[quote=truva;134825]artı makas shortları baskı altında tutuyo
8000 kontrat longları korkutuyo
ben long bekliyorum[/quote]
O emirler masal.Önemli olan spotta ciddi baskı var.Düşmemiz lazım.
Printable View
[quote=truva;134825]artı makas shortları baskı altında tutuyo
8000 kontrat longları korkutuyo
ben long bekliyorum[/quote]
O emirler masal.Önemli olan spotta ciddi baskı var.Düşmemiz lazım.
[quote=Fantom;134833]ben de hala turla tatile giden varmı diyordum bu kadar teknoloji nimeti varken.dng
haksızmıyım Gökhan
şehirler nasıl gezilir Gökhanla beraber gezdik baya :::[/quote]
Herkes ingilizce bilmeyebilir ama şunu öğrendim.Heryerde ingilizce lazım dünya üzerinde.Turla tatil eğlendirmez.Kendin kararı verecen arabanı kirayacaksın.Herşeyi yapacaksın.Turla tatil ucuz gibi gözükedebilir ama daha pahalıdır.
gökhan flatmısın..
mekanik sistemle(saatlik),ema lar gayet güzel çalışıyor...
mesela dün 14;59 dan beri(46500) saatlik al da...saatlik al olduğu müddetce [B]fiyatın ema lara [/B]degmesinde ek alım yapılır...
dün saat 17;00 da fiyat ema ya degdi(46700)...bugünde 47200 den degdi..saatlik al olduğundan sat verinceye kadar durum bu...sat verince ne var ne yok kapatıp..kısa açmak lazım..
işin güzel tarafı geri çekilmelerde belli diplerde alım şansı oluyor...[COLOR="Blue"]yani sisteme ters olmamak koşuluyla fiyatın ema lara degen yerden pozisyon almak..[/COLOR]kısadada tam tersi kurallar..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;134843]Herkes ingilizce bilmeyebilir ama şunu öğrendim.Heryerde ingilizce lazım dünya üzerinde.Turla tatil eğlendirmez.Kendin kararı verecen arabanı kirayacaksın.Herşeyi yapacaksın.Turla tatil ucuz gibi gözükedebilir ama daha pahalıdır.[/QUOTE]
aynen katılıyorum
İngilizce global köyün dili olmuş durumda
şükür biliyoruz her yerde işimizi görüyoruz
[quote=QUEEN;134844]gökhan flatmısın..[/quote]
Hayır ablam ben cuma 46475 ten longlamıştım en son.Dün işlem yapmadım.Bugün 47250 den sabah short.Başka işlem yok.Biliyon tanırsın beni ağır kitleyim.:D:D::::::Dow böyle artmış iken bizde baskı var.Düşmemiz lazım.Spot eksi oldu az önce.Bu borsa düşecek.Yüzde 90 aşağı yüzde 10 yukarı.Py my masal.Kararlar anlık değişiyor ve piyasayı oynatan insanlarrrrrrrrrrr başkası değil.Senin benim 300 500 lot oynatıyor.Spotu da onun bunun 2 3 trilyonluk kredili hesapları ve kaldıraçlı garan isc alıp satmaları.Görüntü şu anda 15 gündür böyle.Fiyat çünkü sabit kalıyor.
[QUOTE=abka;134845]mekanik sistemle(saatlik),ema lar gayet güzel çalışıyor...
mesela dün 14;59 dan beri(46500) saatlik al da...saatlik al olduğu müddetce [B]fiyatın ema lara [/B]degmesinde ek alım yapılır...
dün saat 17;00 da fiyat ema ya degdi(46700)...bugünde 47200 den degdi..saatlik al olduğundan sat verinceye kadar durum bu...sat verince ne var ne yok kapatıp..kısa açmak lazım..
işin güzel tarafı geri çekilmelerde belli diplerde alım şansı oluyor...
kısadada tam tersi kurallar..[/QUOTE]
EMA'nın açılımı nedir Sn.Abka? Ben MS kullanıyorum.
[QUOTE=AMON RA;134848]EMA'nın açılımı nedir Sn.Abka? Ben MS kullanıyorum.[/QUOTE] ortalamalar.üstel,hareketli,agırlıklı ortalamalrdan birisi..foreksden bakıyorum..sankonun foreksi..ms de nerden çıkar ,bilmiyorum..
küskü
Kimse kaşınmasın bu belli idi.Aşağı sert verecekler birilerinin yine kulağına birşeyler fısıldanmış gibi OHA.
[quote=abka;134849]ortalamalar.üstel,hareketli,agırlıklı ortalamalrdan birisi..foreksden bakıyorum..sankonun foreksi..ms de nerden çıkar ,bilmiyorum..[/quote]
indicator builder da Moving Average var.oradan seçip graf üstüne sürüklersen çıkar.istediğin şekle ayarlarsın.EXP,SIMPLE,TRIANGULAR v.s. 3/5/8/10/20 her neyse periyodunuda değiştirebilirsin.
Benim tosuncuklar sat vermedi ama sat vermek üzere! Saatlik sistem al pozisyonunu koruyor ama 15 dk sat sinyali verdi!