galatalının abisi İŞ te geldi.Valla da billa da sen şelaleyi unut diyorlar.ben de yanlarına geçiyom.
Printable View
galatalının abisi İŞ te geldi.Valla da billa da sen şelaleyi unut diyorlar.ben de yanlarına geçiyom.
long trenini kacirdik 74175 ten short denemesi uzgunum yapilmaz ama longlayamiyorum burdan
Şelalenin de amma ağbisi varmış yaaa.kalabalık geliyorlar geldilermi.ben bu aşktan vazgeçiyorum babacım.74200 durağını da geçerlerse bunlar şelalenin yüzünü billah göstermez.
ben gideyim de kendime yeni sevgili bulayım.
[quote=hpy;263549]galatalının abisi İŞ te geldi.Valla da billa da sen şelaleyi unut diyorlar.ben de yanlarına geçiyom.[/quote]
dün ben bişi yazmıştım. EFG tut olm tu tu tut! diye... akşam 17:00 sonrasıydı sanırım. bugüne kalabildi o yüzden...:D
göstergeler çok enteresan hale geldi...:rolleyes:
[quote=unlimitted;263554]dün ben bişi yazmıştım. EFG tut olm tu tu tut! diye... akşam 17:00 sonrasıydı sanırım. bugüne kalabildi o yüzden...:D
göstergeler çok enteresan hale geldi...:rolleyes:[/quote]
Efg artık gösterge olmaktan çıktı demek istiyorsun sanıyorum ğbi.Eğer doğru anlamışsam bence de.
pehh nerden shortlarsan zarar :D:D vay anasını yaa :D 74 en yüksekten shortladum 74250 buyrun çaya pehh :D
100 puan bile aşağı brakmıyo lebron
İŞ insafa geldi 'sevenlerin önüne geçmeyelim' diyor ama diğer ağbiler ısrarcı, biz bacımızı istediğimize istediğimiz zaman veririz diyor.
aşırı alımın gözü oyuluyor yine..
şip-şak dünkü 72100 alışını korusada yükselişin açısından dolayı yoruldu epey..
2 parti satışla ortalamam 74025 te..yukarı doğru kovalamayıp 74000 e şartlı satış yolluyorum..geceye short girme ihtimalim % 70..
[quote=Astatin;263557]100 puan bile aşağı brakmıyo lebron[/quote]
vay anasını diyorum ben kısaca :D:D pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[quote=seagate;263560]vay anasını diyorum ben [COLOR=red]kısaca[/COLOR] :D:D pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/quote]
yerler :D:D:D uzunca diseydin keşke memü
[quote=hpy;263555]Efg artık gösterge olmaktan çıktı demek istiyorsun sanıyorum ğbi.Eğer doğru anlamışsam bence de.[/quote]
bana göre zaten hiçbir kurumun takası gösterge olamaz.
önemli olan miktar değil tarzdır...
sanırım 1 ay olmamıştır. bir kurum hakkında demiştim ki, "2.000'lik bir adam fıldır fıldır dönüyor ve o (tabii ki yaklaşık) 2.000 kontratla resmen her gün ortalama 1.000 puan alıyor bunu sadece ben görüyor olamam. resmen şapka çıkartıyorum bu takıma".
kurumlardan daha önemli olan tarzlardır. fotografik hafızası iyi olan arkadaşlar tarzları kurumdan bağımsız değerlendirebilirler. 6 ay önce msn konferansı yaptığımız arkadaşlara (şu anda burayı okuyan en az 3-4 tanesi mevcuttur) ben marbaşçı'nın nereden stoplayacağını, nereden TP'leyeceğini 1 kademe ile söylüyordum. hatta bana "marbaşçı sen misin abi" diye ciddi ciddi soran arkadaşlar oldu. :)))
kurumlara takılmak bence yanlıştır. tarzları iyi okuyabiliyorsanız bence daha iyi trade edersiniz. ama en güzeli kurumdan ve tarzdan çok grafiklerle ve parametrelerinizle ilgilenmektir.
DSI alıyor, EFG satıyor diye alım satım yapan arkadaşlar bir gün illa ki duvara toslarlar. 10.000 kontrat açıp kapatma yetisi olan bir kurum karşı bacak olmadan kontrat çevirmez...