Sevgili Astatin ve sevgili jerfin lütfen daha fazla naz yapmayın. Lütfen geri dönün :)
Printable View
Sevgili Astatin ve sevgili jerfin lütfen daha fazla naz yapmayın. Lütfen geri dönün :)
[quote=SEYYAH;134702]cumadan kalan 46.475 LONG larım duruyor...
asti ses ver! 1-2 1-2- deneme 1-2...[/quote]
Bu nasıl 46475 miş ya ben de aynı oradan aldım hala duruyor cumadan.Nikkei gebermiş vob uçmuş short kalmak delilik olur.No işlem bundan sonra.52 53 görelim hele.
[quote=QUEEN;134706]selam..tatil istemiyrm ama çocuklar sıkılıyo..bende arada bakarak işlem yaptırıyorm..bugün longlara hiç dokunmayacaktım..çıp çıp yüzerken geldimki.. döndüm 475 long devamm..imf awww..
Sayın hellim... foruma gecikmeli vob fiyat izleme eklesek çok iyi olabilir..[/quote]
Sende mi 475ci çıktın.He ben de zorunlu tatil.
kapanışa 1 saat kala gün içi maksimum seviyenin hemen altında devam ediyor dow..
dji iyi tepti ama
bovespa 5 gunluk ortalamayı bile geçememiş
sanırım bu hareket tepki olaarak kalmaya mahkum
yaw arkadaslar bır daha dusunun, bakın astı yok forum ne kadar rahat, jerfın yok geyık de yok, daha ne ısterık, lem astı 4-5 mesajla benı tacız etmene kızmıstım ama seyyahı mesaj manyagı yapmıssın, bosuna heveslenme, dön dememı de bekleme, zaten erkek adam sozunden donmez, mısal bır sure en azından yazma,
jerfın şahsı ile aynı anda forumdan kacmaları benı kıllandırdı arkadaslar,istermısınız ergenekondan gözaltına alınalım, aman sıyası ıcerıklı mesaj yazmayın, yazarsanız da hukumete bol bol yağ cekelım derım,
astatın boyle ozlendıkce, gel dıye toplu dualara cıkıldıkca burada bır suru yenı astatın profıoı türer benden soylemesı, misal, öz astatın, gercek astatın, hakıkı astatın gıbı..
bana nıye bakıyorsunuz ya, ben değilim onları acacak, ben misalen dedim.
bow nıye nazlanıyor? rusya %5 dususe tepkı 0.05 artıs, avrupa ve abd costu, ben bu işten işkillendım, noliyi bılen yorum yapacak olan var mı?
[quote=truva;134712]dji iyi tepti ama
bovespa 5 gunluk ortalamayı bile geçememiş
sanırım bu hareket tepki olaarak kalmaya mahkum[/quote]
Ne tepkisi ki o?6500 den 8900 olmuş.Bu tepki falan değil kriz bitti.En çok da imkbde bitti.üüü:o
[quote=GOKHANFINDIK;134715]Ne tepkisi ki o?6500 den 8900 olmuş.Bu tepki falan değil kriz bitti.En çok da imkbde bitti.üüü:o[/quote]
deli para bastılar
tatlı tatlı yemenin acı acı .................
vobda longum ama
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/5654/spx.png[/IMG]
The devil take the hindmast in the dow, oha:..: maximumdan kapar, gecede bir sorun çıkmazsa sabah direk 47300 e yapışık açılırız
[quote=traderx;134718]The devil take the hindmast in the dow, oha:..: maximumdan kapar, gecede bir sorun çıkmazsa sabah direk 47300 e yapışık açılırız[/quote]
su anki yüzdesel orantıya göre 1000 puan gap açarız. sanırım yarın sov yapacaklar.
[QUOTE=tuareg;134714]bow nıye nazlanıyor? rusya %5 dususe tepkı 0.05 artıs, avrupa ve abd costu, ben bu işten işkillendım, noliyi bılen yorum yapacak olan var mı?[/QUOTE]
yok birşey klasik gelişmiş ve gelişmekte olan piyasa ayrışması, bundan 20 sene önce ilk canlanma lokomotif olan sanayi ülkelerinde başlardı,hayatın her alanında olduğu gibi değişim son senelerde ekonomidede kendini gösterdi ilk para girişi riskin daha az olduğu türkiye çin himdistan gibi gelişmekte olan ülkelerde başlıyor, güven ortamının oluşumuyla nispeten kendi memleketine paranın kaynağı geri dönüyor o yüzden 1 haftadan beri ısrarla artık yavaş yavaş bizde yükselişin hız keseceğinden ve reailzasyondan bahsediyorum. dow %30 yükseldi biz %80 bovda öyle bu kadar ayrışma normal, bugün kapanışta nasıl oldu o coşkuyu mal satmak için kullandıklarını gördük.