[QUOTE=sazan;62688]Trend aşağı yönde sn Bull Market, ben sadece gücünü kaybettiği için ve oluşacak tepkiye oynamak için Long'luyorum. Stop Loss'u söylemeyeyim.[/QUOTE]
dünkü mesajıma cevap vermediniz hala
Printable View
[QUOTE=sazan;62688]Trend aşağı yönde sn Bull Market, ben sadece gücünü kaybettiği için ve oluşacak tepkiye oynamak için Long'luyorum. Stop Loss'u söylemeyeyim.[/QUOTE]
dünkü mesajıma cevap vermediniz hala
Short flat oldu. Duruma göre trene yeniden binmek lazım.
[quote=hexen;62687]uy astatinim 2700 point karla realiz edrsin amma rahat eder kafan ... esra ceyhan izle[/quote]
aman diyim heksenim...3100 puanı zaten 29400 e göre demiştim ... sisteme uymayınca acaip cezalandırıyor..daha yeni 38000 den yaptırdığı kısalrı sistem satta kaldığı halde 36000 dn kapadıydım.. bilmem annatabiliyommu :) sen bi pilan yapsan bu arada
[QUOTE=haguan;62680]Sn hexen 27000 civarından bahsetmişsiniz takip ettiğim kalıp sizinkine uyuyor ek olarak bunun için ilk etapta 28700 seviyesi önemli sanırım. Görebildiğim kadarı ile bugün 28700 kırılırsa 27400 potansiyeli var sizin aksanınızla eyer 28700 kırmaz bugun bukadar daha asagı olmaz :)[/QUOTE]
evet haguanım 28700 önem yeresi dediyin doru ora asaya olur eyer 27200...27400 yeresi potansı olur. doru+.
[QUOTE=Astatin;62691]aman diyim heksenim...3100 puanı zaten 29400 e göre demiştim ... sisteme uymayınca acaip cezalandırıyor..daha yeni 38000 den yaptırdığı kısalrı sistem satta kaldığı halde 36000 dn kapadıydım.. bilmem annatabiliyommu :) sen bi pilan yapsan bu arada[/QUOTE]
astatinim
5 dak system short signalde 15 dak short signalde gun short signalde..
plan kurma icun ekran tam bakma gerek sindi yarım bakyorum astatinim plan yannıs olur sora
[URL]http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Countback_line.html[/URL]
bu formulu matriksde indikator olarak giremiyorum
nasıl yapıldıgını bilen varmı acaba
FSPX önceki en düşük kapanışın altını deniyor bakalım neye karar verecek amcalar?
[QUOTE=Astatin;62598]Çok terbiyesiz, son derece ahlaksız, fütursuzca ve de rezil bir düşüş istiyorum DJI da..:)[/QUOTE]
Ben de kime saydıyor ki böyle dedim yawf.
[quote=VOBiX;62696]Ben de kime saydıyor ki böyle dedim yawf.[/quote]
:)... pozisyon kısa, psikoloji ayu olunca DJI ya saymayayım da kime sayayım :)
Aşağıya veremiyolar.
şimdi 29 tutuo görüntüsü var amma ben ce tutmicaks
[QUOTE=BULUT;62626][COLOR="Red"][SIZE="4"]Türk bankaları 10.7 milyar dolar arayacak[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="red"][B]***********************
IMF den alınacak 10 milyar dolar neye yeterki??....[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
IMFden en az 20-25 milyar dolar alınmalı ama önce IMF kendi kasasını doldursun. IMFden IMF şartlarıyla para alınmasına karşıyım.
spot malafatı aldı eline
[QUOTE=Vob Trader;62699]şimdi 29 tutuo görüntüsü var amma ben ce tutmicaks[/QUOTE]
Dip çalışması yapılıyo.
[QUOTE=bull market;62702]Dip çalışması yapılıyo.[/QUOTE]
böle olmaz dip çalışması
[QUOTE=Vob Trader;62644]30 bin altından 2. kez tepior. [COLOR="Blue"][B]Allahın hakkı 3 tür[/B][/COLOR][/QUOTE] [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/9550/ah3pk1.png[/IMG] Aynen .brv
[QUOTE=furkan;62658]tahvilde sinyali çakmıştı..[/QUOTE]
Tahvile fazla güvnmeyin bu aralar sığlaştı.
[QUOTE=VOBiX;62704][IMG]http://img47.imageshack.us/img47/9550/ah3pk1.png[/IMG] Aynen .brv[/QUOTE]
.brv.brv
spot çok kötü özellikle garanti berbat
Sanırım vob farkı azalttığına göre durum o kadar kötü değil.
Üçüncüde tutmazsa ne olacak? oda bıraktı borsayı aşağıya mı diycez:).
[quote=Vob Trader;62707]spot çok kötü özellikle garanti berbat[/quote]
bir sonraki adam çıkaracak banka o olduğudan mı acep :)
işbankası; kredileri geri çağırabiliriz demiş..ne demek bu..alınan tüketici kredisi(bireysel ihtiyaç) ödeme planına uyarsan sorun oluyor mu..
[QUOTE=abka;62712]işbankası; kredileri geri çağırabiliriz demiş..ne demek bu..alınan tüketici kredisi(bireysel ihtiyaç) ödeme planına uyarsan sorun oluyor mu..[/QUOTE]
Reel sektöre verilen kredilerden bahsediyor, bu zaten olağan olacak bişey.
[QUOTE=bull market;62713]Reel sektöre verilen kredilerden bahsediyor, bu zaten olağan olacak bişey.[/QUOTE]
yinede enteresan.kriz anında vadesinden önce adam ,nereden bulacak parayı..
dax bu şekilde yukarı giderse al verecek..dyhol e bakın..2001 de 0,22 en dibi idi..oradan 7,50 oldu...şimdi ise 0,66 da.geçmişde çok ekmek yedim...ne hızlı idi...
[quote=abka;62714]yinede enteresan.kriz anında vadesinden önce adam ,nereden bulacak parayı..[/quote]
geçen yıl, bddk başkanı bankaları uyararak, ettiğiniz karı ortaklara dağıtmayın sermayenize ekleyin, önümüzdeki yıl sermaye ihtiyacınız olacak demişti.. işbankası değil ama diğer bazıları, ne diyo bu adam ya biz uçuyoruz top çektik ağzı yapmışlardı...eyyy gidi eyyyy
[quote=abka;62714]yinede enteresan.kriz anında vadesinden önce adam ,nereden bulacak parayı..[/quote]
amaç budur zaten bulamasında şirketi yabancıya çok ucuza satsın tüketici kredilerini geri çağıramazlar diye duymuştum
15 ve 20 dakikalıkda yataylık kendini iyice gösterdi, zaten vobda kademeler seri alış satışa gelmiyor, sakinledi, saygılar.
spot tepkiye hazırlanıyor
biraz tepmeyi hakettiler....
29200 flat ben......
Sn Vob_trader,
Dünkü mesajınızı göremedim. Soru ne idi.?
Biraz miraz derken 30300 e kadar tepebilir, ilk etapta 29700-29800 olası, vob farkı kapattı, saygılar.
[QUOTE=sazan;62721]Sn Vob_trader,
Dünkü mesajınızı göremedim. Soru ne idi.?[/QUOTE]
cuma günü saat 17.02 de yükseliş beklediğinizi söylemiştiniz. dün de düşüş ibaresi içerenmesajlar yollamışdınız. görüşünüz değiştimi diye sormuşdum ama dün için??
bu arada 400 den yarım uzun denemesi var...
15 ala gelmezse tekrar kısalacagım..
şu an 15 satta..5 alda
Bugün 15:30 datasıda olumlu algılatıldımı iş tamamdır.
[QUOTE=truva;62694][URL]http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Countback_line.html[/URL]
bu formulu matriksde indikator olarak giremiyorum
nasıl yapıldıgını bilen varmı acaba[/QUOTE]
O formül Meta stock formülü matrikse uyarlaman lazım ya da MEtastockta kullanman laızm.
Evet, günlük grafikte yeni dip yapılmış oldu, şimdi haftayı 34000 e doğru yükselerek kapamamızı bekliyorum, yarın için belki 30000-31000 aralığında gitgeller olabilir, ama bu hafta güniçi kapanışlara doğru yukarı çizerler diye düşünüyorum, saygılar.
725 kısa tekrar.. 15 ala gelene kadar..
arada uzundanda kazandırdılar ya helal olsun bunlara...
kalıcı uzun için erken daha
5 alda 15 satta oldugu için al sat peryoduna girdik...
ABD üfe verileri olumlu bence, sonra tüfe kötü gelir milleti kısaya geçirirler ama düşmez piyasalar, bu iş bööle, saygılar.