günaydın,kolay gelsin !
Printable View
günaydın,kolay gelsin !
cuma günkü diplerde tutundu şimdilik..
aşağı gab cuma günkü toparlanmayı sildi süpürdü,46 bin altına sarkarsak satışlar sertleşebilir..
[QUOTE=abdullah yıldız;134536]günaydın herkese trendlerin öncü göstergesi olan baltıc dry endeksi 4400 seviyelerinden 3500 seviyelerine geldi bu aşagı yönlü bir hareketin sinyali bence[/QUOTE]baltıc dry endeksi ilk defa duyuyorum..şirket endekslerimi yoksa vix gibi birşey mi..
cümleten günaydın ... geçen haftadan kısa devam ediyorum ... 1-5-15-30-60-120 dk sistemlerim satta .. günlükler alda ama ... şelale şelale şelale .. :o:o:o:o:o:o
herkese gunaydın,
cuma kısaları 125 ortalama ıle kapatıldı, 46000 altı acmazsa ben yokum demıstım, cıktım pıyasadan, sadece ızlıycem bır sure, kızmak-kusmek değil, anlamadıgım pıyasada ıslem yapıp kendimi öpturmek ıstemem, bılmedıgın suda yuzmeyeceksın!
kabusun olurum Queen, bundan kelli adımlarını tikkatli at. bak astı yok, hedefıme senı almayayım:)
malesef tam sat dayız..46350 tepkide dirençtir..
akşama görüşürüz .. vob kapanış tahminim 44.750 kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o:o:o
[quote=abka;134539]baltıc dry endeksi ilk defa duyuyorum..şirket endekslerimi yoksa vix gibi birşey mi..[/quote]
el ınsaf, hıc mı cenebecee ızlemezsın kardesım:..:
[quote=deks;134534][I]ABD'de bilanço açıklamalarının ve veri akışının hızlanacağı hafta Asya'da satışlarla açıldı. Asya borsalarında endekslerde % 2'ye aşan kayıplar var.[/I]
[I]ABD'de bilançolar banka ve teknoloji şirketlerinin açıklamalarıyla hız kazanacak. Salı günü bilançosunu açıklayacak Goldman Sachs'ın 2. çeyrekte 2 milyar doların üzerinde kar açıklaması bekleniyor. Perşembe JP Morgan, Cuma Citigroup ve Bank of America ile banka bilançoları devam edecek.[/I][/quote]
heh beklentiler tamam.
şimdi sıra geldi gerçekleşmeyi 3 milyar dolar yaparak taze kısacıları terse getirmeye...:)))
[QUOTE=abka;134539]baltıc dry endeksi ilk defa duyuyorum..şirket endekslerimi yoksa vix gibi birşey mi..[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;131499]çok teşekkür sn deks;
belki bunun ne olduğunu bilmeyenler olabilir, bu dünya deniz ticareti taşımacılığını hacmini gösteren bir indeks, yükseldiği zaman ticaret artıyor denilir ve borsalar olumlu etkilenir düşüncede tam tersi.[/QUOTE]
burda var açıklaması sn abka
Günaydın forumun güzel insanları ççek gibi izin aldım 2 hafta kafa dinleyecem! piyasaları ağız tadıyla izleyecem yav dyolar sen izinli deelmisin niye kalktın sabahın köründe uyku tutmadı dedim!:)
[quote=abka;134539]baltıc dry endeksi ilk defa duyuyorum..şirket endekslerimi yoksa vix gibi birşey mi..[/quote]
dünya ticaretinin akışını gösteren sanırım ingilterede tutulup limanlardan kalkan yük gemilerinin dolayısıyla mal alışverişini gösteren bir endeks isteyen arkadaşlar baltic dry exchange indeks yazarak grafikleri inceleyebilirler borsa trendleriyle genellikle paralel hareket ederler