lem astatın, aşagıdan bakıp pıs pıs sırıtıyon mu, derdın ne senın ya?
anlat, çözeriz belkı, falında rönesans mı cıktı o'lumm ya!
Printable View
lem astatın, aşagıdan bakıp pıs pıs sırıtıyon mu, derdın ne senın ya?
anlat, çözeriz belkı, falında rönesans mı cıktı o'lumm ya!
[quote=YAVUZHAN;134457]yaptığınız araştırma inanın çok zor..
sadece fiyatlara odaklanmak yukarıda saydıklarınızın yanında çocuk oyuncağı kalır inanın.
yanlış anlamadınız umarım?nacizane görüşümü belirttim..[/quote]
Sayın YAVUZHAN,
Nacizane görüşünüz benim için değerlidir.Yazınıza yanıtım ise nasıl düşündüğümü anlatmaya çalışmaktan ibaret.Nasıl trade ettiğime gelirsek Sayın hexen'in deyimiyle ağır kitle trade şekli diyelim, mesai mecburiyetinden.
Bol şanslar...
[QUOTE=SEYYAH;134449]ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...[/QUOTE]
forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir ki:..: herkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.
[QUOTE=tuareg;134460]bılıyorum ben basıma gelenı, şimdi de gitmekten demvuruyo, ya sız adam tırsıtmaktan zevk mı alıyorsunuz, sıkıysa gıdın, kendımı zemın kattan atmazsam serefsızım, katilim 3 kısıdır, astı, jerfın, kuın, savcılık ıhbar kabul edebılır.[/QUOTE]
yok atlama zemin kattan..kıyamam sana:D:D..dow tepiyo bak..ikili dipppp
bız nası kendı aramızda ayrışıyosak kurumla içinde de ayrışmalar var..mesela ara mesela sanko ..bunların ıcnde 2 3 tip baskın profıl var..ama maraş dondurması olucak saksagan bi tane..adam bı anda 2000 kontrat poz acabılıo..1 kademeye bıle kapatıo..benım anladıgım bu adama sen istedgini yap demısler..dikkat edersenız kımse de ugrasmıo onunla..ya da işlerine gledıgnde kımse ugrasmıo..vob gıbı yerde 1 trılyonluk poz acan adam kafasına gore ıs yapar mı yapamaz mı..cozmek zor..adam cok hızlı..ama terse getırmek ısteseler ıstedgı hızda olsun harcanıo o da bı gercek..son cıkısta zarar yazmstı epey..heralde 1 2 haftada en fazla kar a gecmıstır coktan...zengının parası cenemı yorar..cok konusup da sızı de yormıyım:)..
[quote=traderx;134463]forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir ki:..: herkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.[/quote]
gidilcek bıse yok ..ben ortam bana uymayınca uzaktan ızlıyorum..nadir yazıyorum..burda ben tek kısı degılım..bı yerde ben begenmesem de cogunluk begenıosa ben bunun konusunu da pek yapma geregı duymuyorum..ancak cok takılırsam arada karşılıklı konusmalarda 2 kelam ederim o kadar..yani benım sevdgımı herkese sevmek zornda degıl.herkesın sevdıgını de ben sevmek zorunda deglım..boyle yerlerde cogunluk ne derse o olur..benım tepkım en fazla nadir yazmak olur o kadar..olması gereken de bence budur..
[quote=QUEEN;134451]pamık dow ikili dip yaparmı sen onu söyle.:)..pamık..yaprak gibin titriyorum..:::pamık sana yimek vermedim açmısın..:p[/quote]
gı korkma gı bişey olmaz...yatay yatay gidiyoruk...yaz rehaveti çöktü piyasanın üstüne...
açım gı neyse yimek yaptım ben bugünde benden olsun...al bebeleri enişteyi gel bize...
yimekte ne var diye sorma...tabiiki ekmek ve kola var ana yemek bunlar haa istiyorsan yanına atıştırmalık olarak sen gelirken kebap,lahmacun,pirzola filan alabilirsin.çeşit olur yani o bakımdan diyorum:::::::::
[quote=QUEEN;134464]yok atlama zemin kattan..kıyamam sana:D:D..dow tepiyo bak..ikili dipppp[/quote]
sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow 7xxxx kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)
[quote=tuareg;134469]sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow [B][U]7xxxx[/U][/B] kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)[/quote]
Ammann haa..lelele
lem astı, ben flat kalmaya yemınlıydım, kafamı karıstırdın, kına yak, allah kımseyı benım gıbı tırsıtmasın, bır yanda kuın, bır yanda dığer uzunlar, tek basıma, kaybolmus gıbıyım, hemserım buranın nezarethanesı nirdee, kendımı hapsedeyım kurtulayım.
[quote=mavi;134470]Ammann haa..lelele[/quote]
nıyekıne? uzun musun kısa mı, once rengını bellı et hemserım, bos yere dostluk kurmayalım.
[QUOTE=tuareg;134469]sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow 7xxxx kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)[/QUOTE]
ikili dip son derece saygıdeğer bir formasyondur..:p:pbirazdan ne dediğimi anlarsın..