225 puan eksi makas var
long devam
seans sonu şov bekliyorum.lelele
Printable View
225 puan eksi makas var
long devam
seans sonu şov bekliyorum.lelele
[QUOTE=YAVUZHAN;134657]pite girdik lastikleri değiştiriyoruz :)
ralli lastikleri takılıyor şuan :)[/QUOTE]
Sabiha Gökçendemiyiz :::
pist vızır vızır
[QUOTE=SEYYAH;134654]13 temmuz GOLDMAN SACHS görünüyor ama eczacıbaşı menkul ün listesinde
neyse gelmedi zaten saat 15:30 diyordu.yanlışlık var sanırım.[/QUOTE]
goldman yarın 15.30 da
saatlikten onay geldi,geceye long !
[QUOTE=YAVUZHAN;134661]saatlikten onay geldi,geceye long ![/QUOTE]
bana da kolbastıdan onay geldi.seans sonu kolbastı show olcakmış.lelele
teorik fiyattan 800 puan gerideyiz.
makas - 300..
tam kolbastı havası :)
[QUOTE=tuareg;134613]Yaw arkadaslar, nasıl manyaklarsınız anlamadım gıttı:) ya tatıldesınız, ne işiniz var borsa da, vob da, piyasa neredeyse nerede, dınlenın eğlenın, lem fxcı, oldu olacak laptopla yüz, her dalıştan sonra da bır poz al, cık cık, yaw Queen kralıcesı, sozum sana da, bak bak, anlık takıp mumkun değil bır de cepten ızleyecek!!! ya tatıldesınız, tatıllllll, bırakın vobu.
Tamam ben de tatıl yerındeyım ve fekat benım işyerım burda,[/QUOTE]
bu vob tatilin de içine ediyor..doğrusun valla....
bu sefer kısa pozisyonu alıp real time hiç izlemedim..sadece fiyat öğrenmek için ,günlük 3 telefon ortalamasıyla hallettim işi......
46700 de stopum vardı..en yüksek 47625 i görmüş...10 günde sıfır komisyon.....
bugun döndüm olaya tekrar...46225 civarından 2-3 kez al satla burdan uzunda kaldım en son.......
uzun devam şimdilik........
APSD +7.400 iyi arttı bugün.bakalım seans sonuna ne kadarı kalacak.
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Senaryo :[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman] 1 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumlu [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/FONT][/FONT][/B][FONT=Times New Roman]
Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)[/FONT]
Selam.Zero işlem cuma 475 ten full long.Ekranda yoktum sabah falan.Bangkoka yakın AYOTHAYA diye biryerde nehir kıyısında 9.kattan nehri izleyen bir otelde sabahladım.Long falan da şu fiyatlardan asla bozmam.20000 e gelirse stop düşünürüz.Daha çok yol var yukarı.
nihayet yaktılar 47000 i :)
Geceye her halukarda flat cuma günü kırdığı trend desteğini şuan test ediyoruz! Kafam rahat olsun malum tatildeyim! Huzura ihtiyacım var!