-
[QUOTE=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/QUOTE]
Sebep?
-
-
[quote=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/quote]
hayırdır 1 saat içinde ne oldu ki ?
-
[quote=sovalye;134349]275-250-225 short[/quote]
üstat ben de gemiyi terkettim sort sort sort gemi gayrı su almaya başladı
-
350 ye kadar tepki gelebilir...siz benim hislerimi niye tikkate almadınız gıı akşamınan içime dovdu..
-
[QUOTE=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/QUOTE]
foruma pek yazmayan biri olarak bende merak ediyorum...fx ci,sen,pambık...daha sayamadığım bi kaç kişi sayesinde bu zor piyasada gülebiliyorduk....
-
[QUOTE=sovalye;134349]275-250-225 short[/QUOTE]
Vay anasını bugünleri de gördük :::
-
Biz gidene kal, kalana git demeyiz... Yeni gelenlere HOŞGELDİN, gidenlere HOŞÇAKAL diyorum...
-
-
Bu reklamlar da nereden çıkıyor:::
Ben koymuyorum
-
gelir birazdan manyak asti...kafasına güneş geçmiştir onun :p
47.000 SHORT devam...ne olacaksa işte bekliyok...:D
-
[quote=enorton;134348]Sebep?[/quote]
sebep mı, ne sebebı, manyak işte!