Veriler zamanı yön belli hep, kritik ABD üfe tüfe verileri öncesinde hep düştük, şimdi bu veriler gelir bugün yarın, haftanın sonunda bakmışınız borsalar yukarda, bu iş böyle, saygılar.
Printable View
Veriler zamanı yön belli hep, kritik ABD üfe tüfe verileri öncesinde hep düştük, şimdi bu veriler gelir bugün yarın, haftanın sonunda bakmışınız borsalar yukarda, bu iş böyle, saygılar.
Sn Vob_Trader,
Kim olduğumu saklamaya özen gösteriyorum. Cuma günü sağolsun bir arkadaşım sen Sazan nickli üyesin diyince yazmayı kestim (yani kim olduğum keşfedildi.) Bu sebeple de artık %1 Club'a yazmıyorum. Dün ilk 15 dk'lık barda da short pozisyon açtım. Umuyorum bu kaşif arkadaşım bu forumu da farketmemiştir.
Bu arada 29.3'da açılan long pozisyon, 29.65'de shorta döndü.
Kısa periyodlarda bugünün yön değişimde kritik rakamı 29300 dü, saatlikler al içindeyken son saatlik bar kapanmadan burayı kırdık yukarı ve 15:00 den sonrada 29600-29700 çalışmaya başladı, veriler önemli amasonuç belli bence, saygılar.
[QUOTE=sazan;62731]Sn Vob_Trader,
Kim olduğumu saklamaya özen gösteriyorum. Cuma günü sağolsun bir arkadaşım sen Sazan nickli üyesin diyince yazmayı kestim (yani kim olduğum keşfedildi.) Bu sebeple de artık %1 Club'a yazmıyorum. Dün ilk 15 dk'lık barda da short pozisyon açtım. Umuyorum bu kaşif arkadaşım bu forumu da farketmemiştir.
Bu arada 29.3'da açılan long pozisyon, 29.65'de shorta döndü.[/QUOTE]
niçin gizliorsunuz kendinizi:)
Valla kötü fena alış geldi.
[QUOTE=sazan;62731]Sn Vob_Trader,
Bu arada 29.3'da açılan long pozisyon, 29.65'de shorta döndü.[/QUOTE]
nasıl gizliyorsunuz anlamıyorum...
sazan yazıyor zaten burda..
üstelik sorduk evet oyum dediniz....
var bu işte bir işde...hayırlısı...
veri zamanı
[QUOTE=bull market;62734]Valla kötü fena alış geldi.[/QUOTE]
o alışta 400 uzun 725 kısa yaptık...
sagolsunlar:D
Flaaat.
veride 450 poz kapa long 625 den ak yatırıma poz kapa şort :)
[QUOTE=Vob Trader;62738]veride 450 poz kapa long 625 den ak yatırıma poz kapa şort :)[/QUOTE]
450 flat:)
Ne algılatmaya çalıştıklarını anlamadığımdan, algılamadığımdan flat, saygılar.
5 sata gelmedi...
29500 den tekrar uzun
[QUOTE=mbm;62735]nasıl gizliyorsunuz anlamıyorum...
sazan yazıyor zaten burda..
üstelik sorduk evet oyum dediniz....
var bu işte bir işde...hayırlısı...
veri zamanı[/QUOTE]
Benim anladığım, gerçek hayattaki bir arkadaşı, sen şu sitede sazan nickiyle yazıyorsun, demiş. Gerçi onun da ne mahzuru olduğunu anlamış değilim ya, vardır bir sebebi herhalde.
Tekrar uzun, üfe fazla büyük gelmedi, beklenen yakın, saygılar.
850 kısa..oy oyyy..
helal size
800 uzun tekrar...
Sn Vob_Trader,
Gizlemek özel sebeplerden.
Sn Mbm,
Evet ben Hisse.net'deki sazanım. Sazan olarak bilinmek istiyorum, gerçek adım ve soyadımla değil. Gizlediğim kısım burası.
Bu arada 29.8 shortlara ilave yaptım.
30100-30200 e kadar yukarı hareket bekliyorum, sonrasına bakarız.
29775 kısa en son...al sata girdik demiştim
5 alda 15 satta oldugu için
ancak spot 30 umuz 29500 altına düşerse iyi değil, saygılar.
800 uzun bu seferde....
yeter bu kadar 5 in sat vermesini bekleyelim artık..
Çok fena alıyolar, akşama kapanış belkide çok yukarıdan olacak, saygılar.
Spot içinde al sinyali geldi, spot kapanışıda 30000 den aşağıda olmaz görülüyor, saygılar.
Brezilya 500 puan topladı :)
875 kısaldım......
Göstergelerin değeri düşerken, fiyat düşmüyor, tekrar artmaya başladığında fiyat dahada artacaktır diyorum, saygılar.
Akşama uzun, yurtdışı dahada aşağı düşerse stoplar çalışır dağılır, bu sebepten yurtdışını toplayacaklar, mecbur alışlar gelecek, bizim sabah gaplı yukarı açılışımız olması yüksek ihtimal, saygılar.
Seanslık grafiğe bakıldığında, yarın yukarı yönde ilk seans için 31500-32000 potansiyeli var, saygılar.
shortlar cover edilsin hatta longlar açılsın... :) yol olsun aşağı :)
5 ve 10 dak al 15 dak 30000 üzeri kalışlar al
29850 uzun.. başımız döndü yine...
5 alda 15 satta...
[QUOTE=Astatin;62757]shortlar cover edilsin hatta longlar açılsın... :) yol olsun aşağı :)[/QUOTE]
he ben şimdi öyle yaptım he heee:D 850 den
Spot 30000 üzerinde kapar, vadeli son dakikalarda farkı açıp 30400 kapayabilir diyorum, saygılar.
Evet dip çalışması sonrası yarın borsa gaplı yukarı açılış yapacak, akşama üçde iki uzun :)
29850 uzunlar 30225 flat .. uzunda yeter bugunlük bu kadar...
29400 den beri uzunuz
derken bende short cover kervanına katıldım :)
Amerika artı açtı.
Fincan kulp yaptık, akşama paulson konuşması etksini gösterir ve ABD piyasaları artı yapar diyorum, ardından ne zamandır uzakdoğu tepmemişti onlar, ve tabii sabaha biz:) saygılar
Oooo, paulson 700 milyardolarlık kurtarma planı işe yaramaz diyor, sabah bile görmediğimiz seviyeleri görüyoruz, 30400 olduk bile, saygılar.
Sanırım yarın ilk seansı beklemiycez, bugün kapanışı iyi artı yapıcaz ve kapanışa kadar 30700 lere ulaşacağız, saygılar.
Hızlı çıktığı için sağlıklı bir çıkş olmayabilir yatay olabilir buralar