sabah sabah dow verdi gazı her yere..sanki bir şey varmış gibi..
30200 den devam kısaya..aynı yerden...
Printable View
sabah sabah dow verdi gazı her yere..sanki bir şey varmış gibi..
30200 den devam kısaya..aynı yerden...
bu daxcıların yatacak yeri yok..:)
devam kısaya.şimdilik
son işlem 300 den. demin alırlarken bizi doları da aldılar ve ben tabiki dolardaki alıma inanıorum:)
fdax sonunda eksıye geçecek gibi ha gayret
[QUOTE=Vob Trader;62648]son işlem 300 den. demin alırlarken bizi doları da aldılar ve ben tabiki dolardaki alıma inanıorum:)[/QUOTE]
950 cover
[QUOTE=Vob Trader;62650]950 cover[/QUOTE]
30000 flat az dinleneyim
yahu fdow da 10 puan ıle vob manuple edılıyor bu ne bıçım iş ya
yavrum dax....üçkagıtçı dax...sabah sabah neydi o
helal vadeli.. iyi duruyor...he hee:)
sonunda fdax vaz geçti herhalde
bugun tahsilat günü :)
dedim dolar yalan sölemez
[QUOTE=Vob Trader;62657]dedim dolar yalan sölemez[/QUOTE]
tahvilde sinyali çakmıştı..
Ne sağlam (!) destekmiş hört diye geçildi. .dng
birisi vadeliye soylesin 23500 aşagı kırıldı diye.
[QUOTE=furkan;62660]birisi vadeliye soylesin 23500 aşagı kırıldı diye.[/QUOTE]
haberi var obo yapıyor bence :D
zaten döncek borsa sabahdan dönmez di
[QUOTE=torsion;62661]haberi var obo yapıyor bence :D[/QUOTE]
sıkmasın canını obo olmadanda kabul ederdik biz..
[QUOTE=furkan;62663]sıkmasın canını obo olmadanda kabul ederdik biz..[/QUOTE]
yok illa formasyonlu düşecek bu kadar çok teknik ve sistem varken başıboş düşmez :D
rumbA yibidibidibidi rumba :D:D:D
Slm Arkadaslar Hadefi Koruyorum Maliyet 35650 25000 Lerden Longlıcam Duruma Göre Bişey Söylemek Için Erken Akşamda Yazdım Babalar Ilk 3 De 30000 Daha Fazla Satmıs Alıstaki Ilk 3 Den Serit Gibi Inişin Habercisidir Dedim Bakalım
23500 delindi numarası çekilebilir..çünkü tüm basında orasını kırınca satın deniliyor..2006 temmuzda(31.500) olduğu gibi desteği kır,sonra hızla alış yapıp üstüne çık...buda mümkündür..
obo hedefıne ulasmıstı darısı dıger formasyonlara :D
Az düştük, durduk diyebilmek için 28500 görmeliydik, bu seviyeden düşüş devam edebilir, vadeli günlük bolinger alt bandına değmedi daha, değecek diye bir kural yok, ama bu haliyle en azından ikinci seansa düşüş devam eder görülüyor, işte o zaman düşüşün kalın tarafı yaşanmaya başlayacak diyebiliriz, ilk seans değseydik , ikinci seans toparlanmayı düşündürebilirlerdi, saygılar.
Abd Nin Bugün 8000 I Kırması Gerekir 3 . Gelişi Oluyor 3 De Destek Destek Destek Olmaz Direnç Direnç Olmaz Genelde
[QUOTE=bull market;62670]Az düştük, durduk diyebilmek için 28500 görmeliydik, bu seviyeden düşüş devam edebilir, vadeli günlük bolinger alt bandına değmedi daha, değecek diye bir kural yok, ama bu haliyle en azından ikinci seansa düşüş devam eder görülüyor, işte o zaman düşüşün kalın tarafı yaşanmaya başlayacak diyebiliriz, ilk seans değseydik , ikinci seans toparlanmayı düşündürebilirlerdi, saygılar.[/QUOTE]
bi karar ver artık dünde düşüş bitti diodun :D
[QUOTE=Vob Trader;62672]bi karar ver artık dünde düşüş bitti diodun :D[/QUOTE]
Mecazi anlamıyla karışık dedim zaten, oldu olacak bolinger alt bandına değsinde düşüş olduğu belli olsun demek istiyorum:D:D
Ben umutsuz vakayım, yukarı umudum dahada arttı, tepeler dipler, yeni dip demek, yeni tepe için yukarı yapmak için her zamankinden daha elverişli durumdayız demek:) saygılar..
Seans arasında 29575 e kadar bir alım dalgası olabilir, dax ı alıyolar.
29300-29575 arası yataya girdik görülüyor, saygılar.
Vobtrader, dolar spot piyasada 1,7000 olmadı nedenki?
Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)
[QUOTE=sazan;62678]Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)[/QUOTE]
Sattlik al vermek üzere sn. sazan, niye stoplayasınızki? kötü bir haber olursa belki, stop neresi sorabilirmiyim?, en son gördüğümüz dip 28.925 midir?
Sn hexen 27000 civarından bahsetmişsiniz takip ettiğim kalıp sizinkine uyuyor ek olarak bunun için ilk etapta 28700 seviyesi önemli sanırım. Görebildiğim kadarı ile bugün 28700 kırılırsa 27400 potansiyeli var sizin aksanınızla eyer 28700 kırmaz bugun bukadar daha asagı olmaz :)
Dax düşüşü abartmaya niyetlendi galiba, düşmeye başladı yine, saygılar.
[QUOTE=bull market;62677]Vobtrader, dolar spot piyasada 1,7000 olmadı nedenki?[/QUOTE]
euro usd az düştü ondan
[quote=sazan;62678]Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)[/quote]
[quote=bull market;62679]Sattlik al vermek üzere sn. sazan, niye stoplayasınızki? kötü bir haber olursa belki, stop neresi sorabilirmiyim?, en son gördüğümüz dip 28.925 midir?[/quote]
SAATLİKLER AL VERMEK ÜZEREMİ BUNA KARGALAR BİLE GÜLER :D
[QUOTE=serkanyurttas;62683]SAATLİKLER AL VERMEK ÜZEREMİ BUNA KARGALAR BİLE GÜLER :D [B]<-----Gördüm çok güzel gülmüş[/B][/QUOTE] sayende..........................................................................^^^
ARGGGHHHHHH zaptedemiyorum kendimi....Sİstemim hala satı koruyor ama ben 3100 puan karı görünce dayanamıyorum...arrghhhhhhhhhh... uyacağım sisteme..arghhhhhhh
ikinci seansla beraber tekrar aşagı gitmemiz lazım
[QUOTE=Astatin;62685]ARGGGHHHHHH zaptedemiyorum kendimi....Sİstemim hala satı koruyor ama ben 3100 puan karı görünce dayanamıyorum...arrghhhhhhhhhh... uyacağım sisteme..arghhhhhhh[/QUOTE]
uy astatinim 2700 point karla realiz edrsin amma rahat eder kafan ... esra ceyhan izle
Trend aşağı yönde sn Bull Market, ben sadece gücünü kaybettiği için ve oluşacak tepkiye oynamak için Long'luyorum. Stop Loss'u söylemeyeyim.