QUOTE=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/QUOTE]
en az iki gerekçe söylemen lazımmüüüüüü
-
-
1- hexen gitti
2- mersiyk gitti
3- jerfin gitti
4- Asti gitti
5- Daha önce de niceleri gitti.
-
[quote=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/quote]
hobaaaaaaa,
nooldu şimdi yaw.
-
[quote=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; [B]Astatin olarak[/B] bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/quote]
Bunu [B]pikidap[/B] olarak yazacam diye düşünmek istiyorum.
Bol şanslar...
-
kesin bi numero çıhıcak altından?
yeme la bizi
-
lem astı yeme bızı, essah mı lemmm, allahım bugunlerı de gordum ya, olsem gam yemem, ya arkadaslar kıskırtmayın astı yı, allah korusun ya gerı donerse.
yaw depresyon sezonu gelmıs bızım mı haberımız yok!!!!!!!!
-
[QUOTE=QUEEN;134340]en az iki gerekçe söylemen lazımmüüüüüü[/QUOTE]
Ben sayim.
1-Kullanıcı adını değiştiriyor.
2-Batmış olabilir. (Allah korusun öyle bişey varsa destek çıkarız.)
3-Yeni bir izdivaç yapıyor.Ama yengemiz şart koşmuş.
4-Veya izdivaç yapmıyor ama mevcut yengemiz, forumdan dolayı eve zaman ayırmadığı için kendisine nota vermiş.
5-Asti bu aniden filmi kopardı. (Olmadı ama)
Bu arada hoş bulduk arkadaşlar aşağı yukarı dört aydır. Yoktum. vob 29000 iken ayrılmıştım. Ne bu ya nerelere getirmişsiniz. Gene bana iş düştü. Basalım bakalım şurayı. Rasgele.