[quote=AMON RA;134607]Bende numunelik 250 uzunuma 475 ten ek yaptım! Tosunlarım al vermek üzere versinler agresif uzun açacam![/quote]
benim tosun kapanışa yakın al verebilir ancak..şayet öyle olursa gecede uzun..
Printable View
[quote=AMON RA;134607]Bende numunelik 250 uzunuma 475 ten ek yaptım! Tosunlarım al vermek üzere versinler agresif uzun açacam![/quote]
benim tosun kapanışa yakın al verebilir ancak..şayet öyle olursa gecede uzun..
forum toplu olarakmı tatile çıktı,kimseler yok ?
spot sıkıntılı, yükselemedi.. banka hisselerindeki ilk 5 dakikalık işlem hacimleri etkisiz.. herkes aşağı trend bekler gibi sanki..
GARAN ve ISCTR her an çözülecek gibi..
[i][color=#FF0000][b]Gelişen piyasalar en pahalı seviyede [/b][/color]
Gelişen ülkelerde borsalar, MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi'nin değerinin yarısını silen 12 aylık düşüşünün hemen öncesindeki, Ekim 2007'deki fiyat/kazanç oranlarına ulaştı. Bloomberg tarafından derlenen haftalık veriye göre, MSCI göstergesi Standart&Poor's 500 Endeksi'ndeki 14'e karşılık 15.4 oranıyla işlem gördü. MSCI'ın gelişen piyasalar göstergesine göre, şirketlerin defter değerleri % 34'lük yükselerek 1.7'ye yükseldi. Bugüne kadar görülen en yüksek seviye olan bu oran MSCI Dünya Endeksi'ndeki 23 gelişmiş ekonominin piyasaları için elde edilen 1.5 defter değeri/piyasa değeri oranından da daha yüksek.[/i]
Yaw arkadaslar, nasıl manyaklarsınız anlamadım gıttı:) ya tatıldesınız, ne işiniz var borsa da, vob da, piyasa neredeyse nerede, dınlenın eğlenın, lem fxcı, oldu olacak laptopla yüz, her dalıştan sonra da bır poz al, cık cık, yaw Queen kralıcesı, sozum sana da, bak bak, anlık takıp mumkun değil bır de cepten ızleyecek!!! ya tatıldesınız, tatıllllll, bırakın vobu.
Tamam ben de tatıl yerındeyım ve fekat benım işyerım burda,
[QUOTE=fXci;134596]savol yavuzhan abey ::: şeyle daha geriden bakmak daha eyi olur emme bu grafada biseyler ciziktirem gayri:::
şindi
Vop 46250 üstüne çıkmazsa 45700e giderim deyor..46250 üstünde gimseler beni dutamaz gayri ver elini 47000 deyor gayri :::
[IMG]http://i26.tinypic.com/w1qz5s.png[/IMG][/QUOTE]
bu graf çalıştımı gayri ::: taze şöyle gerilerden çekim bi graf varsa yeni analiz edem gayri :::
[quote=fXci;134614]bu graf çalıştımı gayri ::: taze şöyle gerilerden çekim bi graf varsa yeni analiz edem gayri :::[/quote]
[IMG]http://i30.tinypic.com/mawkys.gif[/IMG]
[quote=yavuzhan;134610]forum toplu olarakmı tatile çıktı,kimseler yok ?[/quote]
arkadaşlar diğerleri nerede ?
Anladık gökhan tayland da ?
Kımsenin sesi çıkmıyor
[QUOTE=tuareg;134613]Yaw arkadaslar, nasıl manyaklarsınız anlamadım gıttı:) ya tatıldesınız, ne işiniz var borsa da, vob da, piyasa neredeyse nerede, dınlenın eğlenın, lem fxcı, oldu olacak laptopla yüz, her dalıştan sonra da bır poz al, cık cık, yaw Queen kralıcesı, sozum sana da, bak bak, anlık takıp mumkun değil bır de cepten ızleyecek!!! ya tatıldesınız, tatıllllll, bırakın vobu.
Tamam ben de tatıl yerındeyım ve fekat benım işyerım burda,[/QUOTE]
sen ne diyosun yuaw tatildeyik diye pozisyon açmayoruk flatık işte sadece grafik bakayorum diycem emme açamadım ::: jaaava metrisi .........bir açabilsem :::
[quote=fXci;134617]sen ne diyosun yuaw tatildeyik diye pozisyon açmayoruk flatık işte sadece grafik bakayorum diycem emme açamadım ::: jaaava metrisi .........bir açabilsem :::[/quote]
keşke 3 G çıktıktan sonra gitseydin :::
[quote=fXci;134614]bu graf çalıştımı gayri ::: taze şöyle gerilerden çekim bi graf varsa yeni analiz edem gayri :::[/quote]
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/2457/x30yvade60.jpg[/IMG]
Graf dö 60 münüt X30 Yakın vadi:..:
[quote=YAVUZHAN;134618]keşke 3 G çıktıktan sonra gitseydin :::[/quote]
Bak bak bakkk, allah kosusun gecınden versın de, laf gelıyor işte, yav sız son nefesınızde selavat getırmek yerıne 'vobda fıyat ne' dersınız valla:..: