-
[B]06 Temmuz 10 Temmuz 2009 Üye Bazında Haftalık İşlem Hacmi
Kurum Adı -- İşlem Hacmi (TL) [/B](ilk 10)
1.İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1.487.135.493,00
2.MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 752.363.242,00
3.TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 728.074.470,50
4.TURKISH YATIRIM A.Ş. 609.994.886,50
5.YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. 544.074.453,00
6.SANKO MENKUL DEĞERLER A.Ş. 544.010.074,50
7.TERA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 504.209.394,00
8.DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 460.838.996,00
9.YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 435.682.441,00
10.GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 327.631.110,50
-
[url]http://www.habertup.com/NewsDetail.Asp?NewsID=525&Title=T%FDkla-izle:-%DD%FEte-%DDsrail%B4i-kar%FD%FEt%FDran-reklam-filmi!-Haber-Gazate-D%FCnya[/url]
israili karıştıran reklam
insanları bu kadar da aşağılamak terbiyesizlik zulüm.. bu İsraillilerden korkulur
-
[QUOTE=QUEEN;134826]enortoon pascal ne alemde..[/QUOTE]
enortooon..
-
[QUOTE=truva;134823]turla yaptıgım tatiller keyif vermiyo
tatilde bari serbest olayım[/QUOTE]
ben de hala turla tatile giden varmı diyordum bu kadar teknoloji nimeti varken.dng
haksızmıyım Gökhan
şehirler nasıl gezilir Gökhanla beraber gezdik baya :::
-
full short
kaç gündür hep yükseklere çıkıp kapanışta veriyorlar küsküyü
bakalım tarih tekerrür edecekmi.lelele
-
[quote=yoden;134813]Valla ben taylanda eşimle 2 defa gittim.
Insanlar inanılmaz sadık ve hala insan gibiler
maddiyet daha oralar ulaşmamış
böyle bir kızı hiç kaçırma ablacım.
Vob 'a gelince ablacım ben dediğim gibi yeniyi bir bulaştıum pir bulaştım zannettim ki borsa gibi al kağıdı at kenara ,uzun süre bakma
hiç alakası yok
inanılmaz tehlilkeli
neyse ki destekleyecek fianasım vardı da.
Işi cidden bilenler yapmalı ama tv falaln insanlara tuzak hazırlıyor[/quote]
Ablam ben bana bir kız para içinmi eğlenmek için mi yoksa sevgi için mi yaklaşıyor bunu anlayamayacak isem eğer dünyanın en mal adamıyım ve bırakıp gideyim bu işleri.Nicelerini gördüm tanıdım ben.Herkese ederi kadar değer vermesini iyi bilirim.Bu kız benle para için bulunmadığına şu anda yüzde 100 eminim.Ama sadece hayat ve insanın nefsi değişkenlik göstereceği için.Sürekli onla kavga etmek istiyorum.Kavga anında nasıl tepkiler veriyor ölçmek istiyorum.Bırakır giderim havasında mı yoksa ılımlı mı oluyor.Barışma yanlısı mı bunu ölçmem lazım.Bu kız kavga ettiğimizde bile bana arkadaşının evi var hemen komşumuz burada kavga ederken bile kapıyı vurup çıkmadı.Arkadaşıma gidiyorum gelecem dedi.Dedim gitme gitmedi.Hiç sebep olmasa bile kavga ediyorum bilerek.En önemli şey kötü anında napıyor insan kendini kontrol ediyormu bunları bilmem lazım.Bunca fakirliğe rağmen ablam bunlar insan gibi dediğin gibi güzel insanlar sıcak insanlar olarak kalmışlar ya.İşte ben bu kızı alırım nikahıma.Çirkin güzel kısa uzun hiç farketmez.Mutluluk bunlar ile olmadığı herşeyde sabit.Bundan önce de Taylantlı kız vardı.Onla da denedim aynı taktiği o biraz böyle pek de şeyimde değilsin havası verdi.O biraz daha Amerika falan görmüş.Yolu aldı gittiiiii.Güle güle demek çok zor olmadı.Kendi gitti gerçi ama ben zaten notu vermiştim.Bu ondan daha çirkin ve epey de kısa boylu.Ama bennnnnn ben ona aşığım.İnşallah güzel olacak.Bir kız daha nasıl iyi olabilir.Erkeğini disko şu bu gibi ortamlardan Taylant gibi sahte bir dünyada korumak istiyor.Sigara içmiyor.Alkolu de az içiyordu.Bu ortamda iyi korunmuş yine.Sigara daha kötü alkolden.Benim evime zaten Türkiyede alkol girmesi imkansız.Hayırlısı olsun.Allah İnşallah bu kızı yazsın.Mutlu ediyor beni.Duruşu bakışı yetiyor.Güzel mi değil mi kısa mı uzun mu ben o işleri aşalı 10 sene oldu en az.Onlar masalllllllll.Karakter en önemli olan.Hareketleri çok önemli.Şimdilik sorun yok.Allah büyüktür.Hem de bir kızı çektiği ekonomik sıkıntılardan kurtaracam İnşallah güzel de müslüman olur.Sonradan müslüman olanlar her zaman önceden müslüman olanlardan daha iyi müslüman olurlar.Nasip olursa bakalım.Ben de bir huy var kimseye Eyvallahım yokkkkkkkk.Kimseye hayatımdan taviz vermedim bu zamana kadar.Bu kız ilk oluyor.İlk defa birinin dediklerini dinliyorum.Kendi beynimdekini yapmıyorum.Akıllı olmam lazım.Beni çekip çevirmeli birisi.Bir tane çok önemli birşey yaptııııııııııı.İşte o onu bırakmamam için en önemli neden.Bu çok büyük bir fedakarlık idi.Paramı değilmi derdi anlaşıldı orada.Blöf değildi o.Hem bu kız fakirlik ile büyümüş.Hala doğduğu yerde internet yok.Bu daha da güzel benim için.En sevmediğim şey birinin beni küçümsemesidir.Aşığım minik bebeğime daha ötesi yok.
-
sn. lorassian, kocaoğlanın bi vesikalık fotoğrafını alabilirmiyiz :)
-
-
uzunlar rahatsız etmeye başladı..
-
-
[URL=http://img158.imageshack.us/i/abkalmmm.png/][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/5002/abkalmmm.png[/IMG][/URL]
saatlilk dün 46500 den al da.
-
[quote=truva;134821]tayland uçak bileti gidiş dönüş ne kadar[/quote]
956liraydı şimdi 1311 lira.Ben 1307 liraya geldim.Annemle abim geliyor cuma günü buraya.Pattayayı falan gezeceklermiş.Fantom Osman geliyor onu da ağırlayacaz bakalım ayın 25inde.