-
[quote=tuareg;134767]Yavuzhan kardesım, bu astatın şahsı kayafı ıyıce bozdu, sımdı de camasır makınesı, araba ve klıma ıstıyor, ustelık onarımdan gecmıs garantı belgelı olacakmıs, bu adam senın malına göz dıkmıs tikkat et.
enorton dan da ısteklerı varmıs, 1.5 iskender; kaymaklı künefe, lem asti bu sıcakta nalları mı dıkıcen yaw, ne mıde var sende be kardeşım:)
( bu kadar yuzsuzluk olur mu ya, adam bızı haraca bağlayacak)[/quote]
yapmaz öyle şeyler astatin,biraz dinlensin döner diye umuyorum.
zaten sayısal tiyosu verdik mahçup olduk kendisine :)
-
[quote=YAVUZHAN;134770]yapmaz öyle şeyler astatin,biraz dinlensin döner diye umuyorum.
zaten sayısal tiyosu verdik mahçup olduk kendisine :)[/quote]
vay yuzsuz astı vay, sayısal tahmını bıle belese getırıyor, sız daha onu masum sanmaya devam edın. yarın super loto tahmını de ıster.
-
Bu yukarı yazılan kontratlar ne iş, py fantazı mı yapıyor?? 8000 lot,
-
evdeyim fiyat göremiyorum,cnbc-e den takılıyorum.
cnbc-e de en sevdiğim spiker var :::
-
en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..
-
8000 kontratla piyasaya baskı kuruyolar
-
[quote=marakes;134774]en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..[/quote]
alışta mı satısta mı?
-
son aldığım ve sağlam kaynaktan aldığım bir bilgiyi paylaşayım sizlerle.
asti hsonu sayısal lotoda [B][COLOR=red]3[/COLOR][/B] bilmiş.ve kazandığı parayla birlikte sırra kadem basmış :p
biliyordum zaten bu adamın ne kadar paragöz bişey olduğunu :::
-
[quote=truva;134775]8000 kontratla piyasaya baskı kuruyolar[/quote]
Benım de nacızane tecrubem, nereye mal yığıyorlarsa o yöne götürüyorlar, 48000 denerlerse sasmam.
-
[quote=marakes;134774]en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..[/quote]
sonra ne oldu
-
47400 kısa...fdow çarpar vob u..
-
hangi ülkede ne zaman tatil olduğunu gösteren güzel bi site:
[url]http://www.tatil-gunleri.com/index.htm[/url]