Geceye flat.
Printable View
Geceye flat.
Saatlikler saat 10:00 da al konumundaydı, fakat buna rağmen aşağıya basıp 4-5 saatliğine korkuttular, başarılı operasyon sonrası millet şimdi kısada bekliyor, dünde kapanırken bu seviyelerdeydik, bugünde, yarında yanılırsam en fazla bu seviyelerdeyiz, kulp devamı için, ama hisselerde dün açığa satılanlar, çarşamba günü kapatılacağından, çarşamba ilk seans gaplı yukarı olmazsa, akşama kapanırken çok daha yukarıda olur, ben ihtimali ilk seans gaplı açılışa veriyorum, saygılar.
[quote=sentinus;62772]Geceye flat.[/quote]
aynen..şeytan 30500 lerden bir miktar betonla desede..flat
en son 30250 uzun yapıp 30500 kısaya döndüm...
bir aksilik olmazsa bunlarla kısa girerim gibi...
geceye kısa netleşti...30500 den kısa geceye
Sırf benim tahminler tutmasın diye spota veriyolarmıdır nedir? garip, son dakikalardaki bu numaralarda olmasa ne yapacaklar aceba?
Brezilyada eksiye döndü, flat mı kalsak nedir?
Kapanışlarda psikolojileri etkiliyolar.
Olmadı, 30003 spot kapanışı pek idare etmez ama, yinede uzun, saygılar.
[QUOTE=bull market;62746]30100-30200 e kadar yukarı hareket bekliyorum, sonrasına bakarız.[/QUOTE] .brv
[QUOTE=bull market;62751]Spot içinde al sinyali geldi, spot kapanışıda 30000 den aşağıda olmaz görülüyor, saygılar.[/QUOTE] .brv 30003,5 ile 30bin üstünde 3,5 atarak kapattı .kom
[QUOTE=Astatin;62774]aynen..şeytan 30500 lerden bir miktar betonla desede..flat[/QUOTE]
ben betonladım senin yerine ordan....
merak etme.. he hee:D
dicey endüstriyal %4 artıda kapatsa %4 ekside kapatsa şaşırmayacağım bir gün olacağı için flat...
ama sadece sembolik olarak 1 kontrat 30350 den kısaladım...:) Bi de mbm bana laf sokmuş..:) sen kısalamadım ben kısaladım diyerekten bade süzerekten.. bende kısalamış olayım diye..
[QUOTE=VOBiX;62781].brv
.brv 30003,5 ile 30bin üstünde 3,5 atarak kapattı .kom[/QUOTE]
Kapanışa 30000 e basarak kapayacaklar diyorum, ne yapalım olsun, saygılar.
Brezilya -800 puana girdi yine, bu demektir akşama yurtdışı ne kapar şimdiden kimse bilemez :) çok oynak çook, saygılar.
Flat kaldım yaaa, olmaz böle bişey, sabah gaplı açılış garantimi dedim yemedi resmen, neyse iyi akşamlar :)
[quote=bull market;62786]Brezilya -800 puana girdi yine, bu demektir akşama yurtdışı ne kapar şimdiden kimse bilemez :) çok oynak çook, saygılar.[/quote]
[quote=bull market;62766]Fincan kulp yaptık, akşama paulson konuşması etksini gösterir ve ABD piyasaları artı yapar diyorum, ardından ne zamandır uzakdoğu tepmemişti onlar, ve tabii sabaha biz:) saygılar[/quote]
[quote=bull market;62767]Oooo, paulson 700 milyardolarlık kurtarma planı işe yaramaz diyor, sabah bile görmediğimiz seviyeleri görüyoruz, 30400 olduk bile, saygılar.[/quote]
[quote=bull market;62773]Saatlikler saat 10:00 da al konumundaydı, fakat buna rağmen aşağıya basıp 4-5 saatliğine korkuttular, başarılı operasyon sonrası millet şimdi kısada bekliyor, dünde kapanırken bu seviyelerdeydik, bugünde, yarında yanılırsam en fazla bu seviyelerdeyiz, kulp devamı için, ama hisselerde dün açığa satılanlar, çarşamba günü kapatılacağından, çarşamba ilk seans gaplı yukarı olmazsa, akşama kapanırken çok daha yukarıda olur, ben ihtimali ilk seans gaplı açılışa veriyorum, saygılar.[/quote]
senin hızına yürek dayanmaz bull marketim
sistem al olunca uzun girdim..
Son anlarda aşağıya basmadılar, yukarı yukarı aldılar korktum, günün sonunda sanki alın alın der gibi yapınca flat daha iyi dedim, sabaha hem kısacılar kazansın, hemde duruma göre uzunmu kısamı bakarız, saygılar.
275 uzun 350 kısa son işlem.......
yarım...
sakat gibi gözüküyor ya..
hayırlısı.....
vadeli 15 de alda kapattı..spot satta......
bakalım yarım zaten..sabah duruma göre pozisyon ayarlarız......
dowun da satta her peryodu...
o yüzden bunlar tepki şimdilik...
yüzde 2 nin üzerine çıksın artısı o zaman işte bir şeyler olur..
şimdi çıktıgı gibi iner aşagı
elimizde patlamasa bari:)
Endeks 100 al konumunda kapadı, ama hiç belli olmaz şimdi bununda grafiğine bakarsak, belki gap ile 23000 altında 22800 seviyelerinde açılşı yapabilirde, bu potansiyeli varmış, yeni görüyorum, arada endeks 100 e bakardım bugün son saatlerde bakmadım, eğer sabaha 22800 lere sarkarsa çorba olacak, iç içebilirsen, saygılar.
Sisteme uyanları tebrik ediyorum mutlaka kazanacaksınız!!!!
şu imzama bi tıklayın da şu ii bi sonuca bağlayalım artık diorum
[QUOTE=mbm;62791]275 uzun 350 kısa son işlem.......
yarım...
sakat gibi gözüküyor ya..
hayırlısı.....
vadeli 15 de alda kapattı..spot satta......
bakalım yarım zaten..sabah duruma göre pozisyon ayarlarız......[/QUOTE]
Sisteme uymamanın cezasını biliyorsun değilmi???.brv
1 yıllık düşen trend bitmiş olabilir,ya da gerçek dibe hayli yaklaştık... kısa pozisyonların biraz daha dikkatli olmaları gerekebilir bundan sonrası için...
Şimdi bakıyorumda, döviz bazlı olarak dip aşağıya geçilmemiş henüz, ikili dipmi yaptık yoksa döviz bazlı olarakda dip aşağıya kırılacakmı ona bakacağız diyorum, kırılmazsa iyi yukarı yaparız gibi duruyor, ama zor ihtimal tabii, en azından test edilecekse, şu günlerde test edilmeli, buna göre yarın dolar yukarı yaparsa, endeksler düşmezsede ulaşmış olabiliriz, orada gelecek satışlar yada alışlar önemli olacaktır, bunu bu hafta denemezsek haftaya kesin deneriz diyorum, saygılar.
forumda bi arkadaş siteden kopyaladıgını ve çalıştırdıgını soylemişti
ama kim oldugunu unuttum
teşekkürler
[quote=VOBiX;62726]O formül Meta stock formülü matrikse uyarlaman lazım ya da MEtastockta kullanman laızm.[/quote]
[QUOTE=QUEEN;62797]Sisteme uymamanın cezasını biliyorsun değilmi???.brv[/QUOTE]
çok iyi bilirim.. he he...:D
yalnız
1..vadeli aynı yerinde kapattı ben 2000 puan aldım..onun rahatlıgı var..
2..yarım kısa girdim..tam değil..
3.. vadeli al kapattı ama spot sat kapattı..
4.. trend aşagı yönlü.. üst peryotlar satta hala.. sonuçta trend yönünde girmiş oldum..
5.. dow satta her peryotta.. ala gelirse ne ala.. yoksa ben dowdan çöküş bekliyorum...
6..vadeli her zaman adilik yapıp sistemleri alda kapatabilir...yarın belli olur esas al verip vermediği...
bu kadar...
[QUOTE=mbm;62802]çok iyi bilirim.. he he...:D
yalnız
1..vadeli aynı yerinde kapattı ben 2000 puan aldım..onun rahatlıgı var..
2..yarım kısa girdim..tam değil..
3.. vadeli al kapattı ama spot sat kapattı..
4.. trend aşagı yönlü.. üst peryotlar satta hala.. sonuçta trend yönünde girmiş oldum..
5.. dow satta her peryotta.. ala gelirse ne ala.. yoksa ben dowdan çöküş bekliyorum...
6..vadeli her zaman adilik yapıp sistemleri alda kapatabilir...yarın belli olur esas al verip vermediği...
bu kadar...[/QUOTE]
öyle diyorumda ben uyuyormuyum acaba zarardan kaçıyım derken koca trendleri kaçırıyorum:confused: birisi bana söylesin bu korkunun ilacı varmıdır???.heyk
[QUOTE=QUEEN;62803]öyle diyorumda ben uyuyormuyum acaba zarardan kaçıyım derken koca trendleri kaçırıyorum:confused: birisi bana söylesin bu korkunun ilacı varmıdır???.heyk[/QUOTE]
var ...disiplin......
bugun bile dönüşte 29400 e kadar hiç uzuna bulaşmadım.. bekledim.. arada flatlarım oldu ama uzun olmadı
5 dakikalık ala geçti. banada uzun izni çıktı....
son düşüte elimden geldiği kadar gün içide olsa tepecegini tahmin etsemde kolay kolay ters pozisyon almadım...sistem al demeden..
trendde oturmaya çalıştım..
karşılıgınıda fazlasıyla aldım...
trende ters pozisyon almamayı ve sisteme güvenmeyi tam olarak ögrenmemiz lazım....
dediğim gibi olay disiplinde bitiyor........
[QUOTE=mbm;62804]var ...disiplin......
bugun bile dönüşte 29400 e kadar hiç uzuna bulaşmadım.. bekledim.. arada flatlarım oldu ama uzun olmadı
5 dakikalık ala geçti. banada uzun izni çıktı....
son düşüte elimden geldiği kadar gün içide olsa tepecegini tahmin etsemde kolay kolay ters pozisyon almadım...sistem al demeden..
trendde oturmaya çalıştım..
karşılıgınıda fazlasıyla aldım...
trende ters pozisyon almamayı ve sisteme güvenmeyi tam olarak ögrenmemiz lazım....
dediğim gibi olay disiplinde bitiyor........[/QUOTE]
Teşekkürler dönem dönem uygulasamda bir ara ip kopuyor bişey oluyo bildiğim halde ya erken stop olmuşum ya flatlamışım böyle hatalardan dolayı güvenim gidiyor ya dönerse diye senaryolar filan aslında hepimizin bildiği yaşadığı şeyler ama uygulama bambaşka bir süre daha bakıcam yapamıyorsam bırakıcam gerçi oda bi mesele bağımlı olmuşuz hastayız aslında her kaybettiğimde bırakıcam diyorum kafam karışıküüü
Dow şahane ikili dip yaptı 8500lerden geçerse kısa vadeli sistemler kazanır
[url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]
sn tuncer şengözünde kafası karışmış.....
Dow bu yıl 6,700´e kadar düşebilir
ING Bank´ın teknik analisti Roelof van den Akker, Dow Jones´un bu yıl bitmeden 6,700´e kadar düşebileceğini belirtti.Akker´e göre bu yıl için fiyat hedefi hala 6,700 bu yüzden aşağı yönlü potansiyel yüksek.Dow grafikleri fiyat indirme eğiliminin tamamlanmasını gösteriyor bu da Ekim´de yaşanan aynı hızlandırılmış düşüşe işaret ediyor.Ekim´de Dow değerinin %13´ünü kaybetti. Endeks Pazartesi 8,273.58´den kapandı bu da Aker´in bu yıl için tahmininin yaklaşık 1,500 puan yukarısında.Eğer Dow 8,175´in altında kapanırsa endeks için sıradaki destek seviyesi 7,450 ve 7,200 arasında olacak, bunlar da 2002 ve 2003´ün düşükleri.Akker "Görüntü düşüşe meyilli, gelecek gün ve haftalarda düşük fiyatlar bekliyoruz" dedi.
[QUOTE=QUEEN;62806]Dow şahane ikili dip yaptı 8500lerden geçerse kısa vadeli sistemler kazanır[/QUOTE]
TERs flama ya da alçalan üçgen. İkili dip yok.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/684/dowikililp9.png[/IMG][/URL][/IMG][QUOTE=VOBiX;62818]TERs flama ya da alçalan üçgen. İkili dip yok.[/QUOTE]
Bunu demiştim Sn Vobix
Mbm ordan güldüğünü görebiliyorum bak işte gelde sisteme uy şimdi iyiki uzun girmemişim diyorum (sabah belli olsada stresi yeter)
[QUOTE=QUEEN;62820][IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/684/dowikililp9.png[/IMG][/URL][/IMG]
Bunu demiştim Sn Vobix[/QUOTE]
Koyu kırmızı yani içi dolu olan yerler olmuş ve hedefe ulaşmış zaten fakat baştaki içi boş kırmızı ile sona doğru olan içi dolu kırmızlardan ikili dip olmaz demek istedim ben de. Yani demek istediğim aşağıdaki grafiğe göre yeşil yerlerden ikili dip olmaz mavi yerdeki gibi alçalan üçgen ya da ters flama olur.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/269/djixmk3.png[/IMG][/URL]