astatın şahsını nokta atısındakı basarıdan dolayı kutlarım, kapanısı tutturamadı ve fekat acılısı nokta atısı bıldı, fdow da.,
pabucu yarım astı..dısarı cıkmıyor musun:)
Printable View
astatın şahsını nokta atısındakı basarıdan dolayı kutlarım, kapanısı tutturamadı ve fekat acılısı nokta atısı bıldı, fdow da.,
pabucu yarım astı..dısarı cıkmıyor musun:)
[quote=tuareg;134544]el ınsaf, hıc mı cenebecee ızlemezsın kardesım:..:[/quote]
bu kadar yıldır borsa işleri ile uğraşırım.
cnbc-e'yi ekonomi kalanı olarak 1 kez bile (abartı değildir, gerçekten 1 kez bile) kullanmadım. (bant geçişlerinde fiyat takibini saymazsak)
bana göre cnbc-e iyi bir dizi kanalıdır. :D
[quote=AMON RA;134547]Günaydın forumun güzel insanları ççek gibi izin aldım 2 hafta kafa dinleyecem! piyasaları ağız tadıyla izleyecem yav dyolar sen izinli deelmisin niye kalktın sabahın köründe uyku tutmadı dedim!:)[/quote]
piyasa tutkusu ınsanlara ne yalanlar soyletıyormus:) aman dıkkat et, sucustu yapmasınlar, gızlıce ızle pıyasayı barı:)
[QUOTE=tuareg;134549]astatın şahsını nokta atısındakı basarıdan dolayı kutlarım, kapanısı tutturamadı ve fekat acılısı nokta atısı bıldı, fdow da.,
pabucu yarım astı..dısarı cıkmıyor musun:)[/QUOTE]
asteton yok nasılsa arkasından gonuşabilirik dimekki ::: yuaw arkdişler Jaaava metrisi açamadım getti gayri::: tüm pluginler temam firewall sıkıntısı yokh emme acılmayor namıssız bu gidişinen siz baa 60 dk boş vop grafsı gondereceğsiniz herhal bende paintte analiz etceym ::::::
Uyuyorum numarası yapma Queen nerdesınn? Bak -2700 gap var, kabusun gercek oldu.
Günaydın bol kazançlar cuma akşamı dediğim gibi sinyaller olumsuz yani satta long poz tehlikeli bol kazançlar temennisiyle.
piyasa yataya bağlarsa astatın hakkında her turlu dedıkodu ıtına ıle yapılır, fxcı senden de esaslı ıftıralar beklıyorum, zaten gecmıs gunlerde temelı atılmıstı, korkma astatının cevap hakkını kullanma sansı yok, bır sure yazmam dedı, erkek adam sozunden donmez.
yaktım cıranı astı.
[QUOTE]2 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir.
abdullah yıldız (Bugün), Astatin (Bugün)[/QUOTE]
yuaw hani yoktun sie arkidiş ::: avız tadıynan bi dedikodu bilem yaptırmayossun .. gettin endamın gopeydi emme ruhun buralarda gayri ....zati kısıtlı internetinen baglanıyorem:::
[quote=fXci;134556]yuaw hani yoktun sie arkidiş ::: avız tadıynan bi dedikodu bilem yaptırmayossun .. gettin endamın gopeydi emme ruhun buralarda gayri ....zati kısıtlı internetinen baglanıyorem:::[/quote]
Buradayım ve fekat yazmam dedı, sen onun tesekkurlerıne bakıp tırsma, yazma sansı yok, arkasından her turlu dedıkodu mubahtır.
46050 en uzuna döndük bekliyoruz, burdan 46125 üzerine atmazsak bugün bol küskülü bir gün olacak:D
[quote=traderx;134558]46050 en uzuna döndük bekliyoruz, burdan 46125 üzerine atmazsak bugün bol küskülü bir gün olacak:D[/quote]
875 den uzun acmaya tırsmısken, sizi cesaretınızden dolayı kutlarım.
Astatin legend continues, asticim yorumlarını bekliyoruz :D